Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamande oğullarımıza birer kardeş versin inşalllahh :Saruboceq:ilgin için saol cnm kendiliğinden düştügü için beklemeye gerek yok dedi doktor kürtaj olmadım yani
30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ve ikinci olmuyordu . kendiliğimden hamile kaldım ve 1,5 aylık ken düşükle sonuçlandı
6 ay tedavi olmazsa bir takım tahliller isticem dedi doktor
Canıım beniiim bu defa orada meleğimiz inannn. İçini ferah tut olumunekankayizsmilekızlar valla içimi rahatlatıyorsunuz meleğim gerçekten inş. benimledir normalde belki bu kadar telaş yapılacak bi durum değildir ama ben ilk bebişimi kalp atışlarını dinlemeye gittiğim gün kaybettim onun kalbi hiç atmadı biraz onun korkusu vardı ama bir iki gündür dahada rahatım sanki hissediyorum içimde bi can var pıt pıt atıyor gibi inş. öyledir..
merak etme esemosum senınledır bebısın kalplerı cok guzel atıyor butun odayı ses kaplıyor duyunca ınsan aglayacak gıbı oluyor benı cok etkılemıstı
umutlum sen yaz yoksa ben senı ozluyorummm
leloss bak ne guzel bır yavrun var dusmuste olsa bır bebgın daha olmus en azından hamıle kalabılıyorsun bunun ıcın mutlu olmalısın olayın ıyı tarafından bakk
Tamam Sevdacığıım yazarım. ben de özlüyorum vallahi seni. Kız sen şu bebişi bi doğur, bakarsın seni de meleğimizi de görmeye kaçar geliriim sositososito