kızlar ben bugün kliniğe gititm. hamilelik varmı dediler. şu anda bilmiyorum beklemedeyim dedim . SAT sordu . o zaman dedi böyle bir ihtimal varsa bile o bölgeyi rahatsız etmememiz gerekir dedi. risk olabilir dedi. hamilellik olmaz ise o zaman gelin dedi. kemik ölçü,mü nde de radyasyon olduu iin ultrasonda tehlikeli olur onu da yapmayalım dedi.
meme kontrolü yaptı göğüs kanseri için. kan aldı şeker ve kolestrol ölçümü için...
kızlar ailesinde meme kanseri geçirmiş kişiler o kişi kaç yaşında geçirdi ise o yaşlarda muhakak mamaografi çektirmeliymiş. 35-40 yaşlarından sonra senede 1 defa mamografi çekilmeliymi. benim 2 dayımın kızındanda meme kanseri var. biri aldırdı iki göğsünü de. o nedenle mamografi çektirmiştim şimdi de elle muayene oldum... yok bişey allaha şükür. kemik erimesini engellemek içinde d vitamini ( güneşlenerek ve balık yiyerek ) almak gerekiyor. mercimek ; yeşil fasulye;kuru fasulye;nohut ;roka ;marul bunları haftada en az 3-4 kere tüketin dedi doktor. süt;yoğurt,peynir
aman kızlar kendinizei kontrol edin ;sağlıklarımıza dikkat edelim..... hormonlu şeyler tüketiyoruz hep...dikkat.
eşim iş görüşmesine gitti şimdi. öğleden sonra da görüşmesi var. inşallah güzel haber alırız bu bir kaç gün içinde..sonra onun iş durumuna paralel ev değiştirmeyi planlıyorum. daha ucuz uygun bir yerde... bakalım...
eşimde bugün başka bir labaratuvarda spermiogram yaptırıcak. doktor çok emin hatalı bu sonuç makinayla bakmışlardır mikroskopla inceletmek gerek demiş. bende hatalı olduğunu düşünüyorum . nşallah öyledir bakalım... güzel sonuçlar gelir inşallah...bende hamiş gibi hisediyorum kendimi garip bir sezi var içimde inşallah bu defa yanılmam...AMİN....