Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
Merhaba arkadaşlar
ben henüz katıldım forumunuza, ben de bu ay ilk kez kullandım klomen, malum PKO var bende de 15 senedir. Bunu bildiğim için hemen dr.a gittim çocuk yapmaya karar verince. dr. da baktı ki yumurtlama yok tabi çaktı klomeni..
canım tekrar hayırlı olsun kızın.bizim orda şöyle bir söz vardır: ''erkek eve bir bitli getirir,kız ise bir yiğit getirir ''derler.büyüklerimiz demişse vardır bir bildiği canım.allah bu devirde hayırlı evlat versin kız erkek farketmez yeterki hayırlı olsun.eşinde en kısa zamanda alışır merak etme
Klomen'e ne zaman başlaman gerektiğini dr.unun söylemesi lazım, benimki 5.gün başlayıp sabah akşam 1'er tablet olacak şekilde 5.gün içmiştim. 10.gün de yani haplar bitince de dr.a gidiyosun.
Ama bence kesinlikle dr. söylesin sana ne zaman ve nasıl içmen gerektiğini çünkü dozajı senin fizyolojik durumuna bakarak belirliyor. Ve bize söylemedikleri birsürü başka parametreyi de düşünerek karar veriyorlar. Dolayısıyla sen mutlaka git o söylesin...
deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİLEMYARE..........................25 ŞUBAT
CETREFILLI....................... .. 26 ŞUBAT
SUER................................... 26 ŞUBAT
UMUTLU22............................27ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ
SERSELO.......................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
SELMA_AKSU................
OZGEOZGE....................
JALE33...........................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
HELENA_.......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
gunaydın arkadaslar nasılsınız hepınızın kandılı mubarek olsun bır hamıle olarak buradakı tum arkadaslarımın bıran once bebeklerıne kavusmaları ıcın duacıyım ıns yarabbım dualarımı kabul eder ve hepınız en kısa zamanda hamıle olursunuz
gunaydın arkadaslar nasılsınız hepınızın kandılı mubarek olsun bır hamıle olarak buradakı tum arkadaslarımın bıran once bebeklerıne kavusmaları ıcın duacıyım ıns yarabbım dualarımı kabul eder ve hepınız en kısa zamanda hamıle olursunuz