Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
Benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 24.günüm.Çok acele etmek istemedim hatta bunun bile erken olduğunu düşünüyorum aslında ama dayanamadım.Eğer hamilelik varsa bile erken yaptırınca değerler çok düşük çıkıyor,bu sefer niye düşük çıktı acaba yükselirmi diye kendimize dert ederiz.Sabır sabır diyorum hepimize:)
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize öğlende. Senin adet günün bugün görünüyor fakat iğnenin üstünden 24 gün geçti demişsin. Özellikle mi adetini geç söyledin yoksa çok mu erken çatladı senin yumoşların
Günaydın kızlarrr:)Sabah işe gelmeden önce test yaptırdım.Saat 13.30'dan sonra arayacağım sonucu faxlayacaklar.Heyecandan sanırım sabah bağırsaklarım bozuldu,zor çıktım evden.Dua edin benim için,içimde hamileyim gibi bir his yok ama insan yinede heyecanlanıyor tabi.
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize öğlende. Senin adet günün bugün görünüyor fakat iğnenin üstünden 24 gün geçti demişsin. Özellikle mi adetini geç söyledin yoksa çok mu erken çatladı senin yumoşların
Sağol canım güzel dileklerin için.Bana da 18 şubat geç geldi ama doktorum emin olmak için sanırım 18 şubat'a kadar bekle dedi.13 ocak'ta başlamıştı geçen ay reglim.Bende test yaptıracağım tarihi regl tarihim olarak belirttim.
bende cok acıkıyorum benım eltımler eskısehırde oturuyor onlara gıttık mısafırlıge bırde dun eskısehırden ev aldık bız esparkın oradan artık eskısehırlı olduk sayılır:) bende eskısehırde dogus klınıgı var ya oradakı dr arslan beye gıttım eltım 4 boyutlu ultrasona goturdu o dr u cok begendım cok tecrubelı ve bılgılı ıdı bebegımınde erkek oldugunu soyledı bakalım ay sonunu beklıyorum kendı dr um ne dıyecek
hosbuldum canım nasıl gıdıyor hamılelık
umutlumm cok osledım senı bugun karsılasamadık sekercımolumunekankayizsmile
canım orda bende doğuşa gidiyorum.emine hanım var o hastane de bende ona gidiyorum.doğumumu da o yaptırcak inşallah.evinizde hayırlı olsun güzel yerden almışsınnız.
Sağol canım güzel dileklerin için.Bana da 18 şubat geç geldi ama doktorum emin olmak için sanırım 18 şubat'a kadar bekle dedi.13 ocak'ta başlamıştı geçen ay reglim.Bende test yaptıracağım tarihi regl tarihim olarak belirttim.
oooo o zaman adetin 5-6 gün geçmiş bilee :lepi: Valla senden güzel haberi alacağız gibi geliyor banaa. dediğimiz gibi Rabbim hayırlısını versin inşallah. mendilleri hazırlayın kısslaarr hihoyyyt
deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............... 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA.................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
RUFEYDESERRA....................13 ŞUBAT
FİRSTMOONXXX....................18 ŞUBAT
DİLEMYARE............................25 ŞUBAT
CETRFİREFILLI......................26 ŞUBAT
UMUTLU22............................27ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ
SERSELO.........................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
KUZU84..........................10 MART JALE33............................12 MART
ZEYNO1981.....................13 MART disikus..............................16 MART
AYSİMA04........................
SELMA_AKSU..................
OZGEOZGE.....................
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
bol hamişli bir gün olması dileğiyle...........
alminas canım bugün uyudun kaldın galiba yoksun bidenem...uğurlu listemiz seni bekler
iyiyim canım ben de, artık calısmalara günasırı devam edicez, biraz dinlenelim dedik:) dün eltimin kızı oldu, 40 yasında, ikinci kızı oldu, gece msj geldi "Doğa artık aramızda" diye... cok sevindim allah kurtardı, maşallah iyilermiş, ama gözüme de uyku girmedi bir daha... sabaha kadar düşündüm durdum, rabbim ne zaman yüzümüzü güldürecek diye...
slm canım benim aşılamadan 14 gün sonra belli olacak bugün de 14. gün bakalım beklemedeyim...şimdilik bişey yok bikaç gün bekliycem allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize de...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...
ay canım bende senı merak edıyordum msn dede goremedım senı hep aklım sendeydı ıns bu ay tutacak ıcımde hep ıyı seyler var buay ıle ılgılı senın ıcın sureklı dua edıyorum
Günaydın kızlarrr:)Sabah işe gelmeden önce test yaptırdım.Saat 13.30'dan sonra arayacağım sonucu faxlayacaklar.Heyecandan sanırım sabah bağırsaklarım bozuldu,zor çıktım evden.Dua edin benim için,içimde hamileyim gibi bir his yok ama insan yinede heyecanlanıyor tabi.
canım orda bende doğuşa gidiyorum.emine hanım var o hastane de bende ona gidiyorum.doğumumu da o yaptırcak inşallah.evinizde hayırlı olsun güzel yerden almışsınnız.
deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............... 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA.................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
RUFEYDESERRA....................13 ŞUBAT
FİRSTMOONXXX....................18 ŞUBAT
DİLEMYARE............................25 ŞUBAT
CETRFİREFILLI......................26 ŞUBAT
UMUTLU22............................27ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ
SERSELO.........................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
KUZU84..........................10 MART JALE33............................12 MART
ZEYNO1981.....................13 MART disikus..............................16 MART
AYSİMA04........................
SELMA_AKSU..................
OZGEOZGE.....................
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
bol hamişli bir gün olması dileğiyle...........
alminas canım bugün uyudun kaldın galiba yoksun bidenem...uğurlu listemiz seni bekler