Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alminas sana cevabımı okudun mu?
okudum canım tsk ederım bu sabahkı degerlerım ıse buyuk tansıyon 5 98 kucuk tansıyonum 4 76 kalp atısımda 59 ıste benım derdımde hamıle kalamamak degılde hamılelıgı devam ettırememek bırde bunyem kendını korumaya gecmıs gebelık ıstemıyormus bunyem tehlıke hıssedıyormus durum boyle oluncaada gebelık olusmasına ızın vermezmıs salı gunu ovıtrelle ıgnem vurulacak tansıyonuma alıstım benı etkılemıyor sadece bıraz halsızlık ve uyku yapıyor onun harıcınde oyle bıtkın bıtkın yatmıyorum gayet normalım ama degerlerım yukselmezse gebelık olusmayacakmıs(( gecen ay denemedım esım ıstemıyorum cocuk dıyor dr umun dedıgıne gore beyın kanaması bıle gecırebılırmısım gebelık esnasında esım de bunu duyunca sımdı tırsıyor korkudan ıstemıyorum dıyor
çok geçmiş olsun alminas
slm canım allah şifa versın....eşin haklı endıselenmekte sonucta sen onun hayat arkadası askısın .ama bebek daha ortada olmaya bı sey.senı tercıh edıyo sen olmayacaksan bebegı ne yapsın....yanlıs bılgı vermek ıstemem ama sarımsak tansıyonu dengellıyo dıye bılıyorum.bence bıtkısel seyler seyler arastır ve dene
yaww bu cocugu da ne zaman denesem yollarda oluyorum yahuyıne hangı sehırde denedıgımı bılemeyecegım delikafadulden
merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim
alminas çok geçmiş olsun dr lar düşük tansiyonunun sebebini bulamadılar mı acaba
kendine dikkat et nolur bence önce tedavini ol sonra bebeğe geçersiniz