herkes bayrama gitmiş sanırım..
siyasiya dün sana cvp yazmaya çalıştm site kapalıydı yazamadım.
klomen dengemi bozdu erken ve yoğun adet oldum. 4 yumurtam vardı. hiç doğal bişey deği 4 yumurta ya kiste dönüşüyolar ya benm gibi oluyo işte. bazılarında da işe yarıyo tabi her ilaç herkese uymuyo. ben bu ay içmemiştm klomeni sadece 2 ay içtm 2 aydır adet düzeni kalmadı. şimdi başka bi adet düzenleyici kullancam. bu kanamayı durdurcak sonraki adetimde dr a gitcem.
böyle işte. ben de çok anlamadım moralimi bozdum ama gereksiz yere canımı sıktıgımı farkettım rahatım şimdi.
bayramdan sonra bol bol hamiş alırız inş..
herkese iyi bayramlar...
cnm,bende kaç gündür giremedim,hem site yüzünden hemde malum bayram telaşı..doğru söylüyorsun sağlıklı olması kaydıyla 1 tane yum.olması daha iyi olur tabi,klomeni fazla mı kulllanıyordunki?ama neyse boşver bence bundan sonra sıkı,istekli,iyi bir tedaviye başlarsın yeni bir adım daha başka bir dr.a mı? gitsen diye düşündüm.iyisni sen bilirsin tabi,hakkımızda hayırlısı olsun,,
bu arada ben ne oturabiliyorum,ne yürüyebiliyorum karnıma inanamıyorum,bildiğin taş gibi,adet sancısı çekip duruyorum birde sürekli başım dönüyor,,yani ne hamilelik nede adet belirtsi hepsi karışık şu evre benim,kendimi işeyaramaz hissediyorum dikkat etmeye çalışıyorum sürekli yatıordum bu birkaçgün hariç,hiçbirşeye giremiyorum kilo almışım şoooook oldum 59,3 (1,5 kilo almışım ama kofti şişim gibi,karnım hariç şiş hissediyorum vücudumu ) olmuşum yaaaaa,bu ilaçlar beni mahvettiı canımı sıkmamaya çalışıyorum ama nerde?boshayallersmileof diyorum gelmez bu ay çatlıycam meraktan,:uhm:ne olcak acaba yarın öbürgün diye gün geçmiyor neyseki bayram anlamiyorum,,neyse ya öpüyorum grüşüz yine bye bye opuyorumnanaktan