Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar midem bulanmaya başladi çok fena acaba neden psikolojikmi yoksa yine üffff yaaa
şekerim dinleme kendini bu kadar yaa
kırmızıbeyazın dediği gibi bi uğraş bul kendine
aç hareketli şarkıları, toparlan lütfen
yoksaklava:
VALLA KIZLAR DEMESİ KOLAY BEN ÇALIŞIYORUM ASLINDA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM AMA ŞUAN MECBURUM İŞ ÇOK STRESLİ BOĞULUYORUM.ALLAHIM KUCAĞIMA BİR BEBİŞ VERSİN DİYE DUA EDİYORUM ONLA İLGİLENEYİM ONUNLA VAKİT GEÇİREYİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZE VERSİN İNŞ.senağlama
Ya kizlar bu hamile kalmak ne zor şeymiş karşi apartmanda oturan 2 tane gelin var birer çocuk yaptilar daha 1 yaşini yeni doldurdu çocuklar yine hamile kaldilar biz uğraşiyoruz yine bişiy yok nasil ağlamayayim
Hepinize teşekkür ederim canlarim çok güzel moral oldunuz bana. Eslemcim sen ist. Neresinde oturuyorsun
ESLEM cim..........şimdi yoksun ama yinede sorayım ...........canım.
mezdeke ile gerçekten oynuyor musun?kilo verdirip sıkılaştırıyor mu vücudu.yani sırf hani moral için mi yoksa vücut formun için mi?bende sıkılaşsın istiyorum işe yarıyorsa alırım CD sini ona göre.............muck öptüm canım seni..............