selam herkese.. nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor kar ve soğuk:))
benim bu kar kışla aram hiç iyi değil yahu.. ödüm kopuyodu kayıcam diye korktuğum başıma geldi bu sabah. kayıp bi güzel kaseyi zedeledimödüm koptu bebeğe bişey olucak diye ama çok şükür bişey yok.
zazezcim keseyi görmeye gitcen dimi. çok tuhaf oluyo insan görünce anlarsın. hadi hayırlısı canım
dilemyare bu topicte eskilerde bi söz vardı kanamamış rahimden umut kesilmez diye. inşallah sen de olmazsın canım. inşallah bebişin gelmiştir de testler yalan söylüyodur..
derya ya ben de gıcık oldum o doktora. valla doktordan doktora çok farkediyo yaa. o ne demekmiş öyle ben bakamam?? boşunamı doktor olmuş. pis herif
alminas sen bebeğin hareketlerini mi hissettin yoksa benmi yanlış anladım.. bu arada senin 2li test zamanın da yaklaşıyo ya ne çabuk yaa.. bi bana geçmiyo şu zaman. herkesinki çok çabuk geçiyo benimki geçmiyo bi türlü :)))
kuzucum sen naptın ne durumdasın?? şafak kaç sende??
umutlu kız sende bizi heveslendiriyon heveslendiriyon bırakıyon hee. sen bi hamiş ol valla kimse sana inanmıycak:)))) canım dikkat et kendine üşüttün heralde mide bulantısı falan niyeki yoksa??
anacım dıkkat et kendıne bak dusmussun karda mumkun oldukca tek cıkma dısarı.valla canım cs iğnemı oldum pazardan berı heraksam calısıoz bugunde calısıcaz sonnra gun asırı haftaya pzt dr gıtcem bende bakalım hayırlısı.ileri gerı atmaz ise 12 subat reglı gunum atarsa 9 subatta olur bılmıom kı :)))