slm kızlar nasılısınız? bende doktora gittim dün doktorum çok güzel gidiyor dedi bi aksilik çıkmazsa çarş.aşılama yapılacak inş güzel sonuç alırım bu sefer rabbimin izniyle..
canım Maaşallah diyeyim sana..
canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider..inşallah aşılaman tutarda seninde bizimde yüzümüz güler..
kızlar valla bu ay hepinizden ümitliyim..BALSURAT,SELDAAA,CEROT,MAVİ DENİZ,RANA..ben kendimi saymıyorum çünkü ne çalışasım var..ne de ilaç alacak halim...zaten son 4 aydır çalış çalış vallahi evde dışarıda böyle gezer oldum-tatlicadiarzu-...her ay sonunda kırmızıları görünce de aynen böylegamyoncuiremsudelikafaduldenkafamçokkarıştı...
yinede 4 yıldır kendime dediğimi diyorum sabır sabır sabır(gerçi nereye kadar dediğimde oluyor)
BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH...belki sevgiler günü hürmetine ay sonunda hamiş patlaması olur:roflol:
nazanım canımmm benim de senden ümidim var. neden dersen hani böyle bi aylardan sonra "amaaan artık olmazsa olmasın" diyip beynini boşaltmak bu işin baş tedavi yollarından biri..daha öncede yazışmıştık seninle hatırlarsan buna benzer bişii..inan kızımda da öyle oldum ama şimdi elimde değil başaramıyorum..olmazsa olmasın dedim ve gebe kaldım 7 yıl önce..şimdi de elimde olmadan stres diz boyu
çok öpüyorum seni..yaz arada kaybolma....:1hug:
)