seldacım çok saol .tabiki önerini dinlerim ..kartaldamı hastane..şu anda benlik bişey yok. eşimin sonuçlarına göre bir şey desin doktorlar ona göre yöntemi tespit edecez...ama benlik bişey de gerekirse ararım seni...
umudumu kırmaya çalışalar oluyor tabi.. hevesimi bozanlar ama ne olursa olsun ben negatif olamam... her zaman umutluyum..tek spermle ; ters rahimle hamile kalanları duyuyoruz bizim öyle ters çözümsüz bir derdimiz yok Allaha şükürler olsun.. hem hayatta herşey insanlar için... burda çoğumuz duyuyoruz son haftalarında bebeğii kaybeden arkadaşlarımız var. düşük yapan arkadaşlarımız var. olar ne kadar güzel umutlarını yitirmiyorlar bizde umudumuzu tuketmemeliyiz. birbirimize destek olmalıyız. çekim yasasına göre egatif düşünce kötü olayları çeker. böyle olursa ya şimdi buu yaşarsam diye kaygı edilirse onlar yaşanır... o yüzden olumlu olucam..bebeğimiz olcak ..anne olucaz..bebeklerimizi alıp parklarda gezmelere götürcezzz...beslenme çantalarını hazırlıcaz...umudumu hiçkimse kıramaz... hiçkimsenin düşüncelerime izin vermesine bana laff söylemesine izin vermicem...
bana destek olan , moral veren, yazdıklarımı okuyup fikrini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..
ALLAH DUA EDEN BEBEK BEKLEYEN KADINLARA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN , HAMİLE OLANLARA DA SAĞLIKLA KUCAKLARINA BEBEKLERİİ ALMAYI NASİP ETSİN BİR NEFESTE KURTARSIN ALLAH İNŞALLAH... UMUDUNU YİTİRMEYEN HERKESE ALLAH GÜZEL ŞEYLER YAŞATIR İNŞALLAH.
CANIM EN ÖNEMLİSİ UMUDUNU YİTİRMEMEK. SAKIN KİMSENİN MORALİNİ BOZMASINA İZİN VERME. ÇOK KLASİK OLACAK AMA HER ZAMAN BARDAĞIN DOLU KISMINI GÖR, ZARARI OLMAZ