Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Mrb kizlar ben 2 kere göbekten iğne denedim iki ay arayla ve olmadi 3 ay bekledim bişey yapmadan yine olmadi şimdi dün genophane başladim. 4. Tedavim falan bu heralde. Ben iki üç ayda bir tedavi görüp sonuç alamayip kendi kendini yiyen birisiyim herseferinde biraktim diyorum bebeğimi düşünmücem diyorum ama olmuyor, her biraktim dediğimde biraz daha canim aciyor nezaman kavuşucam bebeğime bilmiyorum, umutlarim tükeniyor... Aiiahim tüm bebişi olmayanlara yardimci ol

selam kızlar bende 3 yıllık evliyim.bu ay klomen tedavisine başlıyorum.doktorumuz çok umutlu konuşuyor ama bende bi umut yok.günde 2 tane alıcam bu ilaçtan.bu konuda çok bilgisizim. bilgilerinize ihtiyacım var.özellikle yapmam gereken bişi varmı bilmiorum?şimdiden teşekkürler...

selam kızlar bende 3 yıllık evliyim.bu ay klomen tedavisine başlıyorum.doktorumuz çok umutlu konuşuyor ama bende bi umut yok.günde 2 tane alıcam bu ilaçtan.bu konuda çok bilgisizim. bilgilerinize ihtiyacım var.özellikle yapmam gereken bişi varmı bilmiorum?şimdiden teşekkürler...

doruk hosgeldin ,

bu ay bende ilk kez kulandım. ad etin 3. gunu dr un vajinal usg ile bakmadan ilac yazmamalı bazı dr lar bakmıyor kist vs olmamalı. sonra 5-9 gunler arası dr un un veridgi dozda bir iki yada bazen uç adet gunde veriliyor içiyorun ve muhtemelen 11. gun de falan cagrıp yumurtaların buyumesine bakıp catlatma ignesi veriyor o igneyi olduktan yaklasık 36 saat sonra ve sonrasında birkaç kere gun asırı ilsk oneriyordr un bunları zaten anlatır. bu kadar baska ozel yapılcak birsey yok.
bir hormon ilacı bu klomen sonuçta yanında baska ilaclarla almama falan gibi bir bilgim yok duymadım hiç varsa bilgisi olan arkadaslar yazarlar zaten
umarım bu ay hamile kalırsın

doruk hosgeldin ,

bu ay bende ilk kez kulandım. ad etin 3. gunu dr un vajinal usg ile bakmadan ilac yazmamalı bazı dr lar bakmıyor kist vs olmamalı. sonra 5-9 gunler arası dr un un veridgi dozda bir iki yada bazen uç adet gunde veriliyor içiyorun ve muhtemelen 11. gun de falan cagrıp yumurtaların buyumesine bakıp catlatma ignesi veriyor o igneyi olduktan yaklasık 36 saat sonra ve sonrasında birkaç kere gun asırı ilsk oneriyordr un bunları zaten anlatır. bu kadar baska ozel yapılcak birsey yok.
bir hormon ilacı bu klomen sonuçta yanında baska ilaclarla almama falan gibi bir bilgim yok duymadım hiç varsa bilgisi olan arkadaslar yazarlar zaten

çok teşekkür ederim canım. dün doktoruma gittim adetim 2. günüydü.muayenemi yaptı hiç bir sorun yok dedi.ilaçlarımı yazdı.kullanmam gereken şekli söyledi.12.gün tekrar gelmemi istedi okadar. iğneleri yazdı fakat ne zman yapacağı hakkında bi bilgi vermedi 2 tane iğne yazdı acaba ikisini aynı günmü yapıo?bide iğneleri nerden yapılaor?bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim arkadaşım ....

doruk hosgeldin ,

esrako doktor adetliyken mi vajinal ultrasonla bakıyor. bana karından bakçışdı da adetliyken..

mylife ve doruk cum kızlar beklenen adet tarihinizi verirseniz listeye eklerim sizi de.....

herkese günaydın bu arada bi uğrayıp çıkıcam ders çalışıyom malummm

06.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
[/COLOR

mylife ve doruk cum kızlar beklenen adet tarihinizi verirseniz listeye eklerim sizi de.....

herkese günaydın bu arada bi uğrayıp çıkıcam ders çalışıyom malummm

canım en geç 2 eylül tarihi bklenen adet tarihim cuma günü klomene başlıorum...bilgine..

Ya kizlar ben tedavi oluyorum olmasina da ben henüz rahim filmi çekilmedim acaba bu ay hamiş olmazsan eylül için tedaviye başlamadan istesemmi????

