Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canlarım.....vallahi bir kardeş gibi,bir dostumu arar gibi gözlerim yazılarınızı arıyor.o gün okumazsam,bilmesem ne yaptığınızı boşlukta gibi hissediyor,merak ediyorum sizleri.......

sema cım....sen sağlıklı doğurgan bir kadınsın.açıkcası 24 yaş da çok çok erken.bak aslında sudenaz da en sonunda 9 ayın sonunda---------- yeter artık evliliğimin ilk günenden beri tadını çıkartamamışım,oh be artık kendim ve eşimle hayatı yaşamak istiyorum birazda demişti.------------aynı yaştasınızda.........

bak şimdi konserler,gezmeler derken eminim şu an keyfi yerinde...burdan da kulaklarını çınlatmış olalım........benim 36 aydır daha tutmadı.ama yılmıyorum......hepimizin hayatında yaşanacak şeylerin tarihleri aslında önceden yazılmış.ne yapsak boş oluyor........

gel bu ay istersen kendini dinlendir.ben senin yerinde olsam.biraz ilaç kullanmazdım.hiç olmazsa bu ay............sen doktorlara bakma.onlar para ve hasta peşinde.hedefleri var...tabi ki ayağına giden müşteri her masrafa her yapılacak müdahaleye hazır gibi onlar yönlendiriyor bizleri.....halbuki biz hemen kendimizle oynatıp da ,,ümitlere hemen kapılmak için gitmiyoruz ki.sormak danışmak ta var aslında......ama onlar işin psikolojik tarafında değil,anatomik tarafındalar....

bence,,,,,1 ay ara ver.öbür ay ne istersen paylaşalım,dr.una git nasıl kendini hazır hissediyorsan...ah birtanem bu can bizden davacı olacak sonra..

BAŞAK IM ...sen yapıyoşun?

canlarım.....vallahi bir kardeş gibi,bir dostumu arar gibi gözlerim yazılarınızı arıyor.o gün okumazsam,bilmesem ne yaptığınızı boşlukta gibi hissediyor,merak ediyorum sizleri.......

sema cım....sen sağlıklı doğurgan bir kadınsın.açıkcası 24 yaş da çok çok erken.bak aslında sudenaz da en sonunda 9 ayın sonunda---------- yeter artık evliliğimin ilk günenden beri tadını çıkartamamışım,oh be artık kendim ve eşimle hayatı yaşamak istiyorum birazda demişti.------------aynı yaştasınızda.........

bak şimdi konserler,gezmeler derken eminim şu an keyfi yerinde...burdan da kulaklarını çınlatmış olalım........benim 36 aydır daha tutmadı.ama yılmıyorum......hepimizin hayatında yaşanacak şeylerin tarihleri aslında önceden yazılmış.ne yapsak boş oluyor........

gel bu ay istersen kendini dinlendir.ben senin yerinde olsam.biraz ilaç kullanmazdım.hiç olmazsa bu ay............sen doktorlara bakma.onlar para ve hasta peşinde.hedefleri var...tabi ki ayağına giden müşteri her masrafa her yapılacak müdahaleye hazır gibi onlar yönlendiriyor bizleri.....halbuki biz hemen kendimizle oynatıp da ,,ümitlere hemen kapılmak için gitmiyoruz ki.sormak danışmak ta var aslında......ama onlar işin psikolojik tarafında değil,anatomik tarafındalar....

bence,,,,,1 ay ara ver.öbür ay ne istersen paylaşalım,dr.una git nasıl kendini hazır hissediyorsan...ah birtanem bu can bizden davacı olacak sonra..

BAŞAK IM ...sen yapıyoşun?

iyidir güzelim sabahtan beri bilgisayarın başındayım eşimin çıldırmasına az kaldı benimle ilgilenmiyorsun diyor birazdan çıkıcam düngece çeşmeye gittik baş başa gece geç geldik valla arada yanlız kalmak gerkiyormuş şimdi bebiş yokken gezinde olunca gece gezmelerini unutacaksınız benim kız dana kadar oldu ama gece boyunca hiç aklımdan çıkmadı gerçi abimle gelin güzel bakarlarda ah bu annelik duygusu yokmu kızlar elimi ayagımı baglıyor neyse canım sende iyi vakit geçiriyorsun anladıgım kadarıyla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım benim şafak 7 beklemedeyim

tamam işte bende birşey yok oglunuzun tekrar gitmesi gerek dersin laf yerine gider valla aslanlar gibi gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar böyle insanlara kızıyorum valla benimde çocukluk arkadaşım var benden 1,5 sene önce evlendi bebegi olmayınca arkdaşıma yüklendi kaynanası ve görümcesi kızda dr gitti herşeyi normalmiş megerse eşinin sperm sayısı azmış ameliyat olması gerkiyormuş babası bunu bilirken kimseye söylememiş kız çok eziyey ettiler eşide ameliyat oldu ama tam yapamamışlar terarlanması gerkmiş garibim evde oturup incik boncuk yapıyormuş sıkıntıdan kocası olacak grizekalıda kendine bulmuş birtane........ onunla gününü gün ediyor kızda saf evde kocam gelcek diye bekliyor ee şimdi arkadşımın yaşı ilrledi yarın birgün senin buyaştan sonra çocugun olmaz derlerse ne yapar bilemiyorum işte böyle örümcek beyinli insanlarla anlaşmak zor tatlım umarım sıkmamışımdır seni.

yok canım ne sıkması....mutlu olyorum seninle yazışmaktan yemk yaptım ocağa koydum türlğ yaptım sölemsi ayıp canım çektide.canım eşim artvinli 7göbek sülale okumuş cahil değiller annesi emekli öğretmen kardeşi dr..bi rahmetli babası mükemmel bi insandı.göremedi o ben öğrenciyken bile kızım derdi daha evli eğilken beni dr a o götürürdü okulda ziyaretime gelirdi.çok severdi beni oğlumu çok mutlu ettin diye.eşim ilk boşanmasından sonra psiklojik tedavi gördü 7 ay ben o tedavinin 3ncü ayında tanıştım eşimle.elimle ilaçlarını verdim.dr a beraber gittik.gezdik eğlendik iileşti.içkiyi bıraktı..eve sadece uyumaya giderdi ailesiyle kalmazdı.kendi evinde kalırdı.anası yemek bile yapmazdı.ben öğrenci halimle evini temizler günlük yemeğini yapar yurda geçerdim.eşim çok iidir.herkes tarafından sevilir.ama hasta olunca herkes yoktu ben vardım.

adam ettim sağlığını geri verdim ona hayat verdim.mutluluk aşk sevgi şevkat verdim.ailemle aramı bozup evlendim onla.aradaki 13 yaş bile korkutamadı beni.eeee şimdi düğünüme gemediler doğuda şark görevinde görümcem gelemiyoz izin yok dediler.evlendikten sonra beni 1 kere olsun arayıp tebrik etmediler.ailemle bile daha anışmadılar onlara tel açmadılar.şimdi eşim neden annemi aramıyosun diyo bende sakın diyorum o önce annemi arasın bi tanışsın diyorummm.çok kızıyorum çok.ama asla saygısızlık yapmam.asla.onlar sayesinde kocam dünyaya geldi.ben kimi severdim yoksa. o benim herşeyim artık.

eeee bende takmıyorum doğal olarak onları artık eşim annesiyle konuşurken başka odaya gidiyom ilgilenmiyom o da hiçbişe diyemiyo..böle işte cicim.

yaşım 24 ama........:1hug:

başak cım......ben çeşmeyi hiç görmedim...tv.deki gibi sokaklar hep çıplak mı dolu.......yani yanlış anlatmayayım....yani nasıl sayfiye yerleri diye...bir kere izmir de şöyle bir tur atmıştık....oraya yolum düşmüştü..ama çeşme yi televizyon da ki magazin prog.görüyorum....tabi ki evlat bu...bak anacığım hala beni düşünüyor....geçenlerde...sen gelmez oldun şarkısında annem de babam da hıçkıra hıçkıra ağlamışlar...evlat evlattır....yaşa başa bakmaz.........

şunda da haklısın..ara sıra bir yerlere gönderip karıkoca ilişkisini sıcak tutmak lazım....hep flört zamanı gibi....kadınlıktan vazgeçemeyiz.....elinde ne kadar imkan varsa değerlendir....bak ben 24 saat öpüyorum...

hıııı bu arada ben bu ay beklentim olmadan ama gerçekten yürekten söylüyorum bunu....sadece kendim için yanaşıyorum eşime,,,vallahi bir menfaatim yok..........

Son düzenleyen: Moderatör:
kırmızıbeyazım hoşgeldin canımmmmm.yok ben dr a gitmek zorundayım.şimdi eşim de gitcek tekrar bu ay...kimsenin lafını çekemem..istiyosa çocuk katlancak herşeye.....dr um benim durumumu evlendiğimden beri biliyo ama 7nci ayımda başladı tedaviye benim ısrarımla.yaniiii zaten kadın para basıyo.kapısı hiç boş olmuyo her gitmemde bi kalabalık ki sorma.şimdi o para peşinde bile olsa ben gidicem gidicem ki içim rahat olsun öteki türlü psikolojim bozuluyo..olmicak olmicak diyee.böle umudum oluyo ama saol herşey için canımıniçi::)))

yok yok sema cım.sadece senin dr.un adına değil belirtmelerim.......hııı şunu yazmayı unutmuştum...evet aslında eşinin spermiogramında sayı az...aslında pek az........

tabi haklısın eşine yoğunlaşman belki senin daha yararına sonuçlanacak.............hareketlilik ve saat sonuçları nedir bilmiyorum ama ,,,sen aslında pek de başkalarının lafına bakacak biride değilsin..............

onlar hep sorarlar,,,sormak için yaratılmışlar.ben böyle tiplere.........ARAKLAMACI GAZETECİ diyorum.....

canım bak yaıyorum yoğunluk 3 cc
likefaksiyon 30 dk
lökosit her sahada 3
eritrosit hersahada 2
aglutinasyon negatif(zaten öle olması gerkiyomuş)
ph 8
hiperkinetik%50
az hareketli%20
hareketsiz%30

normal başlı %70
çift başlı%4
büyük/küçük baş %4
inmatür%6
uzun/yuvarlak baş%4
kuyruksuz%4
başsız%4
çiftkuyruk%4
sayı ml de 23 milyon total yazmıyo yok yani

sence nasıl cicimmmm?????bu sonuçtaki değerler sınırlar içinde kalıyo ama ????

Son düzenleme:
ya kızlar sadece wc ye gidence geliyo bu adet hemde parça parça.daha öncede oldu ama hep pedde görürdümmmm..korkuyorummmmm

eşinin bu sonuçlarına göre,,,elbette dr.un gördü haberdar,,,,,,,,,,hem sayı hem de 3 cc.ye göre değerler düşük.......saat/hareketlilik normal sayılır...o normal.......

evet canım...eşin ürolojik bir muayeneden geçti mi?daha önce yada senden sonra..............

ve senin kadın doğum uzmanın ne diyor...sadece sana neden yoğunlaştı........

semacın adetinden korkuyorsan canım bir poliklinige git anlaşmalı olunca bakıyorlar için rahat eder canım çok fedakarlık yapmışsın eşin için yuvan için eminimki bunun karşılıgını fazlasıyla verecek rabbim sana sabret okumak önemli degil bence insana insan gibi hep hoş görülü anlayışlı olmak gerek geçmiş geçmişte kalır senin yüregindeki sevgi yeter eşimle mutlulugun sonsuza kadar sürer inşşşşşşallah

başak cım......ben çeşmeyi hiç görmedim...tv.deki gibi sokaklar hep çıplak mı dolu.......yani yanlış anlatmayayım....yani nasıl sayfiye yerleri diye...bir kere izmir de şöyle bir tur atmıştık....oraya yolum düşmüştü..ama çeşme yi televizyon da ki magazin prog.görüyorum....tabi ki evlat bu...bak anacığım hala beni düşünüyor....geçenlerde...sen gelmez oldun şarkısında annem de babam da hıçkıra hıçkıra ağlamışlar...evlat evlattır....yaşa başa bakmaz.........

şunda da haklısın..ara sıra bir yerlere gönderip karıkoca ilişkisini sıcak tutmak lazım....hep flört zamanı gibi....kadınlıktan vazgeçemeyiz.....elinde ne kadar imkan varsa değerlendir....bak ben 24 saat öpüyorum...

oh oh ne güzel bunu yapan sadece ben varım diye düşünürdüm allah nazardan saklasın 7 yıllık evliyim 1 seneden fazlada flörtümüz oldu ama halen manyak gibi aşıgız birbirimize ha bak bebiş olunca onun yanında öpmemezlik yapma sizi öyle görmeye alışsın bak benimki hiçyadırgamıyor bazen anne babamı neden öpmüyorsun der sabah erkenden kalkar kahvaltısını yaptır kapıdan öperek işe ugurlarım akşam dış kapıda karşıların 7 senedi böyle ama bugün admı çıldırtım evden kaçtı biraz önce fazla uzklaşamaz damlar birazdan

ÇOCUK OLSADA NİYETİM VE TEMENNİM önce evladım gelsede bunu ona belli etmem......sevilmeyi çok seviyor.........ilgimi aşkımı hiç eksik bırakmam...biz türk kadınları bazen fazla abartıyoruz bu evlat düşkünlüğünü............eşleri ihmal etmiyceksin........o yokken ne yaparsan yap.çocuğun yine senin...........ama herşeyin aşırısı ,,hele kikendi bırakmak...işte bak gördünmü senin çocuğun için kendimi süpürge ettim.dersen çok yanlıştır.........istersen paspas et.bana ne ............koca kocadır.evlat evlattır.........çok dikkatli olacaksın......

eşinin bu sonuçlarına göre,,,elbette dr.un gördü haberdar,,,,,,,,,,hem sayı hem de 3 cc.ye göre değerler düşük.......saat/hareketlilik normal sayılır...o normal.......

evet canım...eşin ürolojik bir muayeneden geçti mi?daha önce yada senden sonra..............

ve senin kadın doğum uzmanın ne diyor...sadece sana neden yoğunlaştı........

şimdi eşim geldi kapattım ondan terasa kuşlarına çıktı.denizdeydi regl oldum deyince bu ay dr yok kendimiz denicez stressiz hiç bişe düşünmicez olcka diye de uğraşmıcaz dedi.senin dediğine geldik.canım eşimin dr ilaç verdi ama bişe yok ilaçları kullan tekrarlıcaz sprem tahlilini dedi bizimki ne ilacı kullandı ne de testi tekrarladı.

benim dr düşük dedi.ama bende pko olduğundan ilaca başladı.sanırım sorun olcağını düşündü.şimdi ben kendim kloemn kullanimmi yooksa kendi haline mi bırakim ne dersiniz??

şu an ağlıyorum moralim sıfır regl olduğuma değilde ne bilim kociş sanki hep benim yüzümden olmuyomuş gibi davranıyo ya da bana öle geliyo.... bu konuda çok hassasım bişe de diyemiyom senin sayın düşük falan diye kabul etmiyoooo...nasıl istediğimi bilemezsiniz???ben evlenmeden önce bile hep düğünümü değil hamile olduğum anne olduğum günü hayal ederdim.şimdi hassas bi konu olduğundan kendimi sakinleştiriyorum sabrediyorum.ama herşey allah tan.napalım nasip beklemekan yana heraldeeeee:a015:

kırmızı beyazım zaten çocuk oldu diye kendini salarsa bir kadın eşi fazla ilgi göstermez bu benim düşüncem çocukla zaten ilgileniyorsun akşama kadar ama eşim gelmeden önce aynada şöyle bir bakarım kendime duşumu alır kokularımı sürüp kocişimi beklerim

neyse kızlar kociş terasa çağırıyo beni kahve istedi fal bakcam heralde gidim azcık yanına bu gözlerle de nasıl gitcem bilmiyom ya hayırlısııııı

semacım..şimdi terastasın...çok güzel..yazıp çıkıcam sonra senin yanıtını okurum.gözlerim bozuk,çok baş ağrısı yapıyor uzun süre bilgisayar a takılmak............

sakın sakın bir tanem.öyle kafana göre doktora gitmeden ,yumurta takibi yapılmadan sakın ha.hangi ilaç olursa olsun kullanma..........

ne olur sanki 1 ay hiç birşey içmesen.dr.ada bu ay gitme.tamam.kabul........dinlen.önce beynini dinlendir....ruhunu dinlendir......ama siteden çıkma.....takipte ol.........rahat hisset kendini...........

yahu 1 ay insan ömründe nedir ki............tatlılıkla eşine yönel...onun durumu senden daha önce hallolmalıydı.......ama biraz ara ver.bahsetme bu konudan...1 ay sonraya hedefle kendini eşin için............

bence görürdü canım...............................

simdi son 7 günüm bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama sanki içimden bir ses ümitlenme adet olacaksın diyor çünki heray aynı sahneler adetime 1-2 gün kala test yapılır ve sonuç aynı negatif valla kendi kendimizi strese sokuyoruz

canım klomen kullanıyosun galiba korkma klomen yapıyo o pıhtıları bende 3 aydır aynı durumdayım her ay korkuyorum acaba düşükmü yapıyorum die ama yok normal adet dr uma sordum o normal dedi ialçtan oluyo dedi.üzme kendini ben 3 senedir bebek istiyorum bu ay ara verdim dra gitmedim bizde üstelik hiç sorun yok hayırlısı allah a bıraktım o nasıl uygun gördüyse.korkma yani adetinin farklılıgından ilaçın yan etkilerindede var anormal kanamalar die bak okursan görürsün.canım benim adetlerim hem pıhtılı hemde az oluyo 3 aydır sadece3 gün hatta 2. gün kesiliyo çok az geliyo.benim normalde 7 gün sürerdi adetim ama ilaca başladım önce 5 sonra 4 bu ayda 3 günde kesildi sanki azalıyo gibi ama dr normal dedi.hele bu ay iice artık adet olmama ragmen gögüs agrım kesilmedi artık ikiz hamileyimde biri düştü die bile düşündüm ama yok gerçi test yaptırmadım ama adetim normal günümde geldi yani yumurtlamadan sonraki 14. günde geldi.allah elbet vericek bizlere de birer ikişer bebişlerimizi hayırlısı biz sabırlı olalım zor biliyorum çünkü bende sabırsızım ama alıştım en azıjndan bu duruma.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Back
X