Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemus

ayyyyy yerim ben o tatlılığı maaşallah bebişin çok yaramaz olacak anlaşılan ayyy nasıl heyecanlandım şimdi....sonuçlarında güzel ilerliyor ohhh maaşallah canım sağlıkla kavuşun birbirinize...

hayırlısı olsun canım durmak yok çalışmalara devam inş. bu ay hamiş kalırsın...

canım anlıyorum üzülmemek elde değil bende senin gibiyim ama üzülee üzüleee vakitte geçmiyor en iyisi ne yapmak istiyorsan onu yap ki aklında hiçbişey kalmasın inş. en kısa zamanda hamiş heberini duyarız...

kızzzzzzzz yoksaaaaaa inşşşşşşş:CüvCüv::utangac:

ayyyyy canım yaaa valla bu karışıklık beni çok yoruyordu dün eşimle konuştuk ve bayramdan sonra tekrar hastaneye gitmeye karar verdik bakalım 2 yıldır benim doktor boşyeremi bekletmiş beni farklı bir hastaneye gidecem belli olmaz gerekirse hemen tüp bebekte yaptırabiliriz hayırlısı...

canım çok saol mutlaka onuda değerlendirecem bana özelden yazarmısın muayene ücretini ve randevu sistemini...inş. hakkımızda hayırlısı olur...

kuzum inş. birgün ya istanbulda ya ankarada tanışırız canım...hele sen sağlıkla hamişliğin tadını çıkar kilo durumunada fazla takılma bidenem..
canım ben genetik test yaptırdım sonuç olarak bende kan pıhtılaşması çıktı eşimdede az derecede kromozon bozukluğu çıktı... ben coraspirin kullanıyorum hergün malesef eşimin bir tedavisi yok onunki doğuştan bir sorunmuş doktorun dediğine göre önemli değil ama ben biraz araştırdım bizi en güzel sonuçla bırakacak şey tüp bebekmiş bakalım araştıracam canım bayramdan sonra hastane marotonum tekrar başlayacak sanırım...haaaa benim doktorum hiç bir önlem almadı onun bana dediğini söyleyim belki 3. ve hatta 4. bebeğinide kaybedebilirsin buna yapacak bişey yok dedi..ben doktorun bu söylediklerinden etkilendiğim için 5 ay korundum hamişlik istemedim ama doktorumu değiştirip tahlillerimi başka bir doktora daha göstermeye karar verdim...

tatlım bırak artık özel hastaneleri bende senin gibi yaptım özel hastaneye verdiğim parayla bugün bi tüp bebek yaptırabilirdim düşün artık ne kadar para verdiğimi...ben bayramdan sonra devlet üniversite hasatnelerini tercih edecem doktorun muayenehanesinede gidersem birkere giderim sonra hastane ortamında olacak herşeyim sende öyle yap bence biz özel olunca sanki doktorları daha iyiymiş gibi düşünüyoruz haaa daha ilgili olabilirler ona bişey diyemem ama gerçekten sonuç alınamayınca ilgide bir işe yaramıyor canım sende benim gibi yap istersen devlet hastanelerini bir düşün...
Emineem merhaba canıım. olumunekankayizsmile
Ben de artık senin gibi düşünüyorum . Hatta ikinci defadır devlet hastanesine gittim. Gerçi acayiip bi sıra, acayip bi sıkıntı oluyor. Ama ne yapalım, bir günümüzü de oraya ayıracağız artık. Dediğin gibi özel doktorlar, özel hastaneler kesinlikle para tuzağı. Rabbimin vermediğini onlar mı koyacak orayaa kafamçokkarıştı Ben bugün yine gittim devlet hastanesindeki doktora, tahlil yaptı sonuç yine negatif sanırsam Ferlutal verdi. Adetinin 12. günü gel dedi. Yani sil baştaan. akannehir Ama ne yapayım, böyle doktora gitmeden de olmuyor. Bomba gibi şiştim yine adet olamamaktan. Ne yapacağını artık çok iyi biliyorum, yumurtlama olmamış bu defa 3. günü gel ilaç yazayım diyecek. Beklemenin faydası yok yani, biz bebek istiyorsak tedavi olacağız. Rabbim ne zaman isterse o zaman vereceek tabi. Ben iki tane kız istiyorum Allahımdan. oğluma iki tane kız kardeş ver Yaa Rabbiim. :Saruboceq: Arkadaşlar gülüyor bana, bir taneyi buldun da ikinciyi istiyorsun diye. Ne yapayııım, ben iki isteyeyim de bire de razıyııımm sırnaşık şey

