Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
slm arkadaşlarım ben bayadır giremiyorum yeni hamişler var hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız allah banada nasip etsin inşallaaaahhhhhhh beklenmeyen adetim 23 temmuz 1 senedir deniyorum ama inşallah bu sefer olur ne diyelim allahım gnünü biliyor nasip kısmet artık
slm arkadaşlarım ben bayadır giremiyorum yeni hamişler var hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız allah banada nasip etsin inşallaaaahhhhhhh beklenmeyen adetim 23 temmuz 1 senedir deniyorum ama inşallah bu sefer olur ne diyelim allahım gnünü biliyor nasip kısmet artık
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
GAMZELİKİZ.......................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
KUZU84...............................9 TEMMUZ
SERSELO...........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984.....................23 TEMMUZ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
arkadaşlar benim bu ay 6.denemem ve adetime 1 hafta kaldı..ama hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda başaramadım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum ...bu takipte doktor dan kendimiz mi istiyoruz klomeni..kullanmasak olmaz mı ben korkuyorum klomen kist yapabiliyomuş..
mrb sanırsam ılaçsız deneyosunuz ..
dr yumurta takbı yapıo eger yumurta olusumunda gelısımnde sorun var işe klomen verıyor evet kıst yapabılıo ama herkezde deglk tabıkı ben 5 ay hıç ara vermeden klomen kullandım ve kıst olmadı ama ınsanı alıngan cbk kırılgan ve sınırlı yapıo suan dr degıstım bu dr um isr klomenı pekte onermıo en fazla 1-2 ay dıo tabı dr dan dr degısıoo..
inşşş ilaç tedavısıne gerek kalmadan bebegın gelır
kuzucuğum aşılaman hayırlı olsun bende cuma günü doktora gittim yumurtam çatlamış ve kanlanmış progestan başladım hyırlıs artık bkliyorum eşim bu ay ilk kez ikizlerimiz olcak bizim dedi arabamızı değiştirmeyi düşünüyordu şimdi daha büyük modellere bakmaya başladı umarım onun gönlünden geçen olur
alminasım umarım doğum erken bile olsa sağlıcakla kızını kucağına alırsın
umutlum kaçak değilim buralardayım ama bu aralar çok misafirim oldu hepsi de yemekli
hepinizi çok seviyorum hamiş olsam bile buralardan ayrılmam
kuzucuğum aşılaman hayırlı olsun bende cuma günü doktora gittim yumurtam çatlamış ve kanlanmış progestan başladım hyırlıs artık bkliyorum eşim bu ay ilk kez ikizlerimiz olcak bizim dedi arabamızı değiştirmeyi düşünüyordu şimdi daha büyük modellere bakmaya başladı umarım onun gönlünden geçen olur
umutlum kaçak değilim buralardayım ama bu aralar çok misafirim oldu hepsi de yemekli
Canım giden gitmiştir zaten yoluna. İster ayaklarını saatlerce yukarı kaldır.. İster belinin altına yastık koy.. Olucağı varsa zaten olur. Benim bir Arkadaşım neler yaptı neler ama sonrasında herşeyden vazgeçti ve tek bir ilişkiyle hemde o gece ilişkiden sonra hemen duşa girmişti ve sonuç Hamile..
Selam canımcığıım. Anam bu misafirler de ne bu kaaaddaarr? Ya bişi değil dersinize bile çalışamayaacaksınız böyle giderseee kaydirigubbakcemile Ama senin çalışmalar bitmiş olabilir diimi. Sen iyi ol, sağlıklı ol da biz seni özleyelim gülüm.
Walla hayatım ya kaÇırdım ıyıyım bıtanem sen nasılsın vardır gÜlÜm bundada bır hayır sıkma o gÜzel canını olur mu pazartesıye ıyı baŞlayalım kı ıyı geÇsın
Kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür girememiştim. Yarın dr kontrolüm var, meraktan içim içimi yiyor yadelikafadulden. Yarına kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Dua edin nolur yumuşlarım olsun. Birde eğer çatlatma iğnesi vurulursam yorulmamam mı gerekli kızlarCADIARZU. Ama 1 haftaya kadar ev taşıyoruz, evimiz oldu artık. :dance: