Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cidden sizin ordaki doktorlar şaşırmış :1shok: bende önümüzdeki ay aşılamaya geçiyorum. özelde yaptırıcam. sadece sperm yıkamaya 250 lira vericem o kadar. :delphin: aşılama ücretsiz. ayrıca muayne ücreti 12 ytl verip kurtulucam :1shok: ama senin baya pahalıymış cidden. hoş bende sadece ganophene ile 4 yumoş olduğundan ve hepsi çatladığından diğer ilaçlardan kullanmayacam :1rolleyes: sudecim imkanınız varsa farklı bir şehirde haftasonu yaptırın anladığım kadarıyla bodrumdaki hastaneler sapıtmış kaydirigubbakcemile

bu arada dr. sana kendimi dedi aşılamaya geçelim diye...1 ay sadece kullandın klomen ...hemen geçmesinin bi nedeni vardır....

canımsın ya kafayı takmamaya çalışıyorum.gece biraz ağladım senağlama eşimi uyandırdım ona sızlandımsenağlama
(okadar ilaç içtimde neden olmadıda istemesem çoktan olurdu vs vs )oda üzüldü :çok üzgünüm:emme ne yapsın takdir yüce Mevlamdan.kahvaltıdan sonra kalktım açtım mezdekeyi başladım sallaya sallaya iş yapmaya.:sm_cool:kız gerçekten acayip moral oluyo valla tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. canım Allahıma şükürler olsun kızımda var oğluşumda Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. dr tavsiyesi ettiği için tekrar denemelere başladık emme tutturamadık be bacım dediğin gibi inş. bidahaki aya.

yahu mübarek 2 çocuğun varda ne diye ağlıyosun :oklava:
dur biz ağlayalım daa senağlama
evet canımcım üzüntüye strese mezdeke birebir valla oohh en iyisini yapmışsın
kız ben senin yerinde olsam kızımla her strese girip üzüldüğümde kızımla karşılıklı mezdeke oynardım:kaydirigubbakcemile2:dance:
relax ol hayatım en kısa zamanda hamile kalırsın yerimseniben

bu arada ben erdem hastanesinde hsg ilaçlı rahim filmi çektirdim 200 ytl idi fiyatı

sudenazzcım canım şayet stres yapıyorsan oda etkiliyor yumurtalıklarının büyümemesine
son 3 gün içeceğin ilaçları stressiz geçir Allahın izniyle büyürler yerimseniben
aşılamayı ben nedense gereksiz görüyorum çünkü tutma % si 8 miş
normal yolla aynıymış, ne gerek var bir ton para verip eziyet çekmeye
doktorların amacı para kazanmak, hastayı düşünen yok :oklava:

merhaba semacım nasılsın.ben dün akşam itibariyle tatilden döndüm.bu sayfaya baktım tatildeyken ama online değildin.ben bu ay takmıyorum artık herşeyi kendi haline bıraktım.Allah nasip ederse olur.şuan işim var ama yinede arada takip edebilirsem uğrarım.sadece nasıl olduğunu merak ettim.görüşürüz güzelim.kendine iyi bak.

arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım ve ilaç bitti yarın doktora gideceğim tekrardan.yarın 12. günüm oluyo. size sormak istediğim çatlatma iğnesini hangi gün vuruolar yarın iğneleri alıptamı gitsem doktora daha almadım iğneleri.kaçıncı gün olmuştunuz iğneyi siz. acil cevap bekliorum arkadaşalarım şimdiden teşekkürler

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben ayşegül 4aylık evliyim ve pcosluyum glukofen kullanıyorum gecen ay dr.gittim klomen verdi 6ay 1ay kullan 1ay kullanma dedi bu ay basladım 25 gün geçti regl olmadım hamilelik yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz

arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım ve ilaç bitti yarın doktora gideceğim tekrardan.yarın 12. günüm oluyo. size sormak istediğim çatlatma iğnesini hangi gün vuruolar yarın iğneleri alıptamı gitsem doktora daha almadım iğneleri.kaçıncı gün olmuştunuz iğneyi siz. acil cevap bekliorum arkadaşalarım şimdiden teşekkürler

arkadaşım ben 13. günü iğnemi olmuştum.herkesin yumurtlama günü aynı olmuyo sen yinede her ihtimale karşı iğneni al bakarsın yumoşlar büyümüştürde iğneni hemen yaparlar hadi Allahtan hayırlısı bacım.iyi haberini bekliyorum .

canım yumurtaların gelişime göre vuruyorlar
benim 12,gün istenilen büyüklükteydi ve çatlatma iğnem vuruldu
her ihtimale karşı al yanına yerimseniben

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben ayşegül 4aylık evliyim ve pcosluyum glukofen kullanıyorum gecen ay dr.gittim klomen verdi 6ay 1ay kullan 1ay kullanma dedi bu ay basladım 25 gün geçti regl olmadım hamilelik yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz

tabikide alırız canım
....:::hoşgeldin :::...
maşallah yaa daha 6 aylık evlisin ve klomen mi verdiler
benim 1 yıl dolmadan bırak ilaç vermeyi tahlil bile yapmadılar
adet günün ne zaman canım? bu ilaçlar bildiğim kadarıyla varsa düzensizlik düzenede koyuyor adetini
daha çok yeniymişsin canım sakın acele etme
herhangi bir sorun yoksa bir dönem kendi haline bırakmanı tavsiye ederim

kızlar benim 2 3 gündür kasıklarım ağrıo sanki bıçak saplanır gibi acaba yumurtalar ilaçtan fazla büyüdüde kendi kendinemi çatladı ne bu ağrıların sebebi ne olabilirki acaba sizllerdede olmuşmuydu böyle ağrılar

bende de olmuştu canım
sanırım çatlarken bu tür ağrılar oluyor
hadi hayırlısı
ne kullandın bu arda? klomen mi ghonapene mi?

tuanna23 hoşgeldin bacım
alınma hemen arkadaşlar meşguldür yoksa burda kimse kimseyi cevapsız bırakmaz yerimseniben
ben burdayım gülüm
anlat bakemm, bi derdin yada sorun mu var?
elimizden geldiğince yardımcı olalım

yarım doktor olduk valla
"tam doktor maldan, yarım doktor candan eder"

canım cok sagol ya benim derdim nolcak tabikide bebek hamiş olmak istiyorum catlatma iğnesi oldum ama 12 gün oldu hiç bi belirti yok artık umudumuz bidahaki aya kısmetse senin bebek varmıŞeniz

bende de olmuştu canım
sanırım çatlarken bu tür ağrılar oluyor
hadi hayırlısı
ne kullandın bu arda? klomen mi ghonapene mi?

klomen kullandım ben yani çatlamışmıdır yumurtalarım o zman boşuna kullanmış olmiyim iğneler nolcak peki çatlaıysa yapacaklarmı yinede iğneyi..

benimde bebeğim yok olursa şayet ilk olcak
illaki bir belirtinin olması mı gerekiyor canım
hiç bir belirti yaşamayan kişilerde var hamile olduğunu öğrenen
olumsuz düşünme hemen
hiç belli olmaz bakarsın hamile kalırsın yerimseniben
sabredelim inşallah bizlerinde bebişleri olacak a.s.

klomen kullandım ben yani çatlamışmıdır yumurtalarım o zman boşuna kullanmış olmiyim iğneler nolcak peki çatlaıysa yapacaklarmı yinede iğneyi..

canım çatlamış olma ihtimalini biz sancılarla anlamaya çalışıyoruz
en iyisi ultrasondan baktırmak ne durumda diye
şayet çatladıysa iğne vurulmaz, iğnenin amacı yumurtayı çatlatmak
ee çatlamış yumurtaya niye iğne yapsınlarki?
iğneler elinde dursun çatladıysa
inşallah bu ay hamile kalırsın canım
olmazda tutmazssa bir sonraki ay için kullanırsın yerimseniben

canım çatlamış olma ihtimalini biz sancılarla anlamaya çalışıyoruz
en iyisi ultrasondan baktırmak ne durumda diye
şayet çatladıysa iğne vurulmaz, iğnenin amacı yumurtayı çatlatmak
ee çatlamış yumurtaya niye iğne yapsınlarki?
iğneler elinde dursun çatladıysa
inşallah bu ay hamile kalırsın canım
olmazda tutmazssa bir sonraki ay için kullanırsın yerimseniben

saol canım inşallah ama biz pek çalışmadık çatlatma iğnelerine güvenerek umutsuzlaştımbak şimdi.ama doktor hiç takip etmedi beni 12. günü gel dedi. maytak herüf demioki erkende çatlayabilir die...

CANIM İĞNEYİ ANCAK KONTROLDEN SONRA NE ZAMAN VURULACAĞIN BELLİ OLUR...YUMURTALARIN İSTENEN BOYUTTAYSA O GÜN VURDURTUR..AMA KÜÇÜKSE BEKLETİR...SENİN YİNEDE YANINDA BULUNSUN İĞNEN...

BEN İLK AYIMDA 11. GÜN İĞNE YAPILDI...AMA BU AY BÜYÜMEMİŞ OYÜZDEN 16. GÜN İĞNEMİ YAPTIRICAM...BELLİ OLMUYOR YANİ yerimseniben

hiç olurmu öyle şey ya...klomeni 6 ay kullan gel....çok yanliş bi yöntem...dr. Kontrolünde olmadiktan sonra hiçbi anlami yokki bunun...ayrica kist yapma etkisi var bu ilacin..mutlaka her ay bakilmali...bak bana ilk ayda kist yapti bu ilaç mecburi doğum kontrol hapi kullandirtti 1 ay geçsin diye....adetin 25 gün geçtiyse hiç durma canim git doktora..bundan daha iyi bi nedenmi var gitmek için....en azindan bi sorun yoksa adet sökücü verir yani...sakin ihmal etme..dr.unlada konuş tekrardan bu konuyu canim

Back
X