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz

asyacım cok sevındım umarım erkektırr esemosum nasılsınn zehracım ya senn nasılsınn selda mercımek ne yapıyorrr umutlum nerelerdee

kızlar ben yıne cok uykusuzumm dun gezmeye gıttık kuzenımın oglunun 1. yasgunuydu onlara gıttık aıle arasında ıftar yemegı ıle kucuk bı kutlama yapıldı ama kızım butungece uyudu hıckımse sevemedıı

eve geldık uyandı sabaha kadar gozunu kırpmadı tabı bende:((((((( valla hayalet gıbı oldumm arkadaslar benım sutum kızıma yetmıyorr gecelerı mamaya basladıkk karnı doymuyorr cunku kendımı vıcdanen cok kotu hıssedıyorumm ama ne yapalım mecburen verıyoruz mamayıı yoksa aclıktan uyumuyorr cumartesı gunu 1 aylık oluyoruz vakıt hızla ılerlıyorr cumartesıde dr kontrolumuz ve asımız varr bakalım dr umuz ne dıyecekk
Sevdacıığğm özledim seni de gülüm. Sağlığınz sihhatiniz yerinde anladğım kadarıyla. ANa kız gezmelere gittiğinize göree. :1:Allah daim itsin gülüüm. Valla ben oğlumu yalnızca 20 gün kendi sütümle besleyebilmiştim. doymadğı için de mama takviyesine başlamıştım. Şimdi aynı durum yengemde de var. Birçok arkadaşımda da böyle oldu, hiç sıkma canını güzelim. Hani keşke sütün yetseydi, hem bebeğimize faydalı, hem de sana kolaylıktı ama ne yapalııım yeterki onun karnı doysunnn. :emir_bebek:
arkadaşlar merhaba
sizlere bir sorum olacak
ben 5 klomen kullandım ve bugün doktor konrtolüne gittim
ancak yumurtalar istenilen büyüklükte değilmiş
doktor puregon diye bir iğne verdi
sizler hiç böyle bir durumla karşılatınızmı
bu puregon etkili bir iğnemi bilginiz varmı

Merhaba Royancığım. Evet purogon etkili bir iğne. Yani klomenden daha etkili. Göbekten yapılıyor dimi? Hem bu tarz iğneler rahimi de gebeliğe daha güzel hazırlıyormuş. Klomene nazaran daha pahalı. Senin doktorun bu ay devam etmen için mi verdi, yoksa bir dahaki ay başlaman için mi verdi.

Merhaba Royancığım. Evet purogon etkili bir iğne. Yani klomenden daha etkili. Göbekten yapılıyor dimi? Hem bu tarz iğneler rahimi de gebeliğe daha güzel hazırlıyormuş. Klomene nazaran daha pahalı. Senin doktorun bu ay devam etmen için mi verdi, yoksa bir dahaki ay başlaman için mi verdi.[/QUOTE]

canım klomen dün bitti
bugün puregona başla dedi doktor
epeyde pahalı bir iğne sanırım devlet ödemiyor
neyse umarım faydasını görürüz

umutlumm hışgeldınn cnmm nerelerdesınnnnnnn sennnn
Hoşgördüüm beebeem., Tatil yaptım ayool. 3 gün izin verdi devlet. Haydi git evine, işini gücünü yap dedii kaydirigubbakcemile4 Bugün de sabahtan hastaneye gittim doktora. tahlil yaptı, sonra da adet söktürcü verdi. Akşam alacam artık, bulamadım çünkü sempatiksalakcinni Sen nasılsın cancazııım, bu perşembe gidiyormuşsun bebişi görmeye. bak oğlanı diyecektim haa, içime de hep erkek doğuyoor. Hayırlısı ile gelsin de ister kız olsuun, ister erkek.

canım klomen dün bitti
bugün puregona başla dedi doktor
epeyde pahalı bir iğne sanırım devlet ödemiyor
neyse umarım faydasını görürüz

Ben aralıklarlar 3 defa klomen kullandım, iki defa da gonal f kullandım. Gonal f de purogon gibi göbekten yapılan iğnelerden. Yumurta oluştu her defasında ama bebek olmadı. Son gonal f kullandığmda baştan 5 tane yumurtam oluştu, doktor dozunu düşürdü sonnra da büyümediler. Sonra senin gibi 3 tane purogon verdi doktor bana, yine büyümediler. Yumurtaların bağışıklık kazandı iğneye, adet olunca gel başka tedavi yapacağız dedi. ben de bi daha gitmediim. İnşallah senin yumurtalar büyür

Hoşgördüüm beebeem., Tatil yaptım ayool. 3 gün izin verdi devlet. Haydi git evine, işini gücünü yap dedii kaydirigubbakcemile4 Bugün de sabahtan hastaneye gittim doktora. tahlil yaptı, sonra da adet söktürcü verdi. Akşam alacam artık, bulamadım çünkü sempatiksalakcinni Sen nasılsın cancazııım, bu perşembe gidiyormuşsun bebişi görmeye. bak oğlanı diyecektim haa, içime de hep erkek doğuyoor. Hayırlısı ile gelsin de ister kız olsuun, ister erkek.

