Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
merhaba kızlar size bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.ben klomene 2 ay önce başlamıştım 10 tabletlik olanlarla günde 2 kez olmak üzere tedaviye başlamıştık sonra doktor öbür hafta gel yumurta oluşmuşmu bakalım dedi gittiğimde sadece 1 yumurta oluşmuştu bende doktora nası şimdi dedim o da 1 den fazla bekliyoruz normalde dedi ama 1 tane olmasıda yeterli dedi.neyse sonra biz o ay eşimle beraber olmadık (şehir dışına gitti) dolayısıyla ben adet gördüm ama çok şiddetli sancım oldu klomene bağladım ve bir daha doktora gitmedim sonrada a.b.d ye taşındık 2 sene burdayım ama aklımda sorular sorularrrrr....1.) klomenle 1 yumurta oluşması üzücü demekki normalde yumurtam oluşmuyo ilaçla bile 1 tane olduğuna göre.öyle yorumluyorum.fakat her ay düzenli adet görüyorum onu anlamadım 2.)klomen adet sancısını arttırırmı?okadar ağrım olduki kasıklarda hatta eşim de yanımdaydı birkaç saniyelik kendimden geçmişim tansiyonummu düştü bilmiyorum.ve ben şimdi yurt dışında buraları öğrenene kadar dr.gitmeden beklemeye aldım kendimi 1buçuk sene olacak nerdeyse hamişliğe uğraşalı. 3.)size klomene başlamadan önce tüplere bakıldımı bana bakmadı .kan testleri..,ultrasona bakıldı sonra klomen verdi.niye hamile kalamıyorum ben ya?yumurtammı oluşmuyo yoksa Allah göstermesin tüplermi tıkanık?yardımcı olabilirseniz sevinirim kızlar lütfennn
ben bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5.günü başladım 5 güün günde 2 tane içttim bugün adetimin 12.günü ve 25mm olmuş yumurta bu ay bebek bekleme dedi yaa bi yuurtam daha var sanırım verdiği kağıtta gördüm onunda üstünde 14.5 mm yazıyorduu buay boşa gittiiiiiii:çok üzgünüm:
şekilde de görüldüğü üzre rejime başlamış durumdayımm
zamanında ohhhh yedim yedimzemuszemus şimdi :sinifsinif: yusuf yusuf
ahhh ahhhh geçen sene bu zamanlar 63-64 kiloydum
düşünün artık ben normalde bu kadar kilo alıorum
hamile kalsam kapılardan sığamam heralde kaydirigubbakcemile3
cnmm nerlerdesınnnnn
olmamıztr kıst falan dımı yaa bak aklıma takıldı sen nıe dr gıtmedın yaaww :)) hadı bakalım Rabbım hayırlısını versın cnm benım
ooo rejm hayılrı olsun ac kalmaaaa sakınn heeee
dr dan gelınce hbr et tatlımm
ben bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5.günü başladım 5 güün günde 2 tane içttim bugün adetimin 12.günü ve 25mm olmuş yumurta bu ay bebek bekleme dedi yaa bi yuurtam daha var sanırım verdiği kağıtta gördüm onunda üstünde 14.5 mm yazıyorduu buay boşa gittiiiiiii:çok üzgünüm:
25mm iyi diye biliyorum niye bebek bekleme dedi anlamadım ben şimdi hem 2.yumurtamda var diyosun.zaten bildiğim kadarıyla bir tane olması yeterli.niye öyle dedi
merhaba arkadaşlar!
bu sayfaları okudum ve ne kadar umutlandım bilemezsiniz.. Allahım tez vakitte bana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... çok iyi olmuş bu sayfa işi..bende bu ay hamile kalamazsam tedaviye başlıycam..pcos var bende de.. dualarınıza ihtiyacım var.
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
EDAKARA............................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SİYASİYA.............................17 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
TARİORONAR.......................20 EYLÜL
EXORCİST_TREX...................20 EYLÜL
RONYA.................................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
ESEMOS...............................25 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
LİGHTLİFE.............................28 EYLÜL
SEYDAM...............................28 EYLÜL
NAZLİKİ82..............................28 EYLÜL
AYSEN_34............................29 EYLÜL
GUBETGUZELİ.......................24 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
25mm iyi diye biliyorum niye bebek bekleme dedi anlamadım ben şimdi hem 2.yumurtamda var diyosun.zaten bildiğim kadarıyla bir tane olması yeterli.niye öyle dedi
daha dün eylülün hamişi yokmu diyordum ,çok sevindim cnm yaaaaaaaaa tebrikler ,çok güzel bir haber senin kadar sevindim yupiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2delikafadulden:teytey::teytey::teytey:
canım ben 2 defa cekıldım bırıncısınde bayıltılar.2.sınde ıse dr baska ıdı bayıltmadılar v bende acayıp korktum.evet agrı oldu ama ınan dayanılmıycak bsy degl agrı cok az bı sure oluo ve bıtıokorma cnm bak gorcwen dayanılmaz bsy degl.sonucun guzel cıksın inşşşşşş
Selam canlarım. Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun. Rabbim nice bayramlara ulaştırsın inşallah hepimizi
Ben de 5 Eylülde adet oldum nihayet, onu bildirecektim ama baktım ki benim adım silinmiş listedeen. :dilcikar: Napiiim yani, 2 veya 3 ayda bir adet oluyorum sempatiksalakcinni
Zazezciğim senin regl tarihin geçmiş. Hayırdır, ne durumdasın.
Seldacığıım yavrucuun da iyiymiiş. 30 Eylül de bi daha göreceksin demek. Hayırlısı inşallah.
Sevdacığıım sen de nerelerdesin bilemiyorum. Sana ulaşamıyorum. klava: