Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomen topiğini siirtliler bastıı kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana doktor çok önemli benim gittigim doktoru yeri geliyo oturuyorum 4 saat bekliyorum 4 doktor var diğerleri sinek avlıyo bizim doktor dolu ama çok ii ilgileniyo müşteri girsin çıksın gibi düşünmüyo a dan z ye inceliyo seni dinliyo anlatıyo anlamadın bida anlatıyo rahatlatıyo bi kere bu çok önemli ben bundan 1 yıl önce bir doktora gittim bayandı şikayetin dedi 9 yaşında bir oğlm var tekrar bebek istiyorum 6 aydır korunmuyorum olmuyo dedim kadın benimle dalga geçer gibi 9 yıl beklemişin 1 yıl daha bekleyemedinmi geldin dedi bak bak sanki ona sorucam ne kadar beklicemi insan gibi bi açıkmala bile yapmadı verdi bir sürü tahlil gitmedim bir daha yani doktor çok önemli insan gibi davranmalı anlamalı bizleri

doktor meselesi tabi önemli ama bide şu var öle bi oluyor senin beğendiğini başkası beğenmiyor.yani doktordan herkesin beklentileri farklı bu da ondan kaynaklanıyor heralde.zaten herkes sadece tavsiye verir kararı insan kendi verir ama ben hepsini denedim :)))

kızlar doktor konusunda haklısınz iyi bir doktor bulabilmek inanki çok zor ben bu doktorlar yüzünden 6 yıldır sebebsiz infertilite diye beklettiler en son gittiğim doktorum ameliyat dedi gerisini siz düşünün artık arkadaşlar doktolara çok dikkat edin

yani ona bakarsak burda bütün doktorlar hakkında bi söylenti var.bülent bey içinde neler neler dediler ama adam süperdi.zaten istanbulda bi özel hastaneye geçti kötü olsa almazlardı zaten.ki şu da var hiç bir doktor tansiyon ölçmüyor kaç haftadır gezdim doktorları.

evet doktor tansiyon ölçmüyor ama yanındakine ölçtürüp kaydediyor.ben kızıma hamile kaldığımda her ay ölçüldü.

kızlar bugun doktora gıttım klomenı kullan 1gun bekle gel demıstı, hıc etkı etmemıs umdugumu bulamadım dedı doktor...cumartesı bıda gel dedı üfff hergun doktordayım yaaaa..
napmam lazım kızlar hıc bılmıom yardım edın

kızlar bugun doktora gıttım klomenı kullan 1gun bekle gel demıstı, hıc etkı etmemıs umdugumu bulamadım dedı doktor...cumartesı bıda gel dedı üfff hergun doktordayım yaaaa..

canım sıkma canını,bende 2 kez kullandım klomeni.ilk kullanışımda bitane yumurtam oluştu,iğne vuruldum düzenli ilişki dedi,adetim 9 gün geçti,tuttu sandım ama tutmadı.bu ay yine kullandım yumoş oluşmadı maalesef ee hala adette olmadım,yine 9.günüm geçti.adet olsam tekrar kullanıcam dozunu arttırıp bakalım,yani olacağı varsa hertürlü olur.düzenli yumurta takibini yaptır.hakkımızda hayırlısı canım.:Saruboceq:

canım sıkma canını,bende 2 kez kullandım klomeni.ilk kullanışımda bitane yumurtam oluştu,iğne vuruldum düzenli ilişki dedi,adetim 9 gün geçti,tuttu sandım ama tutmadı.bu ay yine kullandım yumoş oluşmadı maalesef ee hala adette olmadım,yine 9.günüm geçti.adet olsam tekrar kullanıcam dozunu arttırıp bakalım,yani olacağı varsa hertürlü olur.düzenli yumurta takibini yaptır.hakkımızda hayırlısı canım.:Saruboceq:

ınsallah canım, bende haftada 2-3 defa doktordayım yollayıp yollayıp gerı cagrıyo.. ıste cumartesı sabah bıda gel bakalım oluscakmı yumurta dedı, artık ne olursa... laelaelaelaelae

valla kızlar haklısınız bn milletn lafına baktım bi doktordur tututrdum keske bi kac doktr gezseydm diyorum simdi

Canım ben klomen bittikten sonraki 3. gün yani bugün gittim doktora benimde yumoşlarım 13cm falan şu an cumartesi vurulmam için iğne verdi.Bazılarının bünyesi geç cevap verebiliyor dedi bana doktorum.Hatta bir hastası varmış klomenle ilk ay yumurta oluşturamamışlar.ilaçsız adet bile olamıyormuş. 2. denemede zar zor 1 yumurta oluşmuş ama çok ümitsizlermiş fakat adeti gecikmiş ve bi bakmışlar ki hamile kalmış. Yani bu işler hiç belli olmaz. adetinin 16. gününe kadar gerekli büyüklüğe gelebilir o arada da 1 yada 2 gün arayla çağıracaktır doktor seni.

