• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sılam buse bugün 12.gününmüş.En önemli günlerden biri,bence çalışmaya tam gaz devam.Ama yumurta takibi içinde mutlaka git doktoruna çünkü kist olabiliyo.Mesala ben, bugün gittim kistim oluşmuş ilaçtan dolayı.

bu arada benim 12 . günüm ama kahverengi akıntım oluyor neden acaba hiç böyle bişeyim olmamışdı şimdiye kadar 6 . günde biterdi dahada akıntı falan gelmezdi kasıklarımdada çok hafif agrı var ama belli belirsiz klomenden mi acaba yada ben çok kendimi dinlemeye başladım

klomen bazılarında ara kanama yapabiliyormuş bazılarında öyle demişti doktorum

bu arada benim 12 . günüm ama kahverengi akıntım oluyor neden acaba hiç böyle bişeyim olmamışdı şimdiye kadar 6 . günde biterdi dahada akıntı falan gelmezdi kasıklarımdada çok hafif agrı var ama belli belirsiz klomenden mi acaba yada ben çok kendimi dinlemeye başladım

canım bu sızlamalar kisttende olabiliyo,dediğim gibi doktoruna yumurta takibi için git bence.

teşekkürler arkadaşlar ya insanın moralide ister istemez bozuluyor sülalemde böyle bişeyi olan yok herkes normal koşularda hamile kaldı ister istemez bi üzüntü oluyor sitres yapmamaya çalışıyorum ama elimde deyil

kızlar ben doktordan geldim şimdi. Benim çarşamba günü 14. mm olan yumurta puffff. Yerinde yeller esiyor. Doktorcum rahim duvarlarını ince buldu. ama yine de şansın var çalışın bu akşam ve yarın dedi.Gelecek ay klomen kullanmayacağız eğer hamile kalamazsam. İğneyle geliştirecekmiş yumoşları.
Yalnız eşime çok güldüm. Çatlamış düşmüş mü yumurta yaaaa,tühhh dedi. Üzülmüş düşürdük diye şaşkın işte. Sonra açıklayınca ben bu kadın metobalizmasını hiç anlayamayacağım herhalde dedi. Benim moral kaynağım da eşim. Böyle saftirik konuşmalarla beni gülme krizlerine sokuyor...

kızlar ben doktordan geldim şimdi. Benim çarşamba günü 14. mm olan yumurta puffff. Yerinde yeller esiyor. Doktorcum rahim duvarlarını ince buldu. ama yine de şansın var çalışın bu akşam ve yarın dedi.Gelecek ay klomen kullanmayacağız eğer hamile kalamazsam. İğneyle geliştirecekmiş yumoşları.
Yalnız eşime çok güldüm. Çatlamış düşmüş mü yumurta yaaaa,tühhh dedi. Üzülmüş düşürdük diye şaşkın işte. Sonra açıklayınca ben bu kadın metobalizmasını hiç anlayamayacağım herhalde dedi. Benim moral kaynağım da eşim. Böyle saftirik konuşmalarla beni gülme krizlerine sokuyor...
seldacı iyi değerlendirin valla..doktor bana şöyle söylemişti birliktelikten1 saat önce eşin kahve içsinsperm hareketlerini tetikler dedi araştırdım gerçektende doğru

Kıslar salı günü doktora çıkmıştım kaşıntımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..

Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.

Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim kullananları gördüm ilk sayfada yazılanları okudum bu ilaç hamile kalmamıza yardımcı oluyor sanırım:utangac:..
caanım bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor ardından iğne il yumurta çatlatılıyor ve çalışma isteniyor sonrada hamilelik....çok kolay gibi görünüyor ama bu iş aylar dönüşünce stresi insan bunaltıyor ilkinde inşallah tutar..hihoyyyt

meraba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Sizlere bi sorum olacak .İlk defa bu ay kalomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora giitiğimde sağ yumurtalığımda 3 cm kist oluşmuş.İnanılmaz derecede moralim bozuuuuk.Mehter takımı gibi iki iler bi geri.Benim şimdi bu ay hamile kalma şansım hiç yok mu sizce .Lütfen bi fikriniz varsa yardımcı olun:((

NESLİM GEÇMİŞ OLSUN:( YA BENDE KLOMEN HAPINA PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAĞIM BU HAPI KULLANINCA KİSTMİ OLUYOR TIRSTIM ŞİMDİ:bbo:

caanım bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor ardından iğne il yumurta çatlatılıyor ve çalışma isteniyor sonrada hamilelik....çok kolay gibi görünüyor ama bu iş aylar dönüşünce stresi insan bunaltıyor ilkinde inşallah tutar..hihoyyyt

NOSTOK BU İLAÇ KİSTMİ YAPIYOR? KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ:çok üzgünüm:
BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN LÜTFEN!!!

merhaba arkadaslar benım adet tarıhım 18 mart insallah olmam:jeyyar::j14 martta dogum gunum ınsallah :Saruboceq:bana ugur getirir mart ayı. herkese getırsın.hepimiz hamis olalım.bebeıslerımız olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar ben de yarın adetimin 3. gününde doktorumla randevum var.takibe ve klomene başlıyorum. niyeyse çok umutluyum. inşallah bi sürü yumoşum olur. adet tarihim 17 mart. beni de listenize eklermisiniz. bu ilk ilaçlı takibim olacak.

Koptumm, yaaa, düşmüş kırılmış deseydin puhaha
Kızım çatlamış işte ne güzel tasdiklenmiş olduuu, geç kalmadan çalışın, tutturun İnşallahh canım benim.

tatlım sagol inş alırız güzel haberler...cnm fazla iş yapmıyorum bile..ilaç almamya çalışıyorum doktorun verdikleri dışında...ama bende migren var o bazen azıyor benim için zor oluyor yarın bir gün gebelikte agrılarım azarsa diye korkuyorum..
Aman canım bolursun başıma geleni biliyosun sakın ilaç almayın sakın yaa,
kahve iç migrenin için, migren ilalçarında kafein var canım, başına burnuna sıcak-ılık su torbası koy, bide çikolatadan uzak dur.

NOSTOK BU İLAÇ KİSTMİ YAPIYOR? KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ:çok üzgünüm:
BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN LÜTFEN!!!

evet ama duyduğuğumuz sorun yapan kist değil sana şöyle anlatayım klomeni içyoruz 13. yada 14 duruma göre yumurta olgunluğuna doktor bakıyo iğne yapıyo yumurta çatlasın diye bazen bazı yumurtalar çatlamıyo folikülün içinde kalıyo bizde buna kist diyoruz sonra dökiyoruz onu çok sorun olmuyo uzun zaman kullanılınca bu kist durumları olabiliyo doktorunun iyi olması gerekiyo bazıları anlamıyor....

kızlar ben bugün kırmızıyı gördüm biraz erken geldi bu ay dün kü testten umutlanmıştım ama olmadı yine Çok üzgünüm çoook yeni tarihim 21 mart..

Back
X