- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar. ben hamilelik dönemini zor geçirenlerdenim maalesef. yatıyorum sadece. uğraya mıyorumda topiğe. takıpte edemıyorum. sizleri unuttugumu sanmayın sakın..dua edın benım ıcınde..
allahım herseyın hayırlısını versın..
alminas hangı hastanede doğum yapacaktı.???
slm arkadaslar. ben hamilelik dönemini zor geçirenlerdenim maalesef. yatıyorum sadece. uğraya mıyorumda topiğe. takıpte edemıyorum. sizleri unuttugumu sanmayın sakın..dua edın benım ıcınde..
allahım herseyın hayırlısını versın..
Günaydın kızlar...Yaaa kimsede Sevda'nın telefou yok mu? Hiç arayıp konuşan var mı aranızda?
Günaydın kızlar...Yaaa kimsede Sevda'nın telefou yok mu? Hiç arayıp konuşan var mı aranızda?
kızlar yaaa doktor pzrtesi yumurta gördü ben de. salı da o yumurta gitmiş .çatladı da mı yok oldu yoksa nereye gitttiiiiiii yumurtaaammm?????bş tane daha gördü ve iovitrelle yaptı..yumurtaaaaaaaaam nerdeeeeee. size de böle bişe dediler mi veya tecrübesi bilgisi fikri olan cevaplarsa sevinirim. tşkkrlerrrr
kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım daha forumu pek anlamıyorum ama bende gebe kalamıyorum bende herşey normal ama eşim ekim 2009da varikosel oldu sperm sayısı 86 milyon ama hızı düşük doktor her ay %40 şansınız var dedi ama hala bebek olmadı ne yapacağımı bilemiyorum her adetimde eşim üzülüyor o üzüldüğü içinde ben üzülüyorum lütfen bu konuda bilgisi olan varsa msjlarınızı bekliyorum...
bence yumurta çatlamştır. Çatladığında rahim duvarında sıvı oluyormuş.Ultrasonda doktorun görmesi gerekirdi.Benim doktorum öle demişti
merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza.ben bır dusuk yaptım ocak ayında.9 haftalıktı ama kalbı durdu ve kurtaj oldum.daha sonra hamıle kalamadım bır daha.bu ayda klomen kullandım.dun bıttı ılacım.gunde 1 tane 5 gun kullandım.bugun cok fazla belımde ve kasıgımda agrı var.ayın 9 unda doktora gıdıcem.acaba yumurtalarım gelısmıs olur mu?yada doktora gıtmeden catlama ıhtımalı varmı yumurtlarımın.cunku belım cok agrıyor ve ılsıkıye gırmek ıstemıyorum acıkcası.agrı kesıcı alma dedı doktorum.ama oyle bır ıhtımal varsa bos bos:1hug:ŞenizŞeniz beklemeyeyım barı.belkı denk gelır.ben bırde ıkızım olsun ıstıyorum cok.gercı dıceksınız bır tane olsun da op basına koy.belkı fazla yumurtam olur ınsallah hepımız bır an once bebıslerımızı alırız kucaklarımıza.
[/SIZE][/FONT]