Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaslar ben iki gun erken adet oldum. bu ay ilk kez klomen kullanmıstım ve 9. gun yumurtam 27 mm idi hemen catlatma ignesi oldum . ve yumurtam normalden birkaç gun erken igne ile catlatılmıs oldu herzaman benim 15-16. gunler catlar çunku. dolayısıyla bugun adet oldum listeden silebilirsiniz
yeni tarihim 19 eylul :(

Selam kizlar bende geçen ay gonaphane kullandim ama olmadi bişeyi anlamadim doktor bana sadece ilaç verdi çatlatma iğnesi yada kontrole çağirmadi
adet olursan 3.günü gel tekrar bakalim dedi anlamadim size iğnede verilmiş
şimdi adet oldum 3.günü tekar gidicem bakalim ne diyecek

Selam kizlar bende geçen ay gonaphane kullandim ama olmadi bişeyi anlamadim doktor bana sadece ilaç verdi çatlatma iğnesi yada kontrole çağirmadi
adet olursan 3.günü gel tekrar bakalim dedi anlamadim size iğnede verilmiş
şimdi adet oldum 3.günü tekar gidicem bakalim ne diyecek

canım demekki senin yumurtan kendiliğinden çatlayabiliyor ki doktor iğne vermemiş. ben ilk defa başladım bugün,dr salı günü gel dedi,bana iğne vurup vurmicanı bilmiyorum.gerçi benimki sizden farklı, polikistik overım vardı benim,kurtuldum. allah hastalara şifa ve bizlere de bebeklerimizi versin insallah :)

canım demekki senin yumurtan kendiliğinden çatlayabiliyor ki doktor iğne vermemiş. ben ilk defa başladım bugün,dr salı günü gel dedi,bana iğne vurup vurmicanı bilmiyorum.gerçi benimki sizden farklı, polikistik overım vardı benim,kurtuldum. allah hastalara şifa ve bizlere de bebeklerimizi versin insallah :)
canım pekı pkodan nasıl kurtuldun?ılac mı kullandın?bana da doktorum pko ya megıllısın dedı..:1shok:

arkadaslar ben iki gun erken adet oldum. bu ay ilk kez klomen kullanmıstım ve 9. gun yumurtam 27 mm idi hemen catlatma ignesi oldum . ve yumurtam normalden birkaç gun erken igne ile catlatılmıs oldu herzaman benim 15-16. gunler catlar çunku. dolayısıyla bugun adet oldum listeden silebilirsiniz
yeni tarihim 19 eylul :(

canım erken olmuşsun ya benimle aynıydı neyse aklında soru işareti kalmadı şimdi ben beklemedeyim karnımda şişlik var ara arada sanki batma hissediyorum nedir bu çektigimiz valla bilmiyorum herkes bıkmadı bebek yokmu diye sormaktan nerdeyse ben vaz geçicem 2 gün sonra belli olur inşallah test yapmaya cesaretim yok bekliyecegim zaten hayatımız beklemekle geçmiyormu :delphin:

19.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞ USTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞU STOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞ USTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26A ĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUST OS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::7EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::15EYLÜL
LORESİMAX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::16EYLÜL???
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::18EYLÜL
Melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 EYLÜL
pelin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::????????
****ÜsLuB****..................................... ..............???????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::???????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::??????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?:oklava:

SADOLİN ....................................4AĞUSTOS????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞ USTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

LİSTEMİZ PEMBEYE BOYANSIN BU AY İNSALLAHHH

canım pekı pkodan nasıl kurtuldun?ılac mı kullandın?bana da doktorum pko ya megıllısın dedı..:1shok:

benim pco sanırım 2 yıldır var, tekrarlıyor. evlenince kontrol hapı kullandım o yoketmiş sanırım ama o zmna pco olduğumu bilmiodum.adetim 3ayda bi oluyordu.neyse kontrol hapını bırakınca 4 ay sonra adetim yine bozuldu bi baktık pco ama dr ilaç vermedi 1 ay bekledik sonra adetime 10gün kala adet oldum ve hemen gonaphene başladı doktorum :) bebişimizi bekliyoruz şimdi allah hepimize nasip etsin

günaydın kızlar hadi yokmu hamiş daha şöyle bir halay çekelim :teytey: dügünde halay çekemedim ya bari hamiş kutlamasında çekeyim diyorum yarın adaet tarihim hafiften belim agrıyor benim kırmızılar çaktırmadan sinyal gönderiyor. benneyaptımki

kizlar günaydin..

çatlatma iğnesini vurulali 5. Gündeyim inanilmaz derecede kasik sancilari çekiyorum..özellikle sabah uyandiğimda bi baski varki nerdeyse ağliycak kadar oluyorum yaaa...geçenkindede böyleydi ama bu kadar şiddetli değildi..o zamanda yumurtalarim çatlamamiş kist olmuştu...acaba yinemi o yüzden büyüyolarda çatlayamiyolar bana baskimi uyguluyorlar...

Of ya canim çok sıkıldı
...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, kaydirigubbakcemile2
ben dün akşam saat 19'da çatlatma iğnemi vuruldum,

doktorum cumartesi sabah saat 7'de ilişki önerdi,
iki tane yumurtam varmış, ama ne büyüklükte olduğunu sormayı unuttum heyecandan,

yalnız bana iki iğneyi karıştırıp vurdu doktorum, pregnyl 5.000'lik

iki iğnenin karışması ve dozlarının yüksek olması canımı sıktı biraz, acaba çatlayacak mı? ve iki yumurta normal mi? :1no2:

canım izmirde tanesi 11 ytl 2 tane vululuyor yani sana 22 ytl mal olur tabi diger şehirlerde fiat farkı varmı bilemem.

günaydın arkadaşlar, kaydirigubbakcemile2
ben dün akşam saat 19'da çatlatma iğnemi vuruldum,

doktorum cumartesi sabah saat 7'de ilişki önerdi,
iki tane yumurtam varmış, ama ne büyüklükte olduğunu sormayı unuttum heyecandan,

yalnız bana iki iğneyi karıştırıp vurdu doktorum, pregnyl 5.000'lik

iki iğnenin karışması ve dozlarının yüksek olması canımı sıktı biraz, acaba çatlayacak mı? ve iki yumurta normal mi? :1no2:

merak etme canım iğneler normal dozda bende önce öyle düşünmüştüm ama doktorumla konuşunca normal olduğunu anladım. bende aynı ölçüdee vruldum.o iğnenin 1000mg lığı olmadığı için 2 doz vurulomuş bilgin olsun...

kizlar nassilsiniz uğrayamadim epeydir...
Ben yarin sabah rahim filmi çektireceğim...
Inşallah herşey güzel olur kizlar... Dualarinizi esirgemeyin herkeze hayirli cumalar

Rabbim isteyen herksesin kucagini doldursun yüzünü güldürsün amin.bende dün tekrarr başladim gonaphane ye 10 gün sonra catlatma iğnesi 2 doz vurulcam.artik bütün umutlarimizi eylüle rabbim bu mübarek ramzan ayinda göbişlerimizi bebeişlerle doldursun bizde bayram hediyesi velelim ailelelrimize amin amin amin

kızlar hayırlı cumalar bişey sorucam sizlere ben bu ay ilk defa gonaphene kullandım demiştim adetim 3 gün erken geldi ve her ay olduğundan daha az dün akşam ikinci gece olmasına rağmen hiç gelmedi bugün 3.gün ve çok az geliyo kanda değil kahverengi bi akıntı acaba aynı durumu yaşayanlar varmı
bu ilacın etkisi olabilirmi

Back
X