• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese selam,,,bugun atesim dusmeyince bikere daha test uaptim,pregny ignesinden sinra 14,gunum,test yine silik iki cizgili cikti,,,,,ama hasta olacak gibi de hissediyorum kendimi,yarin sabaha dok,a gitcem,kan testi icin,sabah adetim gelmezse tabi,,,,bu silik cizgiye guvenebilirmuyim acaba,,,gun ortasinda yaptim testi,5 saat tuttum idrarimi ama,,,,yinede silikti,,,,

mrb canım bende ilk gebeliğimde iğnenin 16. günü gün ortasında yapmştım ve siilik 2. çizgi çıkmıştı.
hamile olma olasılığın var ve yüksek gibi ama iğnenin etkiside bazen vücuttan 15-16 günde atılabilio
hemen kan testi yaptırda haber ver bize

zazez, senden naber? senin de geçmişti günün, yanlış mı hatırladım?

canım yanlış hatırlamıosun evet bugün 34. günüm ana gelen giden yok
fakat sabah test yaptım malesef tek çizgi
bakalım yarında olmazsam çarşamba gidicem dr.a

Tebrik ederim Canım.. Rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.. Berketli topik maşallah. Allah nazardan saklasın.. :emir_bebek: :nazar:

canımmm inşşş yakın zamnada bızde gırerızzzzz inşşşşşş

ayy canım bugun lısteye baktım senın gunun gecmıstı içimden hamıs mı acaba dedım ayyyyyyyy valla içime dogmusss cok sevındım Allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsınn

kızlar herikinizide tebrik ediyorum.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı siğer isteyen tüm kardeşlerime inşallah...

canımm hadi hayırlı uğurlu olsun
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
bi günde 2 mutlu haber süper bu yaaaa:teytey::teytey::teytey:

tebrikler ALLAH tamamına erdirsin canım:))

gayecım soyleyeceklerı vakıt daha varr azıcık daha bekleyeceklerr bılmem tanırmısınn cok eskı uyelerr enaz 2 yıllık senın mınık nASILLL alıstınızmı bırbırınızeee:emir_bebek:

canımm cok tebrık ederımmmm nasıl sevındım senın adına

hıcc uzulme yarın gıdıp kendın yaptır testını hamıle degılsende onunde bırsuru ay varr denersınız yıneee hem aklında olsun bebek fıkrını unutunca bebeklerr gelıyorrr bakınız ornek gamzelıkızz :enbuyukkk:

Kızlar kucak dolusu tebrikler, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah. :Saruboceq:

zazez, senden naber? senin de geçmişti günün, yanlış mı hatırladım?

kızlarrrr hepinize cok teşekkürler....darısı bütün isteyenlere olsun inş..:Saruboceq:
allahım inş. bu defa sağlıklı kucaklmak nasip etsin...:Saruboceq:
bu benim 4 hamilelğim...:emir_bebek:

selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....

Ayyyy ne güzel haberler yahihoyyythihoyyyt ,maşallah canım tebrik ediyorum senide , çok sevindim yaa, hep ikişer ikişer oluyor hamişlerimiz :dance:

Amin canım Rabbim isteyen herkese versin bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin:))olumunekankayizsmile

Amin canim amin, inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına gelir . Canım senin prolaktin yüksekti dimi , kaçtı prolaktin seviyen ? Benimde yüksek de tecrübelerinden yararlanarak bişeyler sormak istiyorum.

herkese gunaydınnn

dünürüm sen nasılsınn hosgeldınnn

hayran nasılsın ıkızler nasıl cınsıyetlerı ne zaman bellı olacakkk

günaydın kızlar hamiş olan arkadaşlar tebrikler sanada günaydın sevdacım walla iyi değilim desem yeri olacak ayaklarım davul gibi gece uyku problemim var uyuyamıyorum şurda 10 gün daha çalışcam zaman nasıl geçer bilmiyorum senin adına sevindim hayatım erken doğum riskin kalkmış inşallah bebişlerimiz vakitlerinde gelirler sağlıkla umutlum hiç görünmüyor bu aralar

ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt

selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....

canım ikiniz için de hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere

evet gozukmuyor umutlu bende merak edıyorumm ayakların ıcın yapılacak bırsey yok benımde aylardır oyle bılıyorsun duzelmıyorlar benımde uyku problemım var canım hıc uyuyamıyorum heryerım acıyorr sagdan sola donemıyorumm bırde el ve kollarım cok sıs ve acıyorr sımdıde gecelerı horlamaya basladımm nefesım yetmıyorrr

ya ben zayıf biriyim normalde beni duyanlar nasıl taşıyacaksın ikizleri diyo bana
şu an problem görünmüyo ama bulantıdan yemek yiyemediğim için korkuyorum

Ayyyy ne güzel haberler yahihoyyythihoyyyt ,maşallah canım tebrik ediyorum senide , çok sevindim yaa, hep ikişer ikişer oluyor hamişlerimiz :dance:
sağol canımcım....allahım herkeze nasip etsin bu duyguyu...
canım ikiniz için de hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere

canım benim cok sağol...
seninde ikizmi oluyor...hayırlı olsun bebişlerin..kac aylık oldunuz..

Back
X