arkadaşlarim,canlar,,,,,,,,,,,,,,
ben dün gece döndüm..............13 gündür yoktum.........31 temmuz da gelecek iken bizim oralarin meşhur hasanboğuldusunda kahvaltiya gittik ailece.babam orada çok ceryanda kalmiş.biraz ağir atlatti hastalandi..daha kalmak zorunda kadim....................hep aklimdaydiniz..........sema cim,kadriye cim,,,,,odesia,,,,betyy,,,,,,,,,denizkokusu,,,sudenaz,,,,,,,,,,,,,,,maysimirna,,,,,,,,,,,,,,,,funda cim......şimdi hepinizi tek tek yazmiyayim yer kalmiycak.kucak dolusu o güzel yanaklarinizdan öptüm sayin.........inanin tatile gidenler yazardi hani.ah çok kafam boşaldi.bebek konusunu kafamdan attim rahatladim..stresden kurtuldum diye.....inanin çok doğruymuş....bir an bile aklima gelmedi.takvim gün saymadim...adet günümü unuttum.inanin bana.akşam eve gelince baktim.ben ne zaman olacaktim diye...vallahi değişiklik çok iyi geliyormuş..........eşim keloğlanida allah hiç birimizi eşlerimizden ayirmasin.ama zengin ama fakir.hiç farketmez.onlari seviyoruz biz..çok özlemiştim.............firsat buldukça geçmişe dönük okuycam yazilarinizi.................güzel kardeşlerim............yine yola devam.............