Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYSİMA cnm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:![]()
ohh ohh ii olun cnmm ayy duydun demk kalp atslarınıı masalhhhhh.bıde cuma gtcez kalp atısı için inşş bende duyabılırım..hayırlısı olsun cnmm herseyın saglıklı gelsınler :))
:)) ultrasondakı mı dogru oluo :??
slm kızlar ben 3 ay önce klomen kullanmıştım sonra ara verdik tedaviye yumurtalıklarım tembelleşmesin diye bu arada eşime keçiboynuzu kürü uyguladım çok şükür 4 haftalık hamileyim rabbim kimseye aratmasınn
GÜNAYDIN HEPİNİZE
GÜNE GÜZEL BAŞLADIM
ÖĞRENCİLERİMİN YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
ÇOK ŞÜKÜR Bİ SÜPRİZ YOK İSTEDİĞİMİZ YERLER TUTTUzemuszemus
selam kızlar yeni dr den geldim.malesef klomen tedavim kiste dönüştü.Bu ay bişey yapamayız dedi.bekliyecegiz kist kendiliğnden gider dedi.sonra ay tekrardan bakarız ve aşılama yaparız dedi.Yıllar öncede olmustu kist onu ilaçla btirdiler simdi vermedi.Bu konuda bilgisi olan var mı?kist ilaçsız başka yöntemi var mı önerilerinizi bekliyorum.....
Merhaba arkadaşım, benimde ilk klomen tedavim negatifle sonuşlandı ve üstelik sol da kiste dönüştü, bana dr um doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmadım, korunurken dahi ilaç kullanmadım ben ve kendiliğinden kist kayboluyor diye öğrendim, bende bu ay ara verdim tedaviye, merak da ediyorum acaba kist yok oldumu diye , dr a gittiğim de neden kullanmadın ilaç derse ne diyeceğim bilmiyorum.:1ninca:
slm kızlarr hepınızın kandılı mubarek olsunn
sımdı dr dan geldık cok sukur son kontrolumuzdu ve bıttı uzun olan 9 aylık surecı nıhayet bugun kazasız belasız sonlandırdıkk 4 agustos carsamba aksam 16 00 da kartal hospital de kısmet olursa kızım dunyaya merhaba dıyecekkk bu surecte yanımda olan bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkur ederımm darısı tum hamıle arkadaslarımın basına ıns hamıle olmayan arkadaslarım ıcınde bugece dua edecegımm rabbım hepımıze evlatlarımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
belkı bu hafta topıge gıremem malum mısafırler olacak gorumcem kayınvalıdem eltım annem hepsı bende kalacaklarr artık nasıpse dogumdan sonra gorusuruzzz sımdılık hoscakalın hepınızı opuyorummm
serselo umutlu kuzu zazez esemos sultan adını yazmayı unuttugum tum arkadaslarım sızlere ayrıca tesekkur edıyorumm hepınızın ıyı haberlerını beklıyorummm benım ıcın cok ozel arkadaslarım oldugunuzu bılmenızı ısterımm
ya insanın aklını allak bullak ediyorlar biri veriyor biri vermiyor ee buralarıda okuyunca ii karısıyor aklımız ben anadolu saglıkta tedavi oluyorum.dr fatih bey fazla bişey sormadan bi bakıyor tamam kist olusms ilac vermiyecm kendiğinden gecer dedi sanırım bunu boyuna göre dedi.Ayrıca klomende oluyormus off offf.aman valla tövbe ama bazende isyan etmemek elde değil.konunun tıp açıklmasını okudugumda her durumda ilac verilmeye biliyormus.sana kim verdi ve ne verdi smallangel
Canım maşallah 4 agustos da geliyor demek kızın, Allah kolay doğumlar versin , sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım yaa, maşallah. Allahım bu sevinci bizede yaşatsın inşallah. Duaların için şimdiden teşekkür ederim.
smallangel özelde konusma sansımız varmıdır.burda yazısmalar yarım kalıyor.msn adresini versem mümkün mü? açıkçası nu konuyla ilgili daha bilgi almak istiyorum...
Canım sana özelden mesaj atmıştım ama alamadın sanırım .
aldım canım ama ben gönderemiyormusum.sanırım 50 bulmaması lazımmıs:)) bol bol gevezelik yapmam gerekiyor herhalde..:dance:
kandiliniz mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bende 3 ay önce kolemen kullanmıştım doktor ara verelim yumurtalıkların tembelleşmesin dedi bana göre klomen etkisini uzun süre sürdüyor birde ilişkiden sonra yere yatıp bacaklarımı yatağa koymuştum belinin altına yastık koymaktan daha etkili olduğunu söylemişti birisi
rabbiiimm tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallaah ben hala şoktayımm 1 senedir neler çekmişim rabbime şükürler olsun hepinize duacıyım sizlerde beni eksik etmesseniz çok sevinirimopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bende 3 ay önce kolemen kullanmıştım doktor ara verelim yumurtalıkların tembelleşmesin dedi bana göre klomen etkisini uzun süre sürdüyor birde ilişkiden sonra yere yatıp bacaklarımı yatağa koymuştum belinin altına yastık koymaktan daha etkili olduğunu söylemişti birisi
rabbiiimm tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallaah ben hala şoktayımm 1 senedir neler çekmişim rabbime şükürler olsun hepinize duacıyım sizlerde beni eksik etmesseniz çok sevinirimopuyorumnanaktan