:roflol::roflol:nazan ve sen çok alemsiniz gerçekten.....teşvik güzel bişey bence de.Nazanın bu enerjsi hepimize yansıyor kaydirigubbakcemile5 çalışmalara tam gaz devam.o kadar hastayım ki resmen yataklık durumdayım buna rağmen devam :roflol:
bu arada soğan suyu berbat bişey sevilcim.ilk gün hasta olduğum için kokusunu alamamıştım.bugün zor içtim.burnumu tıkamadan içmem kesinlikle mümkün değil.çıkarmamak için zor tutuyorum.yazarken bile midem bulandıkafamçokkarıştıNazanın-tatlicadiarzu- halindeyim yaniii..
sözlerin beni rahatlattı dediğin gerçekten doğru sanırım antibiyotiğin etkisini azaltıyor çünkü hala iyi olmadım...
bu aya bende umutluyum.her geçen ay insan tecrübe kazanıyor bence.doktorum bile ban a bu ay pek açıklama yapmadı.al iğneni yaptır gerisini bliyosun der gibi gönderdi beni:kaydirigubbakcemile2
Tabi canım ya, illaki olacak azmettik çünkü (İnşallah sağlıkla) Kızım bu Nazan beni öldürdü yemin ediyorum kaydirigubbakcemile senide edicek bak görürsün, şimdiden başlamış çalış diye, yemin ediyorum bunlar daha ısınmaa, perişan olduk valla evcek köycek:bbo:
Kocam beni görünce işte böyle kurbanlık koyun gibi bakıyo:1shok: