Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canlarım sitedemi problem var yoksa benim pc de mi anlamadım :((

listeden silebilirsiniz beni
malesef adet oldum bugün
sabah ateşimi ölçtüm 36,4 e düşmüştü adet olacağımın belirtisiydi
sonradan sancılarım tuttu zaten ve sonuç olumsuz
oysaki ne kadar çok istiyordum evlilik yıldönümümüzde eşime hamile olduğum müjdesini vermek
ama nasip değilmiş ağlamamak ve strese daha fazla girmemek için zor tuttum kendimi
dışarı çıkıp dolaştım eltimle, biraz iyi geldi
ancak hal ve hareketlerim agresif olduğumu gösteriyordu
elimde değil üzülmemek, neyseki iyiyim şuan
hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
bakalım ne zaman kısmet olcak bizede :((
öpüyorum sizleri, yarına tekrar siteye girmeye çalışırım

hiç olurmu öyle şey ya...klomeni 6 ay kullan gel....çok yanliş bi yöntem...dr. Kontrolünde olmadiktan sonra hiçbi anlami yokki bunun...ayrica kist yapma etkisi var bu ilacin..mutlaka her ay bakilmali...bak bana ilk ayda kist yapti bu ilaç mecburi doğum kontrol hapi kullandirtti 1 ay geçsin diye....adetin 25 gün geçtiyse hiç durma canim git doktora..bundan daha iyi bi nedenmi var gitmek için....en azindan bi sorun yoksa adet sökücü verir yani...sakin ihmal etme..dr.unlada konuş tekrardan bu konuyu canim

canım,ben de pko'luyum.bana da doktorum gonaphene verip ' 3 ay kullan,sonuç alamazsan gel,rahim filmi çekelim.' dedi.ve ben ilk ayda sonuç aldım. kimbilir,belki de doktorlar muayene sonucunda bazı hastalarda takibe gerek görmüyorlardır.
bu arada bebeğimi geçen hafta kaybettim senağlama senağlama senağlama Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız,dualarım sizinle...

kelimelerin anlamsiz kaldiği anlardayim....................
Dün adet oldum......................yikildim............ağladimmmmmmmm..........ama elimden bişey gelmedi.......................
Yeni adet tarihim 15 eylül............ Umudum yine bidahaki aya kaldi...................
Eylül bana hep şans getirdi...............
Eşimle eylülde evlendimmmmmmmmm
eşimle eylülde tanişmiştim.............
Eşim eylülde doğdu....................
1 eylül benim evlilik yildönümüm..................
Umarim eylülde müjdeli bi haberleeee en büyük mutluluğu yaşarim............
çok üzgün ve bitkinim..................
Hepinizin kandilini mubarek eder hayirlara vesile olmasini temenni ederim...
Bu ay benim umudum kirik umarim sizden güzel haberler duyarim.........
Bu mubarek günde hepimizin duasi kabul olur inşallah

16.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞ USTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞU STOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23A ĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞ USTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26A ĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUST OS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::????????
****ÜsLuB****..................................... ..............???????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::???????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.::::::::::::::::::::::???????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞ USTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :CüvCüv:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :CüvCüv:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :CüvCüv:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :CüvCüv:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :CüvCüv:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :CüvCüv:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :CüvCüv:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :CüvCüv
:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
kızlar ya bi türlü bitmedi şu sorun

eslem ve beyaz melek öle hemen yılmak yok bu tedaviler uzun soluklu ve sabır isteyen işlerrrrrr hadi bakalım toparlanın ben hepimiz için bol bol dua ettim bu akşam allah bigün biize bebişlerin en güzellerinden en kıymetlilerinden en nazlılarından verecek sabırlı olmak lazım şükretmek lazım ki dr a gidip tedavi olabiliyoruz hastalık veya sorunlarımızın dermanı var isyen değil ama bu kadar üzülmek ne bilim ii değil gibi geliyo bende 9 aydır her ay hayal kırıklığı yaşadım daha çok erken 20 sene bekleyenler var onlar napsın allahım versinde en hayırlı zamanda versin hadi kendinize ii bakın sizleri seviyorum bizler çookkk ii anneler olucaz eminim

HAYIRLI KANDİLLER ALLAH IM DUALRIMIZA CEVAP VERECEKTİR SABIRLI OLALIMMM

canlarım ben adet olmadım akıntım çok fazla ateşimde normal herzamanki gibi yumurtluyomuyum bilmiyom ama ben biraz daha beklemekten yanayım o yüzden beni bekleyenler listesine alıver semacım.hayırlısı rabbim kucagımızı boş bırakmasın.bu ay hayırlısıyla bebegimi kucagıma alırım umarım.

merhaba kıslar.nasılsınız bakalım?
benım bugun sag kasıkta agrım var acaba yumurtam mı catlamak uzere gercı bugun henuz 9.gun..
bu gunlerde pek ıyı degılım.benden kucuk olan eltım dogum yaptı.cok etkılendım..senağlama
kayınvalıdem oyle abartarak bebekten bahsedıyorkı,cok moralım bozuluyor...senağlamasenağlama

17.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
merhaba kıslar.nasılsınız bakalım?
benım bugun sag kasıkta agrım var acaba yumurtam mı catlamak uzere gercı bugun henuz 9.gun..
bu gunlerde pek ıyı degılım.benden kucuk olan eltım dogum yaptı.cok etkılendım..senağlama
kayınvalıdem oyle abartarak bebekten bahsedıyorkı,cok moralım bozuluyor...senağlamasenağlama

canım torun baldan tatlıdır biliyosun eminim seni kıskandırmak için değildir.. farkında olsa sölemezdi diye düşünüyorm hemde ne üzel bak sen doğurana kadar bebek sevebilirsin yakınında var.... hem sen doğurduğunda başak bebek olmaz hiç böle şeyler düşünüp moralini bozma emii.

bak benim burda hiç komşum yok hatta üni deki arkadaşalrımdan başka arkadaşımda yok öle küçük bebeği olan hiç yok annemler ist da ben burda yakınım eşimin yakınıda yok anlayacağın tekim eşimden başka bi de onun arkadaşlarından başka kimse yok......

herşeyi kafana takıp da sorun etme emi cicim haat bizim hayat çok kısa hep ii şeyler düşün mutlu olmaya çalış stres yok ok???????elbet bizimde olacak hemde çok kıymetli olacakkkkkaydirigubbakcemile5

mrh canım benim bugün 39. günüm ve hala ateşimde bi degişiklik olmadı senağlamaadet ne zaman olucam onu bile bilmiyorum kasıklarım sıkışınca çok agrı yapıyo yani böle egik durunca sıkışıyo ya öle çok agrım oluyo.senağlamabebek yoksa beklemeden adet olurum inş.bende ii degilim canım benimde moralim bozuk sütannemin gelini hamileymiş:CüvCüv: çookk sevindim onun için daha 2 aylık bile degil evlilikleri temmuz 2 de dügünleri oldu.ama 2 gündür kahroldum aglarken kendim için.inan moralim çok bozuk görümcemin çocuklarını sever konuşur benim kayınvarldemde sürekli onları anlatır.senağlamaüzülcegim aklına bile gelmiyo eşim daha önce kızmıştı onların çocuklarınıo seviyonuz yanımızda kırılıyoz die ama severim ben onlar benim torunlarım dedi hiç umursamadı.nedir bu çektiklerim rabbim die agladım 2 gündür.rabbim gece duymuştur sesimi inş bu ay hamile kalmışımdır bi süpriz olsun rabbim ne olur şimdi ezanlar okunuyo onların yüzü suyu hörmetine.ne olur kimseyi evlatsız bırakma rabbim.yalvarıyorum sana.ne olur allahım ne olurrsenağlamasenağlama

gülceza cım bak benim eşim bi evin bi oğlu sülalenin ilk erkek torunu he bi de ilköğretimde beden öğretmeni

daha çocuk mocuk yok ilk aylar kaynanam hep arayıp soruyodu bana değil eşime eşim en son dediki bebek sorcaksan arama dedi...sonra geçen a geldiler buraya ardahanda dr görümcem ordalar neyse bize bebek soranlara onlar daha yeni evliler işte beklesinler daha gençler falan ben hiç muhattap olmadım bu konularla ilgili kimseyle halbuki ben 24 eşim 37 yaşında olmuyo işte......

tabiki onlarda istiyo ama yani dr a gidiyorum falan yani yapcak başka bişe yok dua ediyoruz işte..sen bu konularla ilgili soru soranlarla görüşme bi süre kayınvaliden falan sorarsa da torun var işte onları sev de biz şimdilik mola verdik falan de...bi daha sormazlar bu konuyu bi daha açmayın de

böle düşünmekle olmaz benim dert yanacağım dostlarım bile ist. da kaldılar b,i tek siz varsınız yapma böle cicim
emiiiii

tamam canımkaydirigubbakcemile5 ama ben ne sölersem söliyeyim lafını çevirir kaynanam altta kalmazkötükedihüso hiç ben takmıyordum uzun bi süredir sölenenleri ben kendim için çok üzülüyorum allahın ambarında yok yok ama yeterki almasını bilin demişler ama ben bir türlü almasını bilemedim die kendime üzülüyom demekki allaha karşı bi hatam var ondan yüzümü güldürmüyo benim artık öle düşünmeye başladım kendimi affettirmek içinde dualar ediyorum kısmet tabi önce rabbim ne zamanı uygun gördüyse o zman vericek ama kendilerini çok dindar sanan insanlar böle küstahlıklar yapıyo birde kayınvaldem hacca gitcek nasıl gidicek bilmem burda bi oğlunu bi gelinini kırıyo nasıl çıkıcak o mübarek yerlerin huzuruna ne diyecek nasıl affettirecek ama ben hakkımı yinede helal ediyorum:Saruboceq: onu allah a havale ettim bi kızı daha var onun ekimde evlence onuda görücez ama onlara şimdiden daha yapmayın diolar yaşınız küçük diolar elbet onlarda arıcaklar evlat onlar ne yapcaklar bakalım nasıl bulucaklar biz böle üzülürken nasıl içlerine sinicek onları korumaları senağlamaşimdi dualarımda hep allahım verdimmi 1 2 degil 3 verde doysunlar toruna diye dua ediytom ben senin verdigin kuvvetle bakmaya çalışırım taşırım diom olduktan sonra atıcam önlerine bakın ben gezmeye gidiyom dicem bakalım ne yapcaklar o zman.:roflol::dance:

canım torun baldan tatlıdır biliyosun eminim seni kıskandırmak için değildir.. farkında olsa sölemezdi diye düşünüyorm hemde ne üzel bak sen doğurana kadar bebek sevebilirsin yakınında var.... hem sen doğurduğunda başak bebek olmaz hiç böle şeyler düşünüp moralini bozma emii.

bak benim burda hiç komşum yok hatta üni deki arkadaşalrımdan başka arkadaşımda yok öle küçük bebeği olan hiç yok annemler ist da ben burda yakınım eşimin yakınıda yok anlayacağın tekim eşimden başka bi de onun arkadaşlarından başka kimse yok......

herşeyi kafana takıp da sorun etme emi cicim haat bizim hayat çok kısa hep ii şeyler düşün mutlu olmaya çalış stres yok ok???????elbet bizimde olacak hemde çok kıymetli olacakkkkkaydirigubbakcemile5
haklısın canımcım ama elımde olmadan etkılendım ıste.bırde eltı olunca daha cok etkılenıyor ınsan.kayınvalıdem konusurken ıyı dıleklerde bıle bulunmuyor yanı ınsan en azından ınsalllah bıran once senınde olur felan der..:oklava:
gercı onun demesıyle olucak degılya..kaydirigubbakcemile3
canım benımde bulundugum yerde hıc kımsem yok ne akraba ne komsu nede bır arkadas.
aynı kaderı yasıyoruz maalesef..:delphin:

kızlar moralinizi bozmayın böyle kayınvalde elti falan boşverin hepsini
eşinizle bir problem yoksa gerisinin ne önemi var onlar sadece konuşur siz kulaklarınızı tıkayın

sudenazz cnm merhaba bende bu ay klomen kullandım . 25 temmuz adet tarihim 28 günde bir düzenli oluyoum 3 günü kontrol gittim durum iyi dedi ve adetin 9 günü sabah akşam klomene başla dedi ve yani 2 ağustos klomen başladım kontrol etti 8mm 2 adet yumurtan var dedi ve 5 ağustos kontrol 14mm 7 ağustos 18mm 9 ağustos çatlama iğnesi vurun dedi 9 ağustos son kontrol 1 yumurta 18mm 1 yumurta 20mm ve akşam vurundum hayırlısı bekliyorum sizler gibi kızlar beni biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyordum son deneme 2 yumurta toplanmıştı ve labratuar ortamında gelişimi durmuştu eğer gelişim durmasaydı 27 temmuz test günüm olacaktı o güne gelemedim dr.ara verelim demişti ve benim ısrarım üzerine klomene başladık inşallah bu şekilde olur kızlar duanıza ihtiyacım var 22 ağustos adet tarihim ama belim ve kasıklarımda hafif batışma kabuzluk var ayın 20 sine kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam adet olmazsam dedim olacakmışım gibi geliyor bana bakalım hayırlısı iyi günler...

gülceza canım inş hamilesindir rabbim herkesin kucagını doldursun bende hamiş olmak istiom ama olmuyo napalım inş olur demi üzülme canım sadece dua ve hayırlısını isteyelim rabbim meleklerimizin gelcegi zamnı bilio sen rabbime inann o bizimde kucagımızı göbişimizi doldurcak hayırlısıyla

kıslar bende bu ay gonaphane kullandım 5 agustosdada catlatma iğnesi oldum bakalım gecen ay 23 temmuz da adet olmuştum 1 haftam kaldı ama hiç bi belirti yok anlaşılan bu ayda yok bişi.sadece kasıklarım ve belim agrıyo oda adet olcam için hem yüzümdede bi sürü sivilce cıktı ben adet olmadan hep yüzüme sivilce cıkıyo:( ama rabbimden umut kesilmez rabbim OL dedimi herşey olur Allahın izniyle

inş canım bu ay hiç istemedigim kadar istiyorum bebegi aklımda hiç yoktu bu ay hiç düşünmedim hamile kalmayı sadece adetim i düşünüyodum ne zaman olcam die ama hamilelik haberi alınca bende çoookkk özendim 2 gündür aglayıp dua ediyom rabbim ne olur hayırlısıyla bu ay hamile kalayım bebegimi hissedeyim die hayırlısı allah tan

Back
X