cerotum varmı bilmem ama inanmayacaksın ilk defa bu ay saldım ben iyice saldım gitti ayaklarındayım..ah ara ara giren halen kasık agrım olmasa daha iyi olacam da,,bacak bacak üstüne bilem atamıyorum agrıyor geri bacagımı indiriyorum..kız çatlamadan sonra kist oluşmaz dimi..hani kist oluştuysa onun agrısı falan degildir dimi...şimdide 4444 gözle perşembeyi bekliyorum bakalım artık.hayırlısı olsun diyelim..
mavi denizim valla ben de saldım bu ay..inan bana olursa olur olmazsa nanay bile dedim eşime..baktı bana şööle bi :1shok: adam şok oldu nooldu kadına demiştir:)))
canım ağrı bende hiç olmadı aşılama sonrası..ama şunu biliyorum klomenden sonra çatlatma iğnesi olmasan kiste belki dönüşebilir ama çatlatma iğnesi vurulunca mümkün değil canım..yerleşme ağrısı diyelim, öyle olsun valla..inşallah yeğenimiz geliyordur..
CEROT um valla sen benden delisin kız sanayi tüpüyle bütün yurda yetecek kadar çocuk yaparız kıızzkaydirigubbakcemile3...benim kocanın gözü :1shok: böyleydi vallaha ikincisi de olur..delüüüü ben biliyom olcek ama vakti zamanı var..
nazaaannnnn..kuzum gelip gitmişsin....ben senden deliyim ha..eee üzüm üzüme baka baka:))) yevrüm kararlıyım sanayi tüpü kesin bundan sonraki aşama:))öle ufak ufak yürümek yok artık..:)
canım benim koca da regl olunca yıllık izin almış gibi yayılıyo görsenn:roflol: şakadan yumurta lafı duysa balkona kaçıyooooooooo:)))))) evde yumurta pişirmek yasak tedavi başladı başlayalı..:))))
öptüm bitanemmm..inşallah aşılama günlerimizi saydığımız gibi 9 ayımızı da sayarız seninle hafta hafta...