Ben aralıklarlar 3 defa klomen kullandım, iki defa da gonal f kullandım. Gonal f de purogon gibi göbekten yapılan iğnelerden. Yumurta oluştu her defasında ama bebek olmadı. Son gonal f kullandığmda baştan 5 tane yumurtam oluştu, doktor dozunu düşürdü sonnra da büyümediler. Sonra senin gibi 3 tane purogon verdi doktor bana, yine büyümediler. Yumurtaların bağışıklık kazandı iğneye, adet olunca gel başka tedavi yapacağız dedi. ben de bi daha gitmediim. İnşallah senin yumurtalar büyür
aaa dogruu tatıldı evett :)) ohhhhh dınlenmıssındr hos temızlık yapmıssın ama :)
ne tahlılı yaptıkı bıdenem dr Allahımmm yuregımzdekını versıın inşşşşşşşş
evet gıtcez valla herkez erkek dıoo artık bende alıstrdım erkege hehe oğlum olcek dıom kız olursa hepıcınıze sorecem heheheheh:)) saglıklı olsunda kız erkek farketmez
yaaa ben arada kole ıcıorum :(( acayıp ıstıo cnm ya anlatamam yanı o derece bır bardk ıcıom .zararı yok dımııı okadr yanı arada ıcılebılır dımı :)))

merhaba arkadaşlar
ben aranıza daha yeni katıldım... Durumumu kısaca anlatayım sizlere. Bende haşimato troidi hastlığı var adetlerim aşırı düzensizleşmişti bi ara 74 gün oldu arası ve doktora gittim öğrendim hastalığımı. Hamile kalmak istiyordum kadın doğum doktoruma gittim bazı değerlerin düşmesi gerektiğini öyle denemem gerektiğini söyledi ve bu arada doktorumdan polikistik overim olduğunuda öğrendim. Tüm bunlar olduğunda mayıs ayındaydık daha. Sinir bozucu tabi hep bu siteden hamile kalan arkadaşların yazılarını okuyup moral buldum açıkcası. Nese uzatmayayım. Temmuzda troid değerlerim normale döndü kadın doğumcum klomen verdi temmuzda adetimin 5 ci günü başladım günde iki tane içtim. Sonra doktor iki yumurtamın oluştuğunu söyledi nese ben ilk denememde bunca şeye rağmen hamileyim şu anda...:kedi:çok uzattım biliyorum ama en azından kimse umutsuz olmasın diye yazdım bunları Allah herkesi evladına bir an önce kavuştursun. Bu arada bende hala hamilelik kesesini göremeyenlerdenim daha erken dedi doktor bakalım beklicez artık...

merhaba arkadaşlar
ben aranıza daha yeni katıldım... Durumumu kısaca anlatayım sizlere. Bende haşimato troidi hastlığı var adetlerim aşırı düzensizleşmişti bi ara 74 gün oldu arası ve doktora gittim öğrendim hastalığımı. Hamile kalmak istiyordum kadın doğum doktoruma gittim bazı değerlerin düşmesi gerektiğini öyle denemem gerektiğini söyledi ve bu arada doktorumdan polikistik overim olduğunuda öğrendim. Tüm bunlar olduğunda mayıs ayındaydık daha. Sinir bozucu tabi hep bu siteden hamile kalan arkadaşların yazılarını okuyup moral buldum açıkcası. Nese uzatmayayım. Temmuzda troid değerlerim normale döndü kadın doğumcum klomen verdi temmuzda adetimin 5 ci günü başladım günde iki tane içtim. Sonra doktor iki yumurtamın oluştuğunu söyledi nese ben ilk denememde bunca şeye rağmen hamileyim şu anda...:kedi:çok uzattım biliyorum ama en azından kimse umutsuz olmasın diye yazdım bunları Allah herkesi evladına bir an önce kavuştursun. Bu arada bende hala hamilelik kesesini göremeyenlerdenim daha erken dedi doktor bakalım beklicez artık...

