Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
arkadaşlar rahim filminin ağrıyıp ağrımadığını sormuştu bir ark.ismini unuttum.sanırım bayağı geride kaldı yazısı.ben bu ayın 9 unda çektirdim.bende bir buçuk yıldır bebiş istiyorum ama olmadı.bizde bide rahim filmi çektirelim dedik.korkulacak bişey yok.şunuda söyleyeyim kişiden kişiye değişebiliyor.benim ağrım bir ara oldu 4,5 saniye kadar sanki kasıklarım çatlayacak gibi oldu ama hemen geçti.dr.herşey normal ama sanırım ağrına bakılırsa yapışıklıklar vardı onuda açtık dedi.artık tedaviyi bıraktım.rahim filminden sonra 6 ay tedavi uygulanmıyormuş.benim dr.ameliyat olmuş görüşemedik bir türlü.bizde fırsat bu fırsat dedik ve hem ara verelim hemde rahim filminin sonuçlarını görelim dedik.hayırlısı inşallah.allah isteyen herkese bebiş nasip eder umarım
yaaa kızlar anlamadım dr neden bana kloman verdı tekrar ohaoldumsmile alla alla ara verılıomu galıba 1 ay kullanıp 1 ay ara verılıo dıe okudum ama ben gecen ay ilk defa kulladım bu ay da kullanıcam
canım dr banada iki ay üst üste klomen vercekti ama kist oluştuğu için bıraktım.dr bana doğum kontrol ilacı verdi kullandım.sonraki ay tekrar verdi klomen verdi.tekrar kist oluşunca bende dr.u değiştirdim.kisti dr doğum kontrol ilacı kullanmadan başka bir ilaçla yok etti.tekrar klomen kullandım ama bu sefer yumurtalar çatladı ama tutmadı.anlıcan her dr farklı farklı söylüyo.ama klomenin üst üste kullananlarda genelde kist oluşuyor.umarım sende oluşmaz canım
şimdi beni röntgen odasına aldılar.röntgen makinesinin üzerine uzandım ayaklarımı dizlerimden kırdım.rahim ağzına önce bi şey yerleştirdiler.bu arada ben kesinlikle bakmadım.daha rahat olayım diye.enjeksiyonun ucuna ince 30cm lik boru şeklinde bir şey taktılar.enjeksiyonun içindeki sıvıyı verdiler.kocamda yanımdaydı çekilirken o anlattı bana.daha önce bir şey hissetmedim ama bir ara müthiş bir basınç duydum.çok kötüydü ama 4,5 saniye sürdü sürmedi.ondan sonra hiç ağrım olmadı.zaten ben saat 1 de girdim biri yirmi geçe her şey bitmiş ben dr un önünde sonuçları dinliyordum.temiz dedi ama ağrıya bakılırsa yapışıklıklar vardı ama açtık dedi.şimdi çok rahatladım.ha birde canım adetten sonra 10 gün içinde yaptır.daha sonrasında ağrı biraz fazla oluyomuş.sana tavsiyem internette bu konuyla ilgili görüşlere hiç bakma.insanı etkiliyor onun için hiç ağrım olmayacak diye düşün ve rahat ol inan ne zaman olup bittiğini anlamıyorsum.umarım gerek kalmaz sanada hemen bebişin oluverir.başka sormak istediğin bir şey olursa sor canım
Benim doktorumda 36 saat sonra ilişki dedi.önceden eşinde sende sıcak duş alırsanız iyi olur.İlişkiden sonra eşin ayrılmadan kalçanın altına yastık koymalısın.En az yarım saat o pozisyonda kalıp sonra yumurtan hangi taraftaysa o tarafa dönüp yat.:kedi: Bunlar dr tavsiyesiopuyorumnanaktan
şimdi beni röntgen odasına aldılar.röntgen makinesinin üzerine uzandım ayaklarımı dizlerimden kırdım.rahim ağzına önce bi şey yerleştirdiler.bu arada ben kesinlikle bakmadım.daha rahat olayım diye.enjeksiyonun ucuna ince 30cm lik boru şeklinde bir şey taktılar.enjeksiyonun içindeki sıvıyı verdiler.kocamda yanımdaydı çekilirken o anlattı bana.daha önce bir şey hissetmedim ama bir ara müthiş bir basınç duydum.çok kötüydü ama 4,5 saniye sürdü sürmedi.ondan sonra hiç ağrım olmadı.zaten ben saat 1 de girdim biri yirmi geçe her şey bitmiş ben dr un önünde sonuçları dinliyordum.temiz dedi ama ağrıya bakılırsa yapışıklıklar vardı ama açtık dedi.şimdi çok rahatladım.ha birde canım adetten sonra 10 gün içinde yaptır.daha sonrasında ağrı biraz fazla oluyomuş.sana tavsiyem internette bu konuyla ilgili görüşlere hiç bakma.insanı etkiliyor onun için hiç ağrım olmayacak diye düşün ve rahat ol inan ne zaman olup bittiğini anlamıyorsum.umarım gerek kalmaz sanada hemen bebişin oluverir.başka sormak istediğin bir şey olursa sor canım
kayınvalideme gittim orada net yok ama aklım sen de kalmıştı tebrikler hadi bakaım halay:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
ÇETREFİLLİ...........................2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT[/COLOR]
nazarlar değmesin hamiş listemize
canım dr banada iki ay üst üste klomen vercekti ama kist oluştuğu için bıraktım.dr bana doğum kontrol ilacı verdi kullandım.sonraki ay tekrar verdi klomen verdi.tekrar kist oluşunca bende dr.u değiştirdim.kisti dr doğum kontrol ilacı kullanmadan başka bir ilaçla yok etti.tekrar klomen kullandım ama bu sefer yumurtalar çatladı ama tutmadı.anlıcan her dr farklı farklı söylüyo.ama klomenin üst üste kullananlarda genelde kist oluşuyor.umarım sende oluşmaz canım
bügun basladım klomene 2. kullanısım dünde dr sordum gıdıp üst üste 2 ay kullanılması i mı dıe genelde ara verılıomus falan dedım sey dedı bana evet ama oyuzden kontrol edıyoruz sende bısy yok dedi.5 gun kullanıp dr gıtcem bakalm hayırlısı kısttlerrrrr bendennn uzak durunnnnnnnnnnklava:
bu ay karar verdım kafandan atıcam bebiş düşüncesını olabıldıgınce düşünmemeye calısıcam kızlar gecen sefredede dusunmım dedım ama yok hep dusunuodum acaba oldumu acaba reglı olcammı.yok yok bu ay mutlaka bı ugras bulmem lasımmmmmm.aaa bu arada işe baslıya bılırım :)))))bu cok daha ii olur benım için stres yapmamm :)))
zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
KUZU84................................12 ŞUBAT
CETREFİLLİ...........................22 ŞUBAT
ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LıSTESı
MELEĞıM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
ÇETREFıLLı...........................2 ŞUBAT
EMıNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT[/COLOR]
nazarlar değmesin hamiş listemize
ZAZEZ canım cok tebrıkler allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla kucagına almakta nasıp olsun darısı ısteyen herkesın basına olsun cok sevındım lısteye hemen ekledımmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray:
zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ŞUBAT AYI LİSTESİ
KUZU84................................12 ŞUBAT
CETREFİLLİ...........................22 ŞUBAT
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler
gerçketen çooook destek oldunuz bana
ama işte herkesin dediği gibiii endişeler başladıı
değerim62.14 çıktı bakalım yarın bidaa vericem
inş.. 2 katına çıkar