Ben bi sorarim o zaman????????????????

esrako doktor adetliyken mi vajinal ultrasonla bakıyor. bana karından bakçışdı da adetliyken..

evet adetli iken vajinal usg de bakıyor. pek çok kisiden duydum aynı seklide bakılıyor karın ustunden kist vs varsa net gorunebilirmi bilemiyorum ama vajinal bakılması uygun diye biliorum.

doruk sana ne igneleri verdi acaba yumurta uyarıcı igneler var birde yumurta gelistirici haplar kullanımı sonrası bir tane yumurta catlatma ignesi var hangisi sana verdigi su an i çin anlamadım ??

arkadaşlarim,canlar,,,,,,,,,,,,,,

ben dün gece döndüm..............13 gündür yoktum.........31 temmuz da gelecek iken bizim oralarin meşhur hasanboğuldusunda kahvaltiya gittik ailece.babam orada çok ceryanda kalmiş.biraz ağir atlatti hastalandi..daha kalmak zorunda kadim....................hep aklimdaydiniz..........sema cim,kadriye cim,,,,,odesia,,,,betyy,,,,,,,,,denizkokusu,,,sudenaz,,,,,,,,,,,,,,,maysimirna,,,,,,,,,,,,,,,,funda cim......şimdi hepinizi tek tek yazmiyayim yer kalmiycak.kucak dolusu o güzel yanaklarinizdan öptüm sayin.........inanin tatile gidenler yazardi hani.ah çok kafam boşaldi.bebek konusunu kafamdan attim rahatladim..stresden kurtuldum diye.....inanin çok doğruymuş....bir an bile aklima gelmedi.takvim gün saymadim...adet günümü unuttum.inanin bana.akşam eve gelince baktim.ben ne zaman olacaktim diye...vallahi değişiklik çok iyi geliyormuş..........eşim keloğlanida allah hiç birimizi eşlerimizden ayirmasin.ama zengin ama fakir.hiç farketmez.onlari seviyoruz biz..çok özlemiştim.............firsat buldukça geçmişe dönük okuycam yazilarinizi.................güzel kardeşlerim............yine yola devam.............

tatlım hoşgeldin özelettin kız kendini ama dinlenmene sevindim babacınada çok geçmiş olsun eeee artık sık sık kaynatırız demi semoşla ben buay ilaç almadık nadastayız bakalım ben kritik günlere girdim çalışmalar başladı bakalın umudumuz devam ediyor

allah iyiliğini versin....canım BAŞAK IM benim....başak cım benim.............evet bu ay hiçbir tedavi görmedik.zaten bende bugün yarın olabilirim adet...........tam yumurtlama zamanı gittim ailemin yanınada...........amannnnnnnnnnn....canım sağ olsun....yesinler senin o çalışmalarını...........ne azimlisin sen......aman güzel sarı papatya arkadaşım benim.......sağlığım yerinde.ailemin sağlığı yerinde.allahtan daha ne isterim..sağlıktan daha büyük ne var ki şu kainatta...............

kırmızı beyaz hoş geldin canım babana çok büyük geçmiş olsun Allah yokluğunu,acısını göstermesin canım babasızlığı ben bilirim.senağlama

Bu arada ümitsizliğe kapılan arkadaşlarım. ümitsizlik niye yüce Mevlam bebiş vereceği zamanı çok iyi bilir.Bugün flaş tv haberlerinde izledim 14 yıldır bebeği olmayan veeeee tam 58 yaşındaki bayanın ikizi olmuş hemide birikız biri erkek.ya gördünüzmü kızkar Allah öyle büyükki kaç yaşında olursan ol bebiş veriyor yeterki ümitsizliğe kapılmayın dertleri,sıkıntıyı bir tarafa bırakın.herşeyin bir zamanı var.YÜCE MEVLAMDAN dilerimki hiç kimseyi bebişsiz bırakmasın isteyene hemencecik versin :emir_bebek:(AMİİİİİİİİİİİİİİN)

mehtapcım 58 den sonra ne yapayım bebegi birde o bebeklerin gelicegini düşünmek lazım zaten biz türk kadınlarının yaşam kalitesi belli 75 80 i göremeyiz bile herşeyin zamanı uygun olan yaştır canım bence en falaz yaş sınırı 42 bilemedin 43 zaten ömür su gibi akıp gidiyor çocugun anneye ihtiyacı varken anne yanında olmassa o çocuk ne olacak şimdi arkadaşlar bana kızacak ama gerçekler bunlar 58 yaşında bebegi olan bayan bir evlatlık bebek alıp büyütseydi belki torunları olurdu.
amanin tutamadım çenemi şimdi herkes ateş püskürecek vallahi :tomato:

Back
X