nazannnnn canım arkadaşım seninle de regl kardeş gibi olduk valla..hep aynı gidiyor tarihlerimiz..bugün benim de olmam gerekiyor canım, kuzu kuzu bekliyorum..sen geçen ay kaçında olmuştun sahi..aynı gün olmaması gerek dimi ikimizin..sen 1 gün sonra oldun gibi hatırlıyorum ama..
çok öpüyorum hepinizi kızlarrrrrrrrr
Evet birtanem sorma..geçtiğimiz ay 4nde oldum..bugün ayın 3 ve oldum..az önce ağrı kesici aldım..bu arada ben galiba dayanamayıp eylüle ertelediğim tüp bebeği erkene alacam..bugün 3 merkezle konuştum ooofffpppppppppfffff

karman çormanım..ne yapacağımı şaşırdım CEROTUM ne yapak erken mi yapsak şu tüp işini...senin,benim SELDANIN,MAVİDENİZİN regli hep aynı döneme geliyor..aşılama gibi tüpleri de mi aynı günlere denk getirsek..çocukları beşik kertmesi yaparız belkiimm..:roflol:kaydirigubbakcemile3....[/QUOTE]
nazanım, canım benim dr uma da kalsa ara vermek sıfırdan başlamak gibi olabilir, ilaçların etkisi vücudunda devam ederken
tüp bebek yaptır dedi

(
MAVİ DENİZ in de dediği gibi bu işin hem maddi hem manevi yönü de var canım..bence biz dördümüz elele tutuşup bi tüp bebek merkezine gidip toplu indirimden faydalanalım:)))))))))))))))) :roflol:bonusa 5 taksit yaparlar belki:))))ay Allahım yaa..yedik yedik kafayı yedik...-tatlicadiarzu-
MAVİ DENİZİM canım yerleşme kanaması da olabilir eğer artmadıysa kanaman..benim aşılamadan sonraki reglim çok fenaydı canım hatırlarsanız..3 ünde başlamıştı ve 8 inde artmıştı??!!! şok yani..ve ben o süre içinde hep kendimi gebe sandım

senağlama dr um bile ilişki yasak, bol bol dinlen yerleşme kanamasına benziyor dedi yaa

yani güler misin ağlar mısın..ama kan sonucum 0,38 di

yani nanay...
öpüyorum kızlar hepinizii..