Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bi sorun olmaz merak etme
teşekürler canım cevabın için
Pembepamuk benim daha önce ameliyatım oldu o zaman ameliyat esnasında dr yumurtalarımı iyi gönrmedğimi söylemişti. Gebe kalmadan mantar için dr a gittim. 3 de aynı şeyi söyledi. Birara ilaçsız 3 ay denedim hamile kalamadım. Aslında ben evlendiğim günden beri bebek istiyorum diyebilirim. Klomende ikinci ayım ve inşallah son olur.
teşekürler canım cevabın için
11-7 iyi bi tansiyon canım
doğru kol diye bi şey yok aslında
normalde ikisinden de ölçtüğünde aynı çıkması lazım
ama normal insanlarda 0,5- 1 kademe faklılık olabilir
daha fazlası normal değildir
Ama tansiyon kontrolünü bundan sonra hangi kolunda yüksek çıkıyorsa ondan yapmalısın
balım gülüm:))
canım iki gündür baya iyiyim yattım sürekli iyi geldi şuan yok hiç ağrım ilk günlerde oluyomuş zaten ama şimdi geçti inş.bidaha olmazezgi nasıl gidiyor hamilelik arkadasım..karın ağrıların geçti mi
slm canım hoşgeldinnn nasılsın
teşkkür ederim canım bende iyiyimıyıyım canım.sen nasılsın?tıckerın cok güzel olmus.
canım iki gündür baya iyiyim yattım sürekli iyi geldi şuan yok hiç ağrım ilk günlerde oluyomuş zaten ama şimdi geçti inş.bidaha olmaz
sen nasılsın bakalım görüşemedik:1hug:
canım hayırlısı olsun belki yumurtlama geç olmuştur o yüzden belli olmaz adet günün geçmişmiydi çünkü benimde yumurtlamam geç oldu o yüzden adetimden 7 gün sonra çıktıcanım dün evde test yaptım tabiki test çizgi....adette olamadım c.tesi dr.uma gidicem bakalım bekliyorum...
amin canım inş. biraz sabır bende pcos var ama ilk klomen kullandığım ay herşey normal olmasına rağmen olmamıştı dr.banada aynısını dedi neden olmadı acaba diye ama ikinci ayda odu seninde olur inş. sakın üzme kendiniarkadaşlar bende klomen kullandım bu ay reglimden sonra tekrar kullanıcam fakat doktorum cok enteresan neden hala bebek olmuoıki dedi eşimin sperm sayısı normal benim yumurtalıllarım ve hormonel dengem normal ona ragmen hala bebeişim yokkk( Ayy RabbiM isteyen herkesee nasip et; banada inş. amin... :Saruboceq:
arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay reglimden sonra tekrar kullanıcam fakat doktorum cok enteresan neden hala bebek olmuoıki dedi eşimin sperm sayısı normal benim yumurtalıllarım ve hormonel dengem normal ona ragmen hala bebeişim yokkk( Ayy RabbiM isteyen herkesee nasip et; banada inş. amin... :Saruboceq:
canım hayırlısı olsun belki yumurtlama geç olmuştur o yüzden belli olmaz adet günün geçmişmiydi çünkü benimde yumurtlamam geç oldu o yüzden adetimden 7 gün sonra çıktı
hemen karamsarlığa düşme doktorun o şekilde demesi bence yanlış vardır mutlaka günü ve saati sıkma canını
inş.arkadaşım ya inş.olur:Saruboceq:canım benim geç yumurtlama değilde adetim düzensiz ya ondan adet olamadım....Allahtan hayırlısı inşallah bu ay olur....:Saruboceq: