Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kizlar ben adet olmadim hala..2 gun once silik cizgi cikmiosti hala kan testi yaptirmadim...dun burdaki devlet hast gittim..kan testi h sonu yapilmiyormus zaten tereddutle gitmistim..idrarda bakalim ama adetin gecmeden sonuc vermez dedi doktor..yaptirdim tabi negatif cikti zaten hassas olmayan testmis bu adeti 7 gun gecince cikiyormus...karnimda hafif bi agri var ve adet oncesi migrenim basladi bugun hep olur bi gun once falan...hic umidim yok ama bekliyorum kan testi yaptirmaya da cesaretim yok..o sifiri gorunce gun gecmez simdi..misafirim de gelicek..bu bas agrisiyla nasil gecicek bugun bilmem

slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesef :( ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş :( bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo :(

slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesef :( ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş :( bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo :(
CANIM B EN DE KLOMENLE YUMURTLUYORUM AMA HIC BIRDEN FAZLA YUMURTAM OLMADI KI BENIM?ZATEN GEREKEN BIR TANE..FAZLA OLMASI BIRSEYI DEGISTIRMIYOR..BEN DE 4 SEFERDIR DENIYORUM KLOMENI DE UZUN SURE KULLANDIRMIYORLAR,,,BU AY OLMAZSA (BEKLEMEDEYIM 4 Marta kadar) BEN DE IGNE DUSUNUYORUM ..KENDI KENDIME ASI YAPICAKMISIM YUMURTA ICIN..AMA BANA DOKTOR YAN ETKISINDEN BAHSETMEDI..SADECE COGUL GEBELIK SANSI ARTAR DEDI..VARSA BI YAN ETKISI ISTEMEM OZAMAN:1shok:

bana bi dünya yanetki saydı bnde yaza kadar bıraktım cocuk işini bu arada olursa ne ala

klomnn ignesiymis cok fazla büyütüyormus portakal kadar bile yapabilirmiş hergün doktra gitmek gerekiyormus

walla yine geç kaldım alminasım yok yazmışın beni.bilmiyorumkismile.ama mazertim var bizimkilerle hasret gideriyom,şimdide giyinip süslendim,kızkardeşimle ve arkadaşlarla takılcez akşamlara kadar.bayanssulusmileama akşama uğrayacam söz.opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar.ben pko hastasıyım benıde alın aranızaa.

yarın klomene başlıyorum.

benide listenize eklermisin

bana bi dünya yanetki saydı bnde yaza kadar bıraktım cocuk işini bu arada olursa ne ala

Canım kendine bu kadar dert etme lütfen. Ben üç defa klomen kullandım üçünde de sadece bir tane yumurtam oluştu. Son olarak bir ay gonal f adlı göbekten yapılan iğneden yaptım. O zaman da bir tane yumurtam olmuştu. Ne gibi zararları varmış ki bu iğnelerin? Doktorum hiç bahsetmemişti bana. Hatta bu iğneler klomene nazaran daha iyi, rahmi daha iyi hazırlıyor gebeliğe demişti. Klomen bende de rahim duvarını inceltmişti. Bunun için popoya yapışan bir bant vermişti. Hatta iki defa kullandım bu bantlardan. Climera gibi bi ismi vardı bantın. Rahim duvarını kalınlaştırmaya yarıyormuş. Bu ay yeni bir doktora başladım, o da adet olduğunda iğnelerini de al gel, onlara devam edecez dedi. Moralini bozma yani canım, bir tane olsun, sağlıklı olsun.

mrb canım geçmiş olsun inş.en kısa zamanda meleğine kavusursun bende yarın başlıyorumm klomen kullanmaya hayırlsıı artık.

ALMıNAS1976
mrb.bende yeni katıldım aranıza.listeyi siz yapıyorsunuz galıbaa.bende yarın başlıyorum klomene benıde listeye eklermisin

merhaba hosgeldın tedavın hayırlı olsun arkadasımm. Mart ayındakı adet tarıhını soylersen ekleyebılırımmm

hoşbulduk canım sagoll.yarın başlıyorum klomene.
Pko hastasıyımm.adet tarıhım hiç belli olmuyorkı canımm.ilaçla hasta oluyorumm bu ay 26 oldumm hasta oda farlutalla yanı kendı kendıme adet olamıyorum canım been.

slm kızlar umarım herkes iyi ve neşelidir.benim hafta sonu yumurtlamam oldu sanırım bu sefer her günü değerlendirdik valla.hiç pas geçmedik.preseed kayganlaştırıcı jelide kullandım,incir kürünüde yapıyorum,her sabah aç karına polen bal yiyorum.umarım allahım bana bebişimi verir bu ay.olmassa gelecek aya denicez