Canım ben klomen bittikten sonraki 3. gün yani bugün gittim doktora benimde yumoşlarım 13cm falan şu an cumartesi vurulmam için iğne verdi.Bazılarının bünyesi geç cevap verebiliyor dedi bana doktorum.Hatta bir hastası varmış klomenle ilk ay yumurta oluşturamamışlar.ilaçsız adet bile olamıyormuş. 2. denemede zar zor 1 yumurta oluşmuş ama çok ümitsizlermiş fakat adeti gecikmiş ve bi bakmışlar ki hamile kalmış. Yani bu işler hiç belli olmaz. adetinin 16. gününe kadar gerekli büyüklüğe gelebilir o arada da 1 yada 2 gün arayla çağıracaktır doktor seni.

yeterki bıseyler olsunda hergünde gıdeırm yaaa..
esımde bırsürü test yaptırdı spermlerı 120ml cıktı ama hareketsız olanlarda bıraz cıktı doktor ona e-vıtamını yazdı daha canlılık katarmış spermlere, ultrasonla felan bakıldı bısey cıkmadı sukur onda. bakalım artık hayırlısı olsuuun hepımız ıcın ne diyiiim

yeterki bıseyler olsunda hergünde gıdeırm yaaa..
esımde bırsürü test yaptırdı spermlerı 120ml cıktı ama hareketsız olanlarda bıraz cıktı doktor ona e-vıtamını yazdı daha canlılık katarmış spermlere, ultrasonla felan bakıldı bısey cıkmadı sukur onda. bakalım artık hayırlısı olsuuun hepımız ıcın ne diyiiim

öyle tabiiki canım.Bende defalarca aşındırdım doktorun yollarını. eşinin spermleri için bal+polen+arı sütü karışımını tavsiye ederim. her sabah 1 çay kaşığı yiyecek.Tadı kötü değil ballı süt gibi.zaten sadece 1 çay kaşığı... 1-2 ay bunu kullansın. ben burada per-vak 'dan aldım şark vital marka (süper doz) .

arkadaşlar ben bugün dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi idi çok üzüldüm. ama bugün bir hafta veya 10.gün oldu ilişkiden bu yana. idrarda çıkması için erken olabilir dimi? doktor 11 martta kan testine gel demişti.

arkadaşlar araştırdım biraz Hcg nin idrarda çıkması için 15 gün gerekiyormuş. yani ben tam çocukluk yapmışım. Allahım ne olur benimde tatlı bir bebğim olsun!!!

arkadaşlar araştırdım biraz Hcg nin idrarda çıkması için 15 gün gerekiyormuş. yani ben tam çocukluk yapmışım. Allahım ne olur benimde tatlı bir bebğim olsun!!!

İşallah olur cnm gerçektende erken test yapmışsın moralini bozma olumlu olur işallah

Günaydın arkadaşlar,
Umutlu nasıl oldun dün de sormuştum ama mesajların arasında kayboldu anlaşılan. Bahsettiğin lekelenme olayını çözebildin mi?
Uhde sana da bol şanslar dilemiştim, aşılama yaptırmışsın sanırım
Herşey gönlünüzce olsun
Sevgiler

GÜnaydın cancıŞleeeer, nasılsınız?

Uhdeee dÜn dua ederken bır anda adın gectı aklımdan ve senın ıÇın Çok dua ettım canım allah duysun katında ınŞallah:)

nasılsın canım benim. doktordan aldınmı randevunu ne zaman gideceksin
Sağol gülüm yaa, iyi olmaya çalışıyorum. Evet randevu aldım hayatım saat 12 de gidecem. Aynı lekelenmeler devam ediyor. Yani adetim gelmedi halaa bilmiyorumkismile
Günaydın arkadaşlar,
Umutlu nasıl oldun dün de sormuştum ama mesajların arasında kayboldu anlaşılan. Bahsettiğin lekelenme olayını çözebildin mi?
Uhde sana da bol şanslar dilemiştim, aşılama yaptırmışsın sanırım
Herşey gönlünüzce olsun
Sevgiler

Teşekkür ederim Delfinocuğum iyiyim diyeyim iyi olayım. Sen nasılsın. Vallahi görmemişimdir canım mesajını aafedersin. Lekelenmelerim devam ediyor. Lekeden ziyade biraz daha fazla birşey ama rengi koyu kahve ve kana göre daha koyu kıvamlı. Bugün doktora gidicem inşallah. Bakalım ne diyecek. senin de gönlüne göre olsun herşey. ilgin için teşekkür ederim güzelim.

Back
X