Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Rabbim isteyen herksesin kucagini doldursun yüzünü güldürsün amin.bende dün tekrarr başladim gonaphane ye 10 gün sonra catlatma iğnesi 2 doz vurulcam.artik bütün umutlarimizi eylüle rabbim bu mübarek ramzan ayinda göbişlerimizi bebeişlerle doldursun bizde bayram hediyesi velelim ailelelrimize amin amin amin
amin inşallah bol bol dua edin özellikle hamile arkadaşlar hanilelerin duası kabul olurmuş

22.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS????????
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama daha var 3 gün içinde belli olurrrr)))

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar hayırlı cumalar bişey sorucam sizlere ben bu ay ilk defa gonaphene kullandım demiştim adetim 3 gün erken geldi ve her ay olduğundan daha az dün akşam ikinci gece olmasına rağmen hiç gelmedi bugün 3.gün ve çok az geliyo kanda değil kahverengi bi akıntı acaba aynı durumu yaşayanlar varmı
bu ilacın etkisi olabilirmi

İlaçtan canım, hiç endişelenme. Birkaç güne kadar sökülür o. Ben de de ilaç alınca öyle oluyor.

kızlar hayırlı cumalar bişey sorucam sizlere ben bu ay ilk defa gonaphene kullandım demiştim adetim 3 gün erken geldi ve her ay olduğundan daha az dün akşam ikinci gece olmasına rağmen hiç gelmedi bugün 3.gün ve çok az geliyo kanda değil kahverengi bi akıntı acaba aynı durumu yaşayanlar varmı
bu ilacın etkisi olabilirmi

canım evet ilaçların etkisi ben 7 8 gün olurdum klomen yüzünde 3 e düştü o da çamur gibi koyu renkli az ara da parçalı bulutlu heehe..... takma kafanı ilaca tekrar başlamıyonmu bugün dr un kontrole çağırması gerekiyo du çağırmadımııııCADIARZU

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ii ki geldiniz ...,

liste için çok özür dilerim ama ders çalışıyorum bütünlemelerim var 26 sında başlıyo fazla giremiyorum derslerden dolayı gecem gündüzüm ders oldu vallahiiiii

ama düzeltmek isteyen olursa eklesin düzeltsin yani sevinirimmm

hepiniize hayırlı cumalar allahım hepimizin duları kabul eder inşallah

canım evet ilaçların etkisi ben 7 8 gün olurdum klomen yüzünde 3 e düştü o da çamur gibi koyu renkli az ara da parçalı bulutlu heehe..... takma kafanı ilaca tekrar başlamıyonmu bugün dr un kontrole çağırması gerekiyo du çağırmadımııııCADIARZU

İLK DEFA BÖYLE BİŞEY OLUNCA ŞAŞIRDIM BENDE NORMALDE 5 GÜN SÜRER BENİM HAFTA SONU TATİLE DE GİDİCEM İNŞALLAH GEÇER O ZAMANA KADAR
BU AKŞA GİDİCEM DOKTARA BAKALIM NE DİYECEK TEKRAR İLAÇ VERİR HERALDE DAHA İLK AYDAN SIKILDIM BEN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KISMET OLUR HAMİLE KALMAK DUA EDİN a.s.

kızlar öglen itibariyle regle sancılaım başladı kasıklarım ve belimdeki sancı belirgin olarak canımı yakıyor hayırlısı

merhaba arkadaşlar
Ben 8 aylık evliyim.1 hafta önce dr. gittim. Adetimin 3 günü klomene başlamamı söyledi. İğne falan konusu geçmedi. Yumurta takibide demedi adet zamanında gel dedi.. Ben ilaca başladım. 2. günüm. Karnımı şişirdi....Birde saatini kaçırdım dün le bu gün arasında 2 saat geç içtim.Etkisi değişmez umarım..Allah evlat isteyen herkeze versin. Amin.

merhaba arkadaşlar
Ben 8 aylık evliyim.1 hafta önce dr. gittim. Adetimin 3 günü klomene başlamamı söyledi. İğne falan konusu geçmedi. Yumurta takibide demedi adet zamanında gel dedi.. Ben ilaca başladım. 2. günüm. Karnımı şişirdi....Birde saatini kaçırdım dün le bu gün arasında 2 saat geç içtim.Etkisi değişmez umarım..Allah evlat isteyen herkeze versin. Amin

CANIM BENİMDE AYNI ŞEKİLDE OLDU BANADA GONAPHENE VERDİ 5 GÜN KULLANDIM BENDE DE İŞTAHSIZLIK YAPTI EDTİM ERKEN GELDİ VE ÇOK AZ OLDUM BANA DA YUMURTA TAKİBİ FALAN DEMEDİ O BİRAN ÖNCE ÇOCUK SAHİBİ OLMAMIZ İÇİN VERİLEN Bİ İLAÇ ÇATLAMA PROBLEMİ YOK SANIRIM BU AY KONTROLE GİDECEKTİM AMA EŞİMİN İŞİ ÇIKTI GİDEMİCEM BİDE OLURUNA BIRAKAYIM DİYORUM OLMAZSA BİR DAHA Kİ AYA GİDERİZ BAKALIM BU AY TUTACAKMI İLK HAMİLELİĞİM ÇOK KOLAY OLMUŞTU AMA DÜŞÜK YAPTIM ZATEN Bİ KERE KALABİLDİYSEN BİR KEZ DAHA OLUR İNŞALLAH

Ve bu ayki umutlarımda gitti.........
bu ay kendime sözvermiştim..
testler falan olmayacaktı
dayanamadım gittim 2 tane test aldım
oda neeee:1shok: evet bu defa pozitifdi testim!!!
sevinemedim inanamadım
koştum hastaneye kan testine.
o 1 saat bana bir ömür gibi geldi....
aradım telefonla bekledim sanki ayaklarım tutmuyordu.
ve beklenen sonuç "NEGATİF" 0.100
2 defa testin azizliğine uğrayan ve bütün duyguları o anda paramparça olan ben.
hayattan silinmek istiyorum artık ama şimdilik sadece listeden silin kızlar beni.........

Ve bu ayki umutlarımda gitti.........
bu ay kendime sözvermiştim..
testler falan olmayacaktı
dayanamadım gittim 2 tane test aldım
oda neeee:1shok: evet bu defa pozitifdi testim!!!
sevinemedim inanamadım
koştum hastaneye kan testine.
o 1 saat bana bir ömür gibi geldi....
aradım telefonla bekledim sanki ayaklarım tutmuyordu.
ve beklenen sonuç "NEGATİF" 0.100
2 defa testin azizliğine uğrayan ve bütün duyguları o anda paramparça olan ben.
hayattan silinmek istiyorum artık ama şimdilik sadece listeden silin kızlar beni.........

canım hemen karamsarlıga kapılma benim dr söyledi bazen gizli negatif çıkabiliyormuş evdeki testlerde 2 çizgi belirginmiydi

canım hemen karamsarlıga kapılma benim dr söyledi bazen gizli negatif çıkabiliyormuş evdeki testlerde 2 çizgi belirginmiydi

Umudunu kırma. Herşeyin güzel olacağına inan.Streste çok etkiliyormuş...Hepimizin bebişi olur inşallah..

evet stresin ne gibi etkilerinin olduğunu biliyorum ama bu stresi engelleyecek bünye yok bende senağlama tamamen pozitif bir test nasıl oluyor yanlış çıkıyor anlamadım. adetime 4 gün var. ama sonuç belli NEGATİF

dıptıscım canım sen catlatma ıgnesı vurulmusmuydun?eger ıgne vurulduysan onun etkısıyle cıkmıs olabılır dıcem ama hatırladıgım kadarıyla senın yumoslar kendılıgınden catlıyor.pekı ıdrar testının cızgısının koyulugu nasıldı?sılıkmıydı?ınsallah kan testı yanılıyordur canım.:teselli::çok üzgünüm:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ii ki geldiniz ...,

liste için çok özür dilerim ama ders çalışıyorum bütünlemelerim var 26 sında başlıyo fazla giremiyorum derslerden dolayı gecem gündüzüm ders oldu vallahiiiii

ama düzeltmek isteyen olursa eklesin düzeltsin yani sevinirimmm

hepiniize hayırlı cumalar allahım hepimizin duları kabul eder inşallah

allah zihin açıklığı versin cnm. zaten ben arada adet olanları silip diğer aya ekliyorum,sormadan yaptım ama umartım kızmamışsındır?a.s.

kıslar bugun bende doktordaydım.ıkı tane yumosum varmıs tekı buyumemıs ama tekı buyumus hemde 20 mm olmus..doktorum catlatma ıgnesı verdı pregnly 5000 yarın ıgneyı yaptırcam pazar gunu calısma var.kaydirigubbakcemile
pekı kıslar sıze doktorunuz ıgneden kac saat sonra calısma olsun dedı..benımkı cumartesı ıgneyı yaptır pazar calısma dedı..kaydirigubbakcemile3

kıslar bugun bende doktordaydım.ıkı tane yumosum varmıs tekı buyumemıs ama tekı buyumus hemde 20 mm olmus..doktorum catlatma ıgnesı verdı pregnly 5000 yarın ıgneyı yaptırcam pazar gunu calısma var.kaydirigubbakcemile
pekı kıslar sıze doktorunuz ıgneden kac saat sonra calısma olsun dedı..benımkı cumartesı ıgneyı yaptır pazar calısma dedı..kaydirigubbakcemile3

canım ben ilk bu olarak dün başladım ilaca.daha 3 günüm var. yani henüz bişi bilmiyorum bu konuda. ama kafama bişi taklıldı.drum beni adetin 9. günü çağırdı yumoşlara bakmak için ama herkesi 11. ya da 13. gün çağırıyor drları,yani erken olgunlaşan da var mı aramızda?

Back
X