Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıyı aksamlar kızlr bende kullandım klomen asılama oncesı vermıstı drumm yumurtalrım olustu catlatama ıgnesı sonra asılama denedıkk ama tutmadı nasıpp ıste eger kısmette varsa oluyoo .....

iyi akşamlar canım
dediğin gibi nasip bu işler
Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak inş. hepimizin bebişi
sorun neydi bu arada canım

yaa ben bişi sorcam:1rolleyes:yumurta takibinde 12. gün bir oluşum var dedi.fakat ölçüsünü söylemedi.14.gün gittiğimde tam göremedi ölçmedide neden yumurta eğer büyüdüyse ölçmedi ve çatlatma iğnesi veya ilişki önermedi.21. gün gittiğimde test yapıp yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenecek eğer yumurtladıysam bana neden hiç birşey önermeyip kendi halime bıraktı anlamadım.gün aşırı ilişki oldu hiç belirti yok beyaz akıntı var sadece o belirti olabilir mi?kafamçokkarıştı

yaa ben bişi sorcam:1rolleyes:yumurta takibinde 12. gün bir oluşum var dedi.fakat ölçüsünü söylemedi.14.gün gittiğimde tam göremedi ölçmedide neden yumurta eğer büyüdüyse ölçmedi ve çatlatma iğnesi veya ilişki önermedi.21. gün gittiğimde test yapıp yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenecek eğer yumurtladıysam bana neden hiç birşey önermeyip kendi halime bıraktı anlamadım.gün aşırı ilişki oldu hiç belirti yok beyaz akıntı var sadece o belirti olabilir mi?kafamçokkarıştı
canim sünen akintidan sonra yumurta beyazi gibi iste ondan sonra sarimtrak yapiskan bir akinti geliyor o akinti yumurtanin catladigi isaretidir sen onu gördukten sonra iliskiye gir esine pekmez falan icir canimmm ve diz dirsek pozisypn yada sen sirt üstü yatacaksin o sekilde iliski olacakkkk

canim sünen akintidan sonra yumurta beyazi gibi iste ondan sonra sarimtrak yapiskan bir akinti geliyor o akinti yumurtanin catladigi isaretidir sen onu gördukten sonra iliskiye gir esine pekmez falan icir canimmm ve diz dirsek pozisypn yada sen sirt üstü yatacaksin o sekilde iliski olacakkkk

teşekkürler bide öle deneyim:kedi:

merhaba kızlar herkese ıyı bayramlar sımdıden.yarın 3 gunluk bır tatıle cıkıcam.bıraz rahatlarım ınsallah.bu aralar cnm cok sıkkın.işimden istifa ettım:(( yumurtam tam olusmamıs 12.gun bugun yanı doktora gıttım.ama bır tane gordu.bu olusacak dedı.pazartesı bır daha cagırdı.hayırlı dıyorum hep yapıcak hıcbırsey yok.eger bu ayda olmazsa doktoruma asılama ıstıyorum dedım bugun.oda acele etme bu ay bellı olmaz hamıle kalırsın belkı dedı.ama benım hıcccc ama hıccc umıdım kalmadı artık:((((sızce asılama denesem mı arkadaslar?bana bır fıkır verın dıcem ama herkes zaten aynı durumda.ne dıyım herkes ıcın hayırlısı ınsallah..

herkes bayrama gitmiş sanırım..
siyasiya dün sana cvp yazmaya çalıştm site kapalıydı yazamadım.
klomen dengemi bozdu erken ve yoğun adet oldum. 4 yumurtam vardı. hiç doğal bişey deği 4 yumurta ya kiste dönüşüyolar ya benm gibi oluyo işte. bazılarında da işe yarıyo tabi her ilaç herkese uymuyo. ben bu ay içmemiştm klomeni sadece 2 ay içtm 2 aydır adet düzeni kalmadı. şimdi başka bi adet düzenleyici kullancam. bu kanamayı durdurcak sonraki adetimde dr a gitcem.
böyle işte. ben de çok anlamadım moralimi bozdum ama gereksiz yere canımı sıktıgımı farkettım rahatım şimdi.
bayramdan sonra bol bol hamiş alırız inş..
herkese iyi bayramlar...

cnm,bende kaç gündür giremedim,hem site yüzünden hemde malum bayram telaşı..doğru söylüyorsun sağlıklı olması kaydıyla 1 tane yum.olması daha iyi olur tabi,klomeni fazla mı kulllanıyordunki?ama neyse boşver bence bundan sonra sıkı,istekli,iyi bir tedaviye başlarsın yeni bir adım daha başka bir dr.a mı? gitsen diye düşündüm.iyisni sen bilirsin tabi,hakkımızda hayırlısı olsun,,
bu arada ben ne oturabiliyorum,ne yürüyebiliyorum karnıma inanamıyorum,bildiğin taş gibi,adet sancısı çekip duruyorum birde sürekli başım dönüyor,,yani ne hamilelik nede adet belirtsi hepsi karışık şu evre benim,kendimi işeyaramaz hissediyorum dikkat etmeye çalışıyorum sürekli yatıordum bu birkaçgün hariç,hiçbirşeye giremiyorum kilo almışım şoooook oldum 59,3 (1,5 kilo almışım ama kofti şişim gibi,karnım hariç şiş hissediyorum vücudumu ) olmuşum yaaaaa,bu ilaçlar beni mahvettiı canımı sıkmamaya çalışıyorum ama nerde?boshayallersmileof diyorum gelmez bu ay çatlıycam meraktan,:uhm:ne olcak acaba yarın öbürgün diye gün geçmiyor neyseki bayram anlamiyorum,,neyse ya öpüyorum grüşüz yine bye bye opuyorumnanaktan

hayirli bayramlar tekrardan canlar
dün gece temeli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh kaydirigubbakcemile39 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr

herkese iyi bayramlarrrrrr.....
ancak fırsat bulabildim kızlar çok yoğun günler geçiriyorum....yoruldummmmmmmmmmmmmmm....

herkeze iyi bayramlar kızlarrr...
bu arada ben adet oldum..yeni adet günümü vermeyeyim artık denemicem zaten memleket gidicem 10 gün orda kalıcam ymurtlama dönemime denk geliyor yani bu imkansız...
allahım isteyenlere inşallah en kısa zamanda nasip etsin..artık ben cok yoruldum mücadele etmekten..

kızlarr yaaavvvfff ben gene adet olicem.
bu ay klomen kullanmadım ama sanki klomen kullandığım gecen ay gibi gögüslerim büyüdü kocaman oldular yaaafffff

kızlarr yaaavvvfff ben gene adet olicem.
bu ay klomen kullanmadım ama sanki klomen kullandığım gecen ay gibi gögüslerim büyüdü kocaman oldular yaaafffff

:(( canım doktorum bana klomen etkisi bir ay daha devam eder bu nedenle ekimde ben bişey kullanmayacakmışım. Muhtemelen klomen etkisi ama inşlah hamilelik belirtisidir

herkeze iyi bayramlar kızlarrr...
bu arada ben adet oldum..yeni adet günümü vermeyeyim artık denemicem zaten memleket gidicem 10 gün orda kalıcam ymurtlama dönemime denk geliyor yani bu imkansız...
allahım isteyenlere inşallah en kısa zamanda nasip etsin..artık ben cok yoruldum mücadele etmekten..

cnm benım umutsuz olmak yok bılıosun
tamm bu ay kafanı dınle dusunme am ayumurtalma gunlerını boş gecme :)
hepımız aynı seylerı yasadık ınan bende regl oldugum zaman tedavıyı bırakıcm ıstemıorum artık dıe avaz avz yazıodum ama tekrar umut oluo ve baslıosun sakın moralını bozma emın olkı melegın gelıcek sadece nazlı accık
kendıne cok cok ii bek gıt gez kafanı bosaltı ınşş en kısa zamnda >Rabbım nasıp edıcek

Back
X