Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradada öle olan arkadslar olmustu cunkıu reglıyle gıdıo dıe bılıorum bende.evet evet cok ii sogan kürü ibrahım sarac mıydı saracoğlumuydu onun sıtesnde bak nasıl yapıldıgı falan yazıoo inşş ii gelır
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
tebrik ederim :hooray: allah sağ salim kavuşturur inş bebişine...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sen ne kullanıyodun, nasıl oldu? merak ettim de kusura bakma cnm.
teşekkür ederim canım serophene kullanıyordum yumurtlama problemim vardı 3 ay tedavi gördüm ve sonunda oldu değerin düşük olması bi problem olmaz dimi bi bilgin varmı cumaya tekrarlıycazda gerçi tahlilikaydirigubbakcemile2sositososito
kızlar hamileyim ya kimse yokmu
29 ise sen onceden basla sekerımm bayanssulusmile
ne zararı var fazlasının dimii hihoyyytvalla bol bol calışşş derım ben :lepi:
ayyyyyyyyyyyyy cok ta yk yanıııııı senhemen basla calısmalara hemennnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
daha doğurmadım eğer sancım falan başlarsa haftaya doğurabilirim
Canım beniiim, Allah hayırlı doğumlar versin.neyse kızlar kendinize iyi bakın
gunaydın cnmmmgünaydınnnnn şekerler nevar neyok bakalım..
canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdrbugun ruyamda bı bebegım olmus ve onu emzırıodum :)ne guzel bı duyguymuş ya rabbı onu sevıorum bana gulumsuyor o kadar guzel bı bebekkı yuzune bakıorum hep melek gıbı.gercek gıbıydı sonunda muradıma erdım dıorum ama bı uyanıorum ruyaacok kotu oldum agladım.ama bu aralar hep bole ruya goruorum acaba bılınç altı ruyasımı yoksa gercekten rabbım bana bunu mujdelıormu arkadaslar.sızce???
oyyyyyyyyyy kıyamam ben cankusum uyanamadınmı ..günaydın hepinizeee
geçmişi okudum ama fazla vaktim olmadığından cevap yazamıorum kusura bakmayın
bugün iftara misafirim var
gecede kalkamadık sahura mafoldumben
çok üzüldüm ama oldu işte
vaktim olursa uğrarım
kocaman öpüorum hepiniziiiii
umutlum günaydın canım nasılsın...
umutlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnn