Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar listeye benide eklerseniz sevinirim günde 2 tane klomen kullandım 2 ağustosta pregly 5000 lik 2 adet vurdurdum 20a ağustosta sonuç belli olacak yada adet görebilirsem görecem çünkü ben adet göremiyorum benide aranıza alın.

eminecimmm
canım tam msj yazmıştım o sırada yanlışlıkla bi yere tıkladım hepsi gitti
be bidaa yazana kadar da seni gitmişsinbilmiyorumkismile

kızlar listeye benide eklerseniz sevinirim günde 2 tane klomen kullandım 2 ağustosta pregly 5000 lik 2 adet vurdurdum 20a ağustosta sonuç belli olacak yada adet görebilirsem görecem çünkü ben adet göremiyorum benide aranıza alın.

hoşgeldin canım aramıza
inş. ilk klomen kullanışında güzel haberler alırsın
buarada pregnly nerden buldun
piyasadan kalktı dediler hiçbirimiz bulamıoduk
onun muadili olan ovitrelle kullanıoduk

yani aslında arada sırada eczaneye uğradığımda veya telefonda sorup varsa alıyoruz ben bu ay 4 tane aldım2 sini kullandım eğer bu ay hamile kalamazsam inşallah kalırız ama Allah bilir bidahaki ay kullanmak için dolapta saklıyorum

mrb arkadaşlar bugün bende klomenle hamile kalanlar arasına katıldım çok mutluyum sadece 1 ay günde 2 tane kullandım ve çok şükür hiç beklemediğim bi zaman da hemde ilk evlilik yıl dönümümde öğrendim anne olucağımı çok mutluyum RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiylee

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.bende klomen kullanıyorum.2 ay oldu.ilk ay 16 mm şimdi ise 26 mm oldu yumurta.iğne falan vermedi doktor.ben günde 1 tane içtim.5 gün.senin nasıl oldu.kısaca anlatır mısın??bu ay heyecanlıyım bende.ne gibi belirtiler oldu sende...

slm kızlar... benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio

Herkese günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlaar, hayırlı haftalar. Ben izinden döndüm, geçmişi bi okuyayım dieceğim ama, uzun zamanı alır valla. Herkes iyidir umarım. :1hug:

tşk ederim sevincimi paylaştığın için RABBİM daha beterinden korusun benim içimde bşr melek var onun aracılığıyla dua ediyorum umarım kabul olur az da olsa bende yaşadım bu dönemin zorluğunu psikolojinizin ne durumda olduğunu biliyorum ama size tavsiyem kasmayın hamile kaldım mı kalmadım mı die o zaman olmuyo ben 1 senedir her adetimde nasıl ağladım meğerse boşaymış bu ay hiç beklentim yoktu ve hamileyim RABBİM ne isterse o oluyo yeterki eksik dilek dilemeyelim halimize hep şükredelim ALLAH ım hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin(AMİNNN) tekrar tşkler

Hayırlı olsun cnm .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.bende klomen kullanıyorum.2 ay oldu.ilk ay 16 mm şimdi ise 26 mm oldu yumurta.iğne falan vermedi doktor.ben günde 1 tane içtim.5 gün.senin nasıl oldu.kısaca anlatır mısın??bu ay heyecanlıyım bende.ne gibi belirtiler oldu sende...

sağol canım RABBİM herkese nasip etsin bu duyguyu. anlatıyım ben polikistik over hastasıyım tahlillerim yapılmıştı dr.a gittim haziranın 5inde adet oldum ve 3.günü günde 2tane klomen başladım 5 gün kullandım adetimin 10.günü ile 18. günü arasında gün aşırı ilişkiye girdik (ilişkiye girince sakın kalkma ayaklarını yüksek bi yere koy yarım saat 1 saat yat sonra ayaklarını indir kalçanın altına yastık koy bi kaç saatte öyle yat sonra kalkar banyonu yaparsın canım unutma.) adetimin 21. günü progesteron tahlili yaptırdım sonuç çok iyiydi. 85di dr. çok ii sonuç bekleyip görelim dedi ama temuzun 5inde adet oldum galiba galiba diyorum çünkü simsiyahdı ve 3gün sürdü normalde 5gün sürer dr. gittim dr.um ilaca ara verdi ağustos da şehir dışında çünkü eylül de gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı çok şükür bir iki gün sonra hastaneye gidip öğrenicem bakalım bebeğim kaç haftalık ona göre yine yazarım adet olsan da belki hamile kalırsın die . bu ay da benim hiç beklentim yoktu resmen emindim adet olacağımdan ama olmadım benim göğüslerim şişmişti uçları daha bi dikleşmişti ve renkleri koyulaşmıştı ve çok akıntım vardı birde ben nerdeyse 1 aydır çok sinirli ve huzursuzdum başka bi belirtim olmadı ha birde CANIM ERİK İSTİYOR RÜYAMDA GÖRDÜM GÖZÜMÜN ÖNÜNE KASA KASA YEŞİL ERİKLER GELİYO ANKARA DA OLUP DA SATAN Bİ YER VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.......

sağol canım RABBİM herkese nasip etsin bu duyguyu. anlatıyım ben polikistik over hastasıyım tahlillerim yapılmıştı dr.a gittim haziranın 5inde adet oldum ve 3.günü günde 2tane klomen başladım 5 gün kullandım adetimin 10.günü ile 18. günü arasında gün aşırı ilişkiye girdik (ilişkiye girince sakın kalkma ayaklarını yüksek bi yere koy yarım saat 1 saat yat sonra ayaklarını indir kalçanın altına yastık koy bi kaç saatte öyle yat sonra kalkar banyonu yaparsın canım unutma.) adetimin 21. günü progesteron tahlili yaptırdım sonuç çok iyiydi. 85di dr. çok ii sonuç bekleyip görelim dedi ama temuzun 5inde adet oldum galiba galiba diyorum çünkü simsiyahdı ve 3gün sürdü normalde 5gün sürer dr. gittim dr.um ilaca ara verdi ağustos da şehir dışında çünkü eylül de gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı çok şükür bir iki gün sonra hastaneye gidip öğrenicem bakalım bebeğim kaç haftalık ona göre yine yazarım adet olsan da belki hamile kalırsın die . bu ay da benim hiç beklentim yoktu resmen emindim adet olacağımdan ama olmadım benim göğüslerim şişmişti uçları daha bi dikleşmişti ve renkleri koyulaşmıştı ve çok akıntım vardı birde ben nerdeyse 1 aydır çok sinirli ve huzursuzdum başka bi belirtim olmadı ha birde CANIM ERİK İSTİYOR RÜYAMDA GÖRDÜM GÖZÜMÜN ÖNÜNE KASA KASA YEŞİL ERİKLER GELİYO ANKARA DA OLUP DA SATAN Bİ YER VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.......

sağol canım tavsiyelerin için. progesteron tahlili ne demek oluyor.benden istemedi doktor.yarın 21,günüm.acaba kendim yaptırsammı.ama benim doktor izinde.sağlık ocağı yapar mı???

umutlummmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnhihoyyyt
nasılsın nasıl geçti tatilinnnn
varmı bi gelişme gününde geçti

umutlummmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnhihoyyyt
nasılsın nasıl geçti tatilinnnn
varmı bi gelişme gününde geçti

Canııım hoşbulduum. Çoz özledim sizi. İyiyim Allaha şüküür, çook iyiyim. Tatilin en kötü yanı da işe başlaammaak sempatiksalakcinni Ama çok şükür ki bi işim var diye avutuyorum kendimi. Gelişme falan da yok sanırım gülüm. Benim adetimi biliyorsun hala gelmedi. Zaten ben de gelmesini beklemiyordum. Bugün alabilrsem ki büyük olasılıkla alamam çünkü hava çookk sıcaak, test alırım diyordum ama beklmedeyim işte. Test yaptıktan sonra da soğan kürüne başlayacam Allahın izniyle. Sen neler yaptın, ne durumdasın. Adetin ne zaman geçmişe bakamadım gülüm. CADIARZU

merhaba kızlar. klomenle 2. ayım. yumurta çatlıycak ilişkiye girin dedi dr en son. bugün adetimin 21. günü yani adet olmama en az bir hafta daha var. ve kahverengi bi akıntı oldu akşam şimdi de çok açık renkli devam ediyo, sizce bu ne olabilir?
klomen kullanıp da benzer bişeyler yaşayan var mı? beni de aranıza alırsanız sevinirim :3:

Back
X