cnmm tebrıleeer Allahım saglıgıyla kucagına almayıda nasıp etsın
kaç haftalık melegınn

merhaba arkadaşlar

mrb duncan
hayırlı uğurlu olsun öncelikle
sağlıkla kucağına almak nasip olsun
ne güzel bebeğin seni çok bekletmemiş
darısı bizlerin başına olsun inş.
dediğin gibi umutsuzluk asla yok
dualarında bizleri de anmayı unutma canım

mrb kızlar dr a gittim bugun. 14.gün. çatlamış dedi yumurtaya.
bikaç gündür çalışmıştık hep umarım tutar. ama iltihap gibi bşy oldugunu düşünüp dr a
söledim az bşey dedi ilaç yazdı. süreci etkilemez dedi ama bilemedim.
ymurta takibini karından yaptıgı için daha önce söylememiştm ramazanda
muayene olmak istememiştim şimdiye ilacı kullanmış olurdum gecerdı de çoktan
pşman oldm ama erkek dr a muayene olmaya da hç hevesli olmuyo insan.
neyse sizler nasılsınız kuzu bebişin cinsiyetini öğrencek misin bu gittiginde
okadar oldu mu hamişliğin yoksa erken mi daha.
zazez sende ne var ne yok...

duncan tebrikler.. kalbini duyarsın yakında ve sağlıkla doğurursn inş bebişini..
darısı bizlereee..

Teşekkürler hepinize ve dualarınıza. Benim bebiş sanırım beşinci haftasında en azından hcg testi öle diyor 1920 şu anda kese görünmedi. İnşallah onuda görücem cumartesi günü doktorda randevum var. Sizler için dualarımı eksik etmem tabi ki çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz ve hepinizi çok iyi anlıyorum.

mrb arkadaşlar size bişy soracam.klomen kullanılırken çatlatma iğnesi de mi vurdurmak gerek?
Ben çatlatma iğnesi kullanmadan hamile kaldım pretty klomeni iki tane içtim günde. Bende okumuştum çatlatma iğnesi olayını onu doktor ayarlıyor sanırım senin jinekolojik muayenende anlıyor ve ona göre veriyor olabilir...

mrb kızlar dr a gittim bugun. 14.gün. çatlamış dedi yumurtaya.
bikaç gündür çalışmıştık hep umarım tutar. ama iltihap gibi bşy oldugunu düşünüp dr a
söledim az bşey dedi ilaç yazdı. süreci etkilemez dedi ama bilemedim.
ymurta takibini karından yaptıgı için daha önce söylememiştm ramazanda
muayene olmak istememiştim şimdiye ilacı kullanmış olurdum gecerdı de çoktan
pşman oldm ama erkek dr a muayene olmaya da hç hevesli olmuyo insan.
neyse sizler nasılsınız kuzu bebişin cinsiyetini öğrencek misin bu gittiginde
okadar oldu mu hamişliğin yoksa erken mi daha.
zazez sende ne var ne yok...

cnmm hadı ınşşş tutar Allahım nasıp eder inşşşşşşş etkısı olmaz heralde ama bıdakıne soyle sakın soylememezlık yapma:oklava:erkek dr konusunda haklısın valla :))kadın olsa bıle ınsan altan olunca gerılıo valla.guzel hblerını beklıoruz cnm
valla cnm cuma 12 hafta oluck bende yarın gıdıorum zannertmıorum bellı olmz :((( cok merk edıorum ama yaa ..bazılarında kesın olmasada bsy soyluolar ama 14. 16. haftada kesın dıe bılıorum

merhaba arkadaşlar

canım tebrık ederım. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp eder inş. darısı diğer tum isteyenlere.

Teşekkürler hepinize ve dualarınıza. Benim bebiş sanırım beşinci haftasında en azından hcg testi öle diyor 1920 şu anda kese görünmedi. İnşallah onuda görücem cumartesi günü doktorda randevum var. Sizler için dualarımı eksik etmem tabi ki çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz ve hepinizi çok iyi anlıyorum.

canım degerın 1000 oldugunda kese gorunuyor benım doktorum oyle demıstı baska bır doktorada gostermıstım oda oyle demıstı. ama sadece kese gorunuyor bebek gorunmuyor :) kalp atısı 7. haftadan sonra duyuluyor. bence senın kızın olacak :):):):)

off ya beklemek ne sıkıcıymış kızlar. bugün daha 22 . günüm. ne zaman adet olcam onu da bilmiyorum. ama iki gecedir geceleri ateş basmasından uyuyamıyorum nerdeyse. ter içinde uyanıyorum. klomenin böyle etkileri oluyor muydu?

Back
X