• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla bende öyle kullancam sandım buraya yadım herkes olmaz bir ay ara vererek kullanılıyo dedi ki doktorumda bu ay boş geçicek diger ayın etkisi devam ediyo dedi bide klomeni 3 denemeden fazla vermiyorlar tüpler tıkalıysa bosuna ugras hemen rahim filmi cektirtiyorlar sen bunları sor doktoruna 6 deneme cok fazla kist yapıyormus cok kullaılınca

alla alla nıe verdıkı dr ozman anlamadım.bu 2. kullanısım olcak yarın bı arasammı dr napsam yoksa kullansammı dırek offfffffffff

seldacım benimde bu 2. kullanışım bende 1 ay ara verdim
diğer ay etkisini sürdürüo die

[

canım inş. senn düşündüğün gibidir.
bende baktım hemen fotolarınazemuszemus çok tatlısınız eşinle birlikte
Rabbim yüzünüzdeki gülümsemeleri eksik etmesin
:) saol tatlımmmmmm hep beraberrr

yaaa kızlar anlamadım dr neden bana kloman verdı tekrar ohaoldumsmile alla alla ara verılıomu galıba 1 ay kullanıp 1 ay ara verılıo dıe okudum ama ben gecen ay ilk defa kulladım bu ay da kullanıcam

bak seldacım klomen bir tedavi kürü..bu kür en az 3 ay takip edilerek kullanılmalı...devam eden 3 ay.. ara vermek gibi bir şey yok . onu okuduğun yer neresi ise hata var... ben de geçe ay 3. kere klomen kullandım ama ben kist olduğu için 2. kullanımda bıraktım doğum kontrol kullandım...yani sakin ol. doktorun doğru tedavi yapıyor. e az 3 ay kullanmalısın... 4.5. kullanımda hamiiş kalınmazsa tedaviini değiştirir. günde 1 kullandıysan 2 -3-4-5 e kadar basamak basamak arttırılarak kullaılıyor... ok ..sakinnn ollllll

seldacım benimde bu 2. kullanışım bende 1 ay ara verdim
diğer ay etkisini sürdürüo die

evet etkisiinü sürdürmesi adeti düzelemek yani silklüs döeminde takip eden adeti olacaksınız muhakak demek...pco lar bilir her ay adet olamayız.... klomen sonrasında olacaksın demek ..

bak seldacım klomen bir tedavi kürü..bu kür en az 3 ay takip edilerek kullanılmalı...devam eden 3 ay.. ara vermek gibi bir şey yok . onu okuduğun yer neresi ise hata var... ben de geçe ay 3. kere klomen kullandım ama ben kist olduğu için 2. kullanımda bıraktım doğum kontrol kullandım...yani sakin ol. doktorun doğru tedavi yapıyor. e az 3 ay kullanmalısın... 4.5. kullanımda hamiiş kalınmazsa tedaviini değiştirir. günde 1 kullandıysan 2 -3-4-5 e kadar basamak basamak arttırılarak kullaılıyor... ok ..sakinnn ollllll

:))) ay rahatladım cnmmm yaa cok saoll nebılım bırden telaş yaptım :))):1hug::teselli:

kızlar benden bu gecelik bu kadar
biran önce sabah olsun hayır olsun inş.
dualarınızı eksik etmeyinss:Saruboceq:

Aaa şekerim sende Ankaradaymışsın... ankaranın neresindesin?
doktorun kim?

evet canım bende ankaradayım kaydirigubbakcemile5yenimahalledeyim doktorum özel benim çukurambarda cüneyt genç belki duymuşsundur adını eskiden bayındır hastanesindeydi sonra mesa hastanesne geçti şimdi de özel yer açtı kendine ona gidiyormkaydirigubbakcemile4 bensen neredesin hangi doktora gidiyorsun

gunaydınnnnn sevdacım :))

heheeeeee sevda yokkkkkkk önce ben geldimmmmmmmmmmmmmm..... günaydınnnnn....

herkesee günaydınnnnnnnnnnn

umutluuuuu ; zazeeezzzz haydi kızlar vereceiniz haberleri bekliyoruz........halay başı benim ona göreeeeeeeee....
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:,
:emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

heheeeeee sevda yokkkkkkk önce ben geldimmmmmmmmmmmmmm..... günaydınnnnn....

herkesee günaydınnnnnnnnnnn

umutluuuuu ; zazeeezzzz haydi kızlar vereceiniz haberleri bekliyoruz........halay başı benim ona göreeeeeeeee....
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:,
:emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

fisfisfisalla alla burdaydı emaaa :))) gunaydınnn deryacım.zazez aksam ustu veercuk hbr okukldan gelınceee.ama umutlu nezaman vercekkk hadıı bıran once verın hbrlerııı:teytey::teytey::teytey:

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugüün 2 önce radyodan bir partiye davetiye kazandım...Taksimde 90 lar Türkçe Pop Partisine 2 kişilik davetiye kazandım..... Bu akşam kocişimle oraya gidicezzzz çok güzel olcak :)
şu 2 haftadır yaşadığımız stres bu akşam eğlenerek gidicek inşallahhhhhh :)

cicilerimi giydimmm ojelerimi sürdüm makyajımı da yaptım akşam da bir tazelerim :) ohhh misssss

üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzz kopcammm bu geceeee

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

:teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

Son düzenleme:
antiope merhaba liste yeniden düzenleniyor yanılmıyorsam 100.hamişimiz sendin değil mi?arkadaşa söyleyeyim seninde ismini yazsın

günaydın kızlar alminas nerede bugün uyanamadı herhalde her sabah 6 da zıplarsa yataktan vücut yorgun düşer tabikide umutlu zazez inşallah güzel haberler verirler

Back
X