Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni regl tarihim 4 nisan ama olmam umarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ve catlatma iğnesi kullandım
merhaba canım bişey sorucam benim izmirdeki doktorlardan haberim yok ve karanbole gidiyorum yani.eğer bu ay da olmazsa izmirde bi doktora gitcem.ben izmirde yaşıyorum fakat ist ye doktara gidiyodum.senin dediğin bu doktor nasıl.bide rahimdeki şekil bozukluğu sizce hamileliğe engelmidir.her doktora gittiğimde bu soruyu sormayı hep unuttum yaa.duydum canım bi arkadasım da ona gitti koca kist varmıs görememiş doktor o da hiç memnun kalmamıs sadece sözle tedavi edio dedi kafam karıstı ben simdi bu ay erol tavmergene gidicem izmirde 1 numaraymıs bakalım yumurta işi canımı sıkıo iyimi kötümü anlamadım
gittinmi doktora ne dedi güzelim haberler iimi boshayallersmileselam kızlar nasılsınız.. ben yazmıstım carsamba gunu klomenı kulladıktan sonra dr. gıttım hıc etkı etmemıs demıstı cumartesı gel demıstı bıda bakacak yarın sabah yıne gıdecem
yumurtalıklarım cok agrıyo bugun sızce neden olabılır..
bırde dünden beri ara ara akıntı gelıyo camaşırıma dün kalıp gıbı yapışmış sizce ne olabılıııırr yardım lutfen opuyorumnanaktan
selam kızlar bugün 11de 2 tane pregnyl 5000 vuruldum.Umarım bu sefer hamileyim diye bağırabilirim buralarda.
merhaba canım bişey sorucam benim izmirdeki doktorlardan haberim yok ve karanbole gidiyorum yani.eğer bu ay da olmazsa izmirde bi doktora gitcem.ben izmirde yaşıyorum fakat ist ye doktara gidiyodum.senin dediğin bu doktor nasıl.bide rahimdeki şekil bozukluğu sizce hamileliğe engelmidir.her doktora gittiğimde bu soruyu sormayı hep unuttum yaa.
gittinmi doktora ne dedi güzelim haberler iimi boshayallersmile
canım ben erol tavmergene gidicem bu ay zaten onun ortak calıstıgı cengiz aydına gidiyordum rahim filmi falan cekilcek bana sanırım tüpler için oku kadınlar klubunde erol beyin hastaları var cogu memnun izmirde 1 numara zaten
canım bu doktorun nerde muayene yaptığını yazarmısın kaydirigubbakcemile3
kızlar çok kötüyüm ben ya migdem bulanıyo , karnım patlıcak gibi gergin sürekli tıkınmak istiyorum bu ilaç resmen hamilelik belirtileri verdiriyo bide foss çıkarsa ben bunalıma girerim kesin :gitme: