Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbacım eeee adet olmadın test yaptın negatif cıktı.hemen gitsene doktora.
bana gecen ay öle olmuştu 17 gün mü ne adet olmadım. sonra doktor bi ilaç verdi. sanırım söktürücü. bi hafta sonra adet oldum.
yani hamile de degildim adet de olamıodum.
kuzu84 tarcın kürüne başladım
inciri denemştim
gözümüzden kaçtı galba canımm
evet yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren test reglin 21. günü yapılan progesteron testi canım
hayatım büyük ihtimalle progesteron. bana da öle demişti. sanırım adetin 21 . gününe denk gelio. hesap et eger o günse progesteron. bunda yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı gözüküo.
Gülüm senin adetin 30 unda mıydı? Ama birkaç gün de erken geliyordu sanırım. bilmiyorumkismile Bu ay senin için oynamak istiyorum Emineciğiim. Ben doktordan randevu alamadım maalesef. Bir hafta yokkmuş benim gideceğim doktor. Ne yapayım, ben de haftaya giderim. Büyük olasılıkla hafta ya adet ollmam zateen.canımm ii yapmışsın randecu almakla
git mutlaka bi dr.a ihmal etme
özel hastane ve dr. konusunda da haklısın daa bebişler gelmeden bi dünya masraf yapıoruz Rabbim kolaylık versin hepimize
benim puzzle cumartesi bitti resim yükliycem inş burayada
şimdi evde ölee boş boş oturuyorumm
Gebelikte mide bulanması bana çok normal geliyor canımıniçi. Benim 3,5 aya kadar acayip bulanmıştı. Tam bulantım geçti derken, mide yanmalarım başlamıştı. Ve 3,5 ay da o devam etti. Yani doğurana kadar. Toplamda 7 ayda doğurduydum daa ben kafamçokkarıştı Tembellik güzeldir minnoşumm. Çalış çalış nereye kadar. Zaten merak etme, bebeğimiz bir doğsun, o zaman bool bool çalışırsın. Bak şimdi Sevdacığımın haline. Ne uyku vaar, ne dinlenmek. Ama bebeklerin canı sağolsun katlanıyor anneler.cnm bu ay bal tarcn corek otu nu yap,ıncır kurude yapabılırsın bu ayıda bu sekılde dene bence
döndümmm yuvaya umutlummm
yaa eskıden sabahları guzel yerdım ama 2 gunudr ole deglım cnm istemıo pek bsy yemek yedıkten sonrada mogdem tuhaf oluoo :)yok yaaww ne işi bı temmellık varkı sorma cnmm oyuzden iş kelımesı bana coooooooooook uzakk :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese gunaydın
smallangel
canım aynen benim başıma da geldi doktor rahim filmi cektirmeden smear almadan ve eksik hormonlarla ,rahminde yara varken 2 tane klomen kullandırdı bana.
bu doktorum film çekti smear aldı, tüm hormonlalra baktı yaraya ilaç verdi. sonra klomen uyguladı ama maalesef tutmadı:) bu ay da öle ara verdik bayram sonrasına...
canım cok az kalmıs senınde son gunlerıne yaklasmıssın sezeryan olacaksan sakın korkma 3 gun sıkıntı cekersın sonra rahatsınn allahım yardımcın olsunnamin inş en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun canım.
heheheh bu sıslıkler neykı bugunlerını mumla arayacaksınn 92 kıloydum hatırlatırımmm :)))))inşşş cnm benım inşşş kabul olur ederım tabıkı zatn her okudugum duada sızlerı soyluorum Allahım kabul etderinşş
canımmmmmmmmm gunaydınnnnnnn
uyurken oluo yaww ben bıde dagınık yatıorum bırz ii ce agrıo ozmanda uyuyamıorum
cok şişiorum cooooookkkkkkkk pantollarım olmuo yaa bole bsy varmı
sennaptın cnm nasılsın varmı kasık agrınn
hadı emınemmm sıra sende valla doguma gırerken dua ettım senın adınıda soyledımmmayyy kızlar bu arada 5 ay sonra ilk defa adet belirtilerimi yaşıyorum kürtajdan sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu birden adet oluyordum ilk defa normale döndü göğüslerim acıyor kasığımda batma var iştahım açıldı ohhh beeee....bu belirtileri yaşadığımda bu kadar sevineceğimi düşünmezdim ama gerçekten çalışmalara başladığım ayda vücudumun normale dönmesi bana enerji verdi inş. en kısa zamandada hamiş kalırsam dahada süper olacak...
slm gulcan nasılsınn bır gıttın bırdaha senden haber alamadıkk kızın olmus cok sevındık adıyla yasasın ıns benımde bır kızım oldu bugun 21 gunluk adı DORA REVNA sızı opuyoruzz yıne gelllslm kızlar,
geçen yıl bu ayda ve muhtemelen bu günlerde ne olurdu bende hamile kalsam diye uğraşıp duruyordum.sizlerle dertleşiyordum burda.Allahıma binlerce şükür rabbim bana bu güzellği yaşattı.
dünyalar güzeli bir kızım var şimdi 3,5 aylık oldu artık.adı nisanur teyzeleri.hepinize bol şanslar diliyo.kafanız rahat kalbiniz mutlu olsun gerisi geliyor.hepinizi öpüyoruz...
serselom nerlerdesın yawww senı cok ozluyorummmm muckkcanım sen nerdesin kızına maaşallah ben hala beklemedeyim
slm zehracımmm bu kız mahvettı benı valla hıc uyumuyorr butun gece nobett zombi ye dondum valla uykusuzluk cok fenaaaslmm hepinizee
sevdamı saniyelerle kaçırdım galba
revnamız uyandı galba
kuzucumm sen nasılsın belim ağrıo demişsin bence hamilelikten dolayı
yanii sonuç olarak regl öncesi bile ağrıosa
hamilelikten dolayı ağrıması çok normal
ama dediğin gibi artar ve devam ederse dr.unla bi görüş
listeyi sana devredeyim artık:)
eklenmesi gereken
lightlife.......30 ağustos
var canımm
sevdaaa nasılsn cnmmm revna uyuyoo galıbaaa
Gülüm senin adetin 30 unda mıydı? Ama birkaç gün de erken geliyordu sanırım. bilmiyorumkismile Bu ay senin için oynamak istiyorum Emineciğiim. Ben doktordan randevu alamadım maalesef. Bir hafta yokkmuş benim gideceğim doktor. Ne yapayım, ben de haftaya giderim. Büyük olasılıkla hafta ya adet ollmam zateen.Akşam bi arkadaşımdan duydum, özel bi hastane var bizim burada, yeni bi doktor gelmiş iyiymiiş. sırnaşık şey Yok yok ama gitmeyeceğim, ben devlet hastanesine gidiciiiimm. 2,5 seneden bu yana imanım gevredi valla arkadaşım. Olacağı varsa olur bebişim, yoksa altından ilaç içsem bile olmaz. Kader...
.[/COLOR][/B]
hadı hayırlısı canım günlük yap ama bı yerde duydum gunluk yapmak daha ii mış
slm kızlarrr nasılsınız bakalımmmm
bızım dun yarı kırkımız olduu gezmeye gıttık kızım yumurta ıp un seker ve pırınc topladı banyo yaptııı artık sokaga cıkabılıyoruzzz ama malesef hıc uyumuyoruzzz tam kırkımızın cıkması beklıyoruz o zaman uyku duzenı duzelırmıs annem oyle soyledıı yaklasık 10 gun sonra tatıle cıkacagızz tatıl dedıgım denız degıll seyahat ıste dolasmayaa bayramda da afyonda olacagızz zehracım sana yakına gelıyoruzz kutahyayı da dolasacagızz annem bende cok kaldı cok yoruldu onuda yanımızda goturecegızz kadına degısıklık olsun dıye bursa eskısehır kutahya konya ısparta dolastıracagızzz hemde esım kendı ıslerını halledecek hem tıcaret hem zıyaret :)))))
slm kızlarrr nasılsınız bakalımmmm
bızım dun yarı kırkımız olduu gezmeye gıttık kızım yumurta ıp un seker ve pırınc topladı banyo yaptııı artık sokaga cıkabılıyoruzzz ama malesef hıc uyumuyoruzzz tam kırkımızın cıkması beklıyoruz o zaman uyku duzenı duzelırmıs annem oyle soyledıı yaklasık 10 gun sonra tatıle cıkacagızz tatıl dedıgım denız degıll seyahat ıste dolasmayaa bayramda da afyonda olacagızz zehracım sana yakına gelıyoruzz kutahyayı da dolasacagızz annem bende cok kaldı cok yoruldu onuda yanımızda goturecegızz kadına degısıklık olsun dıye bursa eskısehır kutahya konya ısparta dolastıracagızzz hemde esım kendı ıslerını halledecek hem tıcaret hem zıyaret :)))))
ayy valla şimdikı şişlıler bıle moralımı bozuyo ama alısıorum galıba :)))ohh neguzel gezın valla,ay sevda valla anlatıosun ınsanın haıften gozu korkuo kı ben uykuya cok düşkünüm hehehehhe :))))slm kızlarrr nasılsınız bakalımmmm
gunaydınnnn canımmmmmmmmmmmgünaydın hepinizeee
günlük yapıom zaten hayatım. ama öğle uyandıgım için öğlen yiyom. inş. bişe olmaz