özge akıntın nasıldır nedendir bilmem ama ben bu ay senden ümitliyim :) kuzuuuum bal damlıyo agzından bende ümütliyim ama bakalım allah bilir bende senden ümitliyim artık tahliller iyi cıkmıs subatta sende sıra[/QUOTE .!.:walla şubatta mı marttamı olur bilmiyorum ama bir gün bu listeye adımız herhalükarda yazılacak ...
walla aynı anda listedeydik ama görmedin heralde..epey bekledim bende ..burdayımm ben epey kaldım baktım kımse yok cıktım
benimde iki tarafımda da ağrı oldu kasıklarımda bakalım heralde 2 tane yumurtam oldu ondan diye düşünüyorum ..benimde hemen baslamıstı agrı canım yarın öbür gün dahada artar bazen dayanılmaz oluyo hatta
haydi bakalım belki de hamişsindir listemize girecek bir hamiş daha ha ???güzel haberii beklerizselam kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 5 gün sonra test yapıcam
biz de evdeyiz .. arkadaşlar gelcek dmeiştiniz..gelin işiniz yoksa.. oturur okeye fala oynarız.. isterseniz bekleriz.bız yıne evde mahsuruz carsamba gunude -15 derece olacakmıss ayy cok bunaldım evde tam 7 gundur dısarı cıkmadım
bende bebegın cınsıyetını merak etmeye basladım 12.haftada bellı olurmu acaba dr ctesı gunu gıdecegım 13.hfatadan gun almıs olacagım ıns bellı olur bakalım heyecanla beklıyoruzzz
sağlıklı haberlerini alırsın inşallah..