canım özellikle gamzeli, selda,cerot ve sen..uzun zamandır burada gördüğüm sizler...diğerleri için de çok sevineceğim elbet..ama sizin müjdeniz benim için 2 kat olacak..bekliyorum sabırsızlıklaa.s.
zeze canım çok sağoll..inşallah sırasıyla bu topikteki herkes buradan veririz müjdeli haberii. hamiş listesi dolup taşsın aşağı listeler boş kalsın İnşallahhh:))
herkese selam..nasılsınız valla kaç gündür girmedim,maşallah sayfamız hamişlerle dolmuş taşmış..HAMİŞ arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim..
BOLL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHH..AMİNNNN:Saruboceq:
nazancım canım bende birkaç gündür giremedim hiç..zaten hafta sonu giremiyorum..p.tesi salı da işlerden giremedim..
sen nasılsın toparladın mı biraz daha canım..
bu arada gözden kaçmış olabilir sana da söyleyeyim ben dr a gittim ve bu ay serbest canım..olmazsa bir dahaki aya 2. aşılamaya geçerz dedi..üstüste 3 aydır zaten klomen alıyorum diye ara vermenin iyi olacağını söyledi..
rastgele diyorum artık ne diyim:))
mavi deniz. Benim doktorda bakacak herhalde yumurtalara sonra karar verecek. Dün biraz aşılama topiğinde dolaştım. Çok umutlanamadım. sonuçlar pek başarılı değil. Yani yeterince değil. biliyorsun bizim topikten cerot ve nazanın da tutmadı aşılaması. İnan her ikisi için de çok üzüldüm. Bunca çile çekiyoruz herhalde sonra çok rahat edicez.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
seldacım canım inanırmısın kendi halinde tutmaması zaten üzüyor insanı ama aşılama olupta tutmaması bir başka üzüntü..ister istemez biraz daha ümitleniyor insan ve sonuç negatifse yıkılıyorsun ister istemez.
Allahım hayırlısını ver, gücüne gitmesin diyorum ama gel onu bir de içime anlat...
kız delii öyle deme bak yazdım şansı arttırıyor..hem kocalarda bizden bıkmamış oluyor..eğer tüplerinde sorun yoksa inan denenmeli..gerçi tüp bebekten tek farkı emriyo dışarıdan içeriye hazır konulmuyor bu..maddi kısmına gelince şöyle düşün 3 aşılama=1 tüp bebek..sperm yıkanması falan baya bir tutuyor..yıkanmış sperm rahime bırakılmıyor tüplere kadar gidilip oraya bırakılıyor..bu da şansı ciddi ciddi arttırıyor..inşallah bu ay sen ve SELDACIM yaptırırsınız ve iyi haberlerinizi alırız..ben ve CEROT beceremedik ama sizden ümitliyim..
canım evet beceremedik valla

ya da bizim sıpalar inatçı olacak...
canım tüp bebekte kullanılan iğneler daha pahalı aşılamaya göre..3 yere fiyat sordum toplamda 6 milyarı buluyor canım
tüp bebek..yani bu demek oluyorki 7 aşılama=tüp bebek gibi bişii.
ama biliyormusun maddi anlamda hazır olup hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmak en güzeli aslında..bizim gibi vakalar için en uygun olanı bu diye düşünüyorum canım..hem ikizlerimizin gelme olasılığı da artar:)))))
mavi deniz canım bu ay doğal olarak çalışmalara tam odaklanamadın..lütfen canını sıkma arkadaşım..ilk aşılaması tutan da baya birileri var canım kk da..inancını yitirme lütfen..dualarım hepimiz için...
çok öpüyorumm