Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah adet olmazsında hamilesindir.dün bebek konusunda sinirlerimi bozanlar oldu bu sabahta patlamasını yaşadım.ağlama krizim tuttu.yazık kocişte şaşırdı ne yapacağını bilemedi.inşallah bu defa hiçbirimiz kırmızıları görmeyiz.sınav da başarılar canım.

inşallah adet olmazsında hamilesindir.dün bebek konusunda sinirlerimi bozanlar oldu bu sabahta patlamasını yaşadım.ağlama krizim tuttu.yazık kocişte şaşırdı ne yapacağını bilemedi.inşallah bu defa hiçbirimiz kırmızıları görmeyiz.sınav da başarılar canım.

ahhh ahhh canım banada yaptılar geçen hiç takma kafana iinsanlara değil kocana bak o seni seviyor vehala ilgiliyse sorun yok tatlım hem millete ne senin çocuğundan onlarmı doğurcaklar sen doğurmazsan allahım akıl versin şu insanlara.valla olursam olurum olmazsam allahıma yatıp kalkıp şükredip sizlerede dua ederim kocişime de müjde veririm hehe...

dün 2 ay önce evlenen arkadaşın hamilelik haberini aldık.hiç beklemiyorlarmış.diğer kendini bilmez arkadaşta sizden hızlı çıktılar dedi uyuz oldum adamı oracıkta gebertmek geldi içimden.başka bir arkadaşın anneside bebek yok mu daha diye sordu hepsi birikti içimde bugünde patladım.aslında ben lafımı esirgemem derim ama o sinirle kötü birşey söylemekten korktum galiba ve sustum ama bundan sonra susmicam.birazda onlar üzülsünler.desteğin için teşekkür ederim canım.bizi birbirimizden ve eşlerimizden başka anlayan yok:enbuyukkk:

sağolun kızlar ben kaçtımkendinize ii bakın kimse için iç huzurunuzu bozmayı emi siz çok değerlisiniz..geleceğin annelerisiniz::::))))))))))

sana sınavda başarılar semacım.Allah gönlüne göre versin.İnşallah hepimiz hamiş kalalım bu defa

semacım sen bugün mü giriyodun sınava hadi başarılar bir kaç gündür doğru dürüst giremedim nete...
ama yazdıklarınızı okudum ya inşallah bu ay artık hamile haberleri alırız ....
semoşşş sen ikiz mi istiyon bende ikiz olmasından korkuyorum valla...benim eşimin annesi ikiz teki vede ikiz bebek düşürmüş yani benim ikizim olma ihtimali var sanırım ama ben korkuyorum valla nasıl bakarım ya :))))))))))

selam arkadaşlar
evet bettycim ben adet oldum hemde 3 gün öncesinden
hayırlısı buymuş
doktora gitmicem artık diyodum ama dayanamicam
randevu aldım tüp bebek merkezindeki doktordan, pazartesi günü tahlillerimi v.s göstercem bakalım nasıl bir tedavi şekli önercek
(tüp bebek yaptırmıyorum yanlış anlaşılmasın :)) )

semacım sanada sınavında başarılar diliyorum
zeki arkadaşım benim, sen başarırsın
Rabbim muvaffak eylesin inşallah

BENDE İKİZ BEBEK İSTİYORUUUUUUUUMMM (1 KIZ 1 ERKEK) ama sağlıklı ve hayırlı

KALİMERO cuk..................
hayatım dün gece bana seslenmişsin ben yoktum...............
KIZILAY ile ilgili bahsettiğim yer.kılzıay altıntepe.evet doktorları güzel ilgili,soru sorabilirsin..oranın tüm servislerinden herkes memnun.diğer şubelerini bilemem canım....
laboratuvar ı çok uygun fiyatlı......doktor muayene çok uygun hem de.......

sema ve başak.yoksunuz.gelince okuyun...........
biriniz sınavda biriniz temizlikte......
dün gece eşimden rica ettim ama misafirimiz var diye(kardeşi)yanaşmadı.zaten gece geç gelmek zorunda olduğundan çok yorgun oluyor.....saat 2 de horlamaya başlıyor...öylece baktım uyandırmaya kıyamadım................
ama bu gece olmak zorunda.çünkü 72 saat geçti ve spermler öldü artık.boşalım gerekli...ki 2 gün sonraya umutlu olucam...........

sema ve başak.yoksunuz.gelince okuyun...........
biriniz sınavda biriniz temizlikte......
dün gece eşimden rica ettim ama misafirimiz var diye(kardeşi)yanaşmadı.zaten gece geç gelmek zorunda olduğundan çok yorgun oluyor.....saat 2 de horlamaya başlıyor...öylece baktım uyandırmaya kıyamadım................
ama bu gece olmak zorunda.çünkü 72 saat geçti ve spermler öldü artık.boşalım gerekli...ki 2 gün sonraya umutlu olucam...........

bi karşılaşamadık he.hadi sen bu gece yoğun ççalışmlarda olcan yormayalım seni inşallah tutar allahımmmm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Son düzenleme:
kızlar ben geldim sınav süperdi ya çok basitti.şey lise mezunları içindi de ondan heralde ama inşallah umutluyum.dedim ya sınava giderken ped koycam diye.akıntım dünden beri pembemsi beyaz beya ama hafif pembelik var.bel ağtım geçti gögüslerim de şişmedi sadece uçları acıyo.ped de h,ç bişe yok akıntıdan başka.dünden beri böle adet olsam olmam lazımdı ama hayırlısı belki sıcaklardandır.pazartesine kadar beklicem olmazsam pazartesi sabah test yaparım çıkmazsa kan tahlili yaparım.çünkü progestan bitince hemen regl olmak gerekiyo belki akıntıda progestan bittidiye oldu belki hamişimdir.içimden bi ses olabilir umudunu kesme diyo ama akıntı?????:lepi::lepi::1hug::nazar:

ah canlarım.....öldü o spermler.dün gece olmalıydı..
aman şimdi boşa gidecek bu gece........
ama 2 gece sonra onu 45 derece ateşide çıksa,ordu evime misafirde gelse,elimden onu kimse kurtaramaz..........
bu kadar sıkıntı çek,kafa kaplat,oh kocalar ne rahat
yok öyle.....o hapları yutmaktan sütyen bedenim 2 numara büyüdü..........

a..semoş..sınav iyiydi demek.sevindik canım...
pazartesiyi böyle umutlu beklemen çok güzel.......2 gün demek...
ama adet gelsede o anda içinden ne gelirse söylen,için rahatlasın............
gelmezse eğer,işte o zamanı hepimiz ümitle bekliyoruz.......az kaldı çok az.....
şimdi senden haber zamanı.gün senin günün.....sıra sende canım.........hepimiz senleyiz....

Back
X