ohh maşşallah canım ya

darısı bıze.bu arada ne kullandın tedavıden ne kadar sure hamıle kaldın.bıde rahtsızlıgın ne idi benm polıkıstık over rahatsızlıgm var.inşllh yavrunu saglıcakla kucagına alırsınzemuszemus
saol cnm inşşş inşşş en kısa zamnada sızlerınde melegı gelıcek.canım benım tedavım dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstetyısımle basladı 1 gıttım geldım dr yumurta olusmuomu ne demıstı klomen verdı 5 ay kllandm olmadı.hsg cektı 2 tupun tıkalı tüp bebege kayt ol ancak ole olur dedı hee burada benım daha onceden bı hamılelıgım vardıkendılıgınden normal yolla ama dusuk oldu dr bunu bılerek dedı banada bunları (gerızekalı)ayy ben agla agla bıldıgım baska dr gıttım hsg baktı begenmedı cok kotu dedı yenısını cektı tek tupum tıkalıydı istesen noırmal bırakalım ıstersen asıla dedı asılam dedım ılk seferde tuttu cok sukur :) 7 ay surdu 7. ayda geldı melegım.dr cok cok opnemlı cnm 7 ayda 1 ay ara verdım 6. ayda oda.ayyyyyyyyyyyyy amma yazdım heeeeeeeeee
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar geldi benimkiler senağlamasenağlama
dün akşam oldum ama ağrıdan duramıyorum.klomenden sanırım çok fena ağrım var.
yeni tarihim 23 eylül. moralim çok bozuk.bir süre girmem heralde ...görüşmek üzere
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canımmm benım üzülmee dıycm ama bılıorum uzuluosun ama bak goruceksın bır kaç gune umutların cogalıcak tekrar cnm bızde burada hp olucz zatn bende oleydım 2 ay hıç gelmedım buralara.ama sonra geldım cunku en ii burada dertlaesmek konusmak
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn topiğin güzelleri..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm
günaydın kızlar
günaydın diorum yeni kalktım daaa
ahhh ahhh son günlerim:bbo: okul başlayınca bu saatlerde nerdeyse mesainin sonuna gelmiş olucam
bıdenemmm gunaydınnnn :))) valla bende yenı uyandım hehehehhe:)))