Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr size yazıyorum ohoo hiçç bişi yazmıyorsunuzz kaydirigubbakcemile2 Sonra hamileler bizi unuttu demeyin ama kaç oldu yazdımm ohooo :)
PKOS için bana da kilo ver demişti doktorum 2 kilo verdim 66 dan 64 e indim .. Bunun da etkisine inanıyorum .Çünkü şişmanlayınca yumurtalıkların çevresı yanı göbek kısmımız yaglanıyor ve yumurtalarn çalışma düzeni değişiyormuş bu yüzden az biraz kilo vermek bile çok faydalı demıstı bana da. Kilo da vermiştim .. Bitkileri de yaptım .. Yastıkta koydumm ,e sonunda oldu artık neyden oldu bilmiyorum tam olarak ama . ama sonucu güzel oldu . hepinize nasip olsun inş.
Aşılamayı narkozla yapmazlarmı eğer bir gün gerek olursa narkoz isterim çünkü.
canım aşılama hiç zor değil inan benim canım hiç acımadı doktorum bitti geçmiş olsun 45dk yatacaksın dediğinde çok şaşırdım bu kadarmıydı dedim hiç ama hiç acı duymadım bende çok korkuyordum ama inan çok rahat ve kolay olan birşey şimdi yapsalar koşa koşa giderim en kolay yöntem çünkü:kedi:
valla canım herşey bi vesile senin bebişin için zamanın geldi kavuşacaksın inş. sağlıkla bende kilo yok şu anda herşeyimde normal sadece yumoşlar biraz zor gelişiyor galiba olmayınca olmuyor işte ne yapalım alıştık:sinifsinif:senin sağlığın nasıl hamişlik nasıl gidiyor ALLAH ' ım bizede nasip eder inş:Saruboceq:
her kadının agrı esıgı farklı oluyor demekkı kımının cok canı yanıyor kımının hıc yanmıyor enteresan valla
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum mesela arkadaşların hsg de ne kadar acı çektiklrini hatta hayatlarının en berbat acısı olarak tarif ettiklerinde çok şaşırıyorum
ama şuna da inanıyorumki ne kadar rahat olursanız o kadar az acı çekersiniz bana regl ağrısı gibi olacağını söylediler ve gerçekten de öyle oldu hafif bir ağrıyla kalktım ve de bunun için anestezi almayı düşünmeyin sadece rahat olun derim
bizin hamiş olan bazı arkadaşlardan hiç ses yok bizi unuttular gitti rana able-seldafid -nilsu-mehtapgülü-totem yaa kızlar hamişliğiniz nasıl gidiyor arada uğrayında bizimlede bu güzel anlarınızı paylaşın
stress berbat bırsey bırde ınsan bılmedıgınden daha fazla korkuyor sımdı cektırsem hsg rahat olurum ama ılk cektırdıgımde anestezı aldım neden korktum cunku
aslında biliyor musun hsg hakkında hiçbir şey bilmiyordum ilk kez dr umdan o anda duydum ve 1 saat sonra da çekdirdim belki bende çok zor olduğunu çok acı çekildiğini duyup öyle girseydim farklı bir şekilde şartlansaydım farklı şeyler yaşayabilirdim belkide
BEN Flimi anestezi ile çektirmiştim.Aşılamayıda anestezili yapın dedim doktoraa.Doktorda 2 dk bişi sürücek dedi hiçbir acı hhissetmiceksin bana güven dediii.Ben korkusuz bir şekilde gitmiştim ama dehşettiiiiii .Allahımm diye bagırdım eşim doğumhaneden seslerimi duymuştu..BİR DAHA aslaaa yaptırmam isterse çocuğum olmasın
ben cektırmeden once forum sayfalarını okudum ınsanların tecrubelerını cektıklerı acıyı okuyunca kesınlıkle anestezı dedım ve dr umda ıyıdır dedıkı stresten korkudan kasarsın kendını tıklaı bıle olmasa kasılmadan oturu tıkalı gıbı cıkar bızı yanıltır en ıyısı anestezı uygulayalım dedı cok arastırmak cok bılgılenmek ınsanın ıcınde kı korkuları tırmandırıyor ne kadar cahıl olursan ne kadar az sey bılırsen a.so kadar mutlu olursun
okudum canım tsk ederım bu sabahkı degerlerım ıse buyuk tansıyon 5 98 kucuk tansıyonum 4 76 kalp atısımda 59 ıste benım derdımde hamıle kalamamak degılde hamılelıgı devam ettırememek bırde bunyem kendını korumaya gecmıs gebelık ıstemıyormus bunyem tehlıke hıssedıyormus durum boyle oluncaada gebelık olusmasına ızın vermezmıs salı gunu ovıtrelle ıgnem vurulacak tansıyonuma alıstım benı etkılemıyor sadece bıraz halsızlık ve uyku yapıyor onun harıcınde oyle bıtkın bıtkın yatmıyorum gayet normalım ama degerlerım yukselmezse gebelık olusmayacakmıs(( gecen ay denemedım esım ıstemıyorum cocuk dıyor dr umun dedıgıne gore beyın kanaması bıle gecırebılırmısım gebelık esnasında esım de bunu duyunca sımdı tırsıyor korkudan ıstemıyorum dıyor
BEN Flimi anestezi ile çektirmiştim.Aşılamayıda anestezili yapın dedim doktoraa.Doktorda 2 dk bişi sürücek dedi hiçbir acı hhissetmiceksin bana güven dediii.Ben korkusuz bir şekilde gitmiştim ama dehşettiiiiii .Allahımm diye bagırdım eşim doğumhaneden seslerimi duymuştu..BİR DAHA aslaaa yaptırmam isterse çocuğum olmasın