Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eet sanırım yumoşlarım yavaş gelişiyo hayırlısı yaa yok bu aydan sonra dedigin gibi bırakıyom ben bu ölçmeyi allah nasıl kaarladıysa artık off off ne diyem allah kucaklarımızı boş bizide böle çaresiz bırakmasın canım

07.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

Son düzenleme:
selam klomen ve gonaphene kardeşliği
herkeşler bomba gibidir umarım en azından ben öyleyim
valla dağıtıyorum kendimi iyice, mezdeke açtım oynuyorum, sizde buyrun valla ilaç gibi geliyor
moral deposu oluyorum oynayınca kaydirigubbakcemile2
KIRMIZIBEYAZ bacım yazılarını çok beğeniyorum, umutsuzluk adına hiçbirşey yok maşallah

merhabalar canlarım nasılsınız mavişcim ama çok dinliyosun kendini bulantı sıcaklardan veya tansiyonlada alakalı olabilirrrr....canım başka şeylerle ilgilenmeye çalış bak yaz dayız çık gez bakın etrafa şöle bi güzel ama böle yapmaman lazım biz ii anneler olcaz sağlıklı olmalıyız stres bize yaramaz ok???????????????

semacım selam
ben çok iyiyim, annemler memlekete gitmişti 1,5 ay oldu, çok şükür geldiler
henüz görmedim ama c.tesi günü gitcem görmeye
hareketli şarkı açıp oynuyorum valla pozitif enerji yüklemesi yapıyorum kendime
sen nasılsın canımcım?

ben ders çalışmaktan kafayı yicem aslında çok ii geliyo hiçbişe düşünmüyorum örnekleme çalışıyorummmmmmm.iğrenç olsa bile zevk alıyorum matematiği seviyorum hem de aklımı dağıtıyo kendimi ii hissediyorum bi de kitap aldım dünnn PEGASUS SIRRI (GREGG LOOMİS) ilginç bi kitaba benziyo valla tedaviye ara vermek çok ii geldi bana ohhh be önceden ayda 3 4 kitap bitiren ben av hanımlığına cabuk alıştım tembellik yaptım iice ama okumak beni kendime getirdi sizde deneyinnn

ben genelde polisiye kriminoloji veya seri katiller,mistik gizemler,ya da kripoloji hakkında kitaplar okuyorum film izlemek gibi çok zevkli ama çabuk etkilenen arkadaşlara tavsiye etmem...

neyse kızlar benim ara bitti derse dönmeliyim hadi kendinize çok ii bakınnnnnn emiii
sonra tekrar görüşürüzzz

maşallah arkadaşıma
derse de çok kaptırma canım kendini, buda stres yapmasın seni fazlaca
sorma yaa bende kitap okumuyorum artık
tembellik kanıma işledi, kalkıp etrafı toparlamam lazım ama yorgun hissediyorum kendimi biraz

şekerim dinleme kendini bu kadar yaa
kırmızıbeyazın dediği gibi bi uğraş bul kendine
aç hareketli şarkıları, toparlan lütfen
yoksa :oklava:

VALLA KIZLAR DEMESİ KOLAY BEN ÇALIŞIYORUM ASLINDA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM AMA ŞUAN MECBURUM İŞ ÇOK STRESLİ BOĞULUYORUM.ALLAHIM KUCAĞIMA BİR BEBİŞ VERSİN DİYE DUA EDİYORUM ONLA İLGİLENEYİM ONUNLA VAKİT GEÇİREYİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZE VERSİN İNŞ.senağlama

Mavişim emin ol bizlerde sana dua ediyoruz
ama üzülüp ağlarak rahatlayacaksan devam
tam tersi daha çok ümitsiz olup daralacaksın böyle devam edersen
şuan bende otursam kendimi dinlesem, duygularımı hislerimi deşelesem
emin ol şuan yaşadığın üzüntünün 2 mislini yaşarım
ama ne gereği var, anı yaşamak lazım
geri gelmiyor geçen günler, bak bende evde olduğum için iş bulup çalışamadığım için zaman zaman boğulacak gibi oluyorum
en sevdiğin arkadaşını ara fırsatın varsa, biraz dertleş, sevdiğin insanların sesini duyman seni rahatlatıcaktır emin ol

VALLA KIZLAR DEMESİ KOLAY BEN ÇALIŞIYORUM ASLINDA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM AMA ŞUAN MECBURUM İŞ ÇOK STRESLİ BOĞULUYORUM.ALLAHIM KUCAĞIMA BİR BEBİŞ VERSİN DİYE DUA EDİYORUM ONLA İLGİLENEYİM ONUNLA VAKİT GEÇİREYİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZE VERSİN İNŞ.senağlama

canım yaklaşık 10 aydır bende senin ve diğer arkadaşlarımız gibi bebek isteyenlerdenim. doktor bana sağ yumurtalığın çalışmıyor solda ancak ilaç desteğiyle ite kaka çalışıyor dedi :1shok: çok üzüldüm. geçen ay başımdan çok üzücü olaylar geçti ve dedim ki yeter. ben bu dünyaya 10 defa gelmeyeceğim. 10 aydır resmen hayat zindan bana artık birşeylere dur deme zamanı geldi dedim. tamamen uzaklaştırdım kendimi bende inanamıyorum nasıl oldu diye ama oldu stresi yendim. biraz bezginlik geldi hevesim kaçtı vs. olsun bu ayda ganophene kullanmaya dr zoruyla devam ettim ama isteksiz. noldu biliyormusun toplamda 4 tane yumurtam oluştu. ben 1 tanesini zor buluyorken bu ay tam 4 tane oldu :1shok: ve en önemlisi çalışmıyor dedikleri sağ yumurtalığımda 2 tane güzel yumurtam varmış. şimdi hızla büyüyorlar hissediyorum hatta acısından gece uyuyamadım mirmirmirmir 11. günde 6mm di geçen ay yumoş ama bu ay 12. günde 10-11-12 mm arası 4 yumoşum var sen düşün artık gerisini :CüvCüv:

Ya kizlar bu hamile kalmak ne zor şeymiş karşi apartmanda oturan 2 tane gelin var birer çocuk yaptilar daha 1 yaşini yeni doldurdu çocuklar yine hamile kaldilar biz uğraşiyoruz yine bişiy yok nasil ağlamayayim

işte dıptıs örnek olsun hepimize
stresi yenince biraz olsun takmayınca nasılda herşey tıkır tıkır çalışıyor ama
ha gayret arkadaşım, inşallah bu ay hamile haberini alırz
sende biraz gayret göster mavişim, inanıyorum ki hayırlı haberini alıcaz seninde yerimseniben

Ya kizlar bu hamile kalmak ne zor şeymiş karşi apartmanda oturan 2 tane gelin var birer çocuk yaptilar daha 1 yaşini yeni doldurdu çocuklar yine hamile kaldilar biz uğraşiyoruz yine bişiy yok nasil ağlamayayim

hiç başkalarını düşünme aklına getimemeye çalış
bak benimde altımda eltim oturuyor ve hamile
görümcem evlenir evlenmez hamile kaldı ve kızı oldu
ben her saniye onlarla beraberim, zorda olsa aşmaya çalışıyorum
hele 1 çocuk doğurayım, hemen arjasından 2,yi yapcam hazır açıkken yollar
sonra uğraşmiim dimi ama :roflol:

Hepinize teşekkür ederim canlarim çok güzel moral oldunuz bana. Eslemcim sen ist. Neresinde oturuyorsun

ESLEM cim..........şimdi yoksun ama yinede sorayım ...........canım.
mezdeke ile gerçekten oynuyor musun?kilo verdirip sıkılaştırıyor mu vücudu.yani sırf hani moral için mi yoksa vücut formun için mi?bende sıkılaşsın istiyorum işe yarıyorsa alırım CD sini ona göre.............muck öptüm canım seni..............

ESLEM cim..........şimdi yoksun ama yinede sorayım ...........canım.
mezdeke ile gerçekten oynuyor musun?kilo verdirip sıkılaştırıyor mu vücudu.yani sırf hani moral için mi yoksa vücut formun için mi?bende sıkılaşsın istiyorum işe yarıyorsa alırım CD sini ona göre.............muck öptüm canım seni..............

valla gerçekten oynuyorumsositososito
zaten müzik başlayınca duramıyorum yerimde, kanımda var galiba oynamak
çok güzel kilo verdiriyor valla, kızkardeşimden biliyorum, kendini paralarcasına oynuyor bazen, dal gibi şuan, çokda güzel oynuyor kerata

oynarken moral buluyorum bu sebeple strese girecek gibi olunca hemen açıyorum şarkıyı
ne stres nede başka birşey kalmıyor canım
şiddetle tavsiye ediyorum, oynamayı bilmeseniz bile sallayın, ancak uzun süre ayna karşısında oynayınca baya beceriyosun sonradan kaydirigubbakcemile2 :dance:

Back
X