Günaydın hanımlar... firstmoon canım bence bu kadar dinleme kendini. bu işin bir formülü yok.Bu kadar kafamıza takarak olacak şeyi de belki engelliyoruz.Psikolojik olarak o kadar sıkıyoruz ki kendimizi belki çatlayacağı varsa da çatlamıyor yumoşlar. yada büyüyeceği varsa büyümüyor.
Şöyle bir düşünüyorum da bebek ve hamilelik fikri aklıma düştüğünden beri bende pcos çıktı adetlerim düzensizleşti yumurtalarım büyümez oldu. Ama ondan öncesinde herşey normal gidiyordu.Adetimin geciktiğini bilmem hiç,pco olduğumu düşündürecek bir sıkıntım da yoktu. Hepsi 2-3 ay içinde birden gelişti.Ve ben bunu düşünce gücüme bağlıyorum. O kadar takıntı haline getirdim ve kafamda sürekli yumurtladım mı çatladı mı hamile miyim belirtim var mı diye düşündüm ki vücut hep ters tepki verdi.Şimdi foruma daha az giriyorum.. kendime uğraş buldum ve oyalanıyorum.Oyalandığım süre içinde aklıma ne bebek geliyor nede belirtiler.Belki bu şekilde normal bir insan şekline bürünür ve herşeyi tekrar yoluna sokmayı başarırım.
Haklısın canım,takmıyım diyorum ama beceremiyorum işte.Hepsi psikoljik biliyorum,söz geçiremiyorum beynime bir türlü.İnşallah hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alır kendimizi azıcık rahat bırakırız.