Ya evet ben de O'na gidiyorum aynı doktora gidiyoruz yani :)bana da cuma günü çatlatma iğnesi verdi ama ikisini de yazdı reçeteye..biz de ovitrelle'yi yani pahalı olanı bulduk..Bana da çok güleryüzlü davranıyo ama ben önce Konya'da oturuyodum oradaki doktorum çok çok iyiydi en başta güven veriyodu bilgisine çok güveniyodum...burada öylesini bulmaya çalıştım ama zor...Ama Funda hanım da iyi zaten yaşlı ve tecrübeli...ama cankat fiyatlarına %100 zam yapmış maaleef![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..belki de karşılaşmışızdır bile çünkü çok gidiyorum
malesef fiyatlar yüksek iğneyi 5 tlye yaptılar bizim sağlık ocağı parasız yapıyo bende doktor arıyodum annem mehmet atamana git diye tutturdu oda çok iyi bi doktor hatta funda hanımdan daha iyi ve tecrübeli ama bana yumurta takibi yapılcağı için eşim istemedi yoksa mehmet atamana giderdim cnm bende çok sık gidiyorum belkide karşılaşmışızdır 16 şubatta gidicem bidaakine allah nasip ederse inşallah karşılaşırız
senin sorunun neydi cnmrahim filmi istedimi funda hanım senden bana ilk progestan vermişti onla başlamıştık 2. ayda klomen verdi busefer olmazsa rahim filmi isterim dedi inşallah gerek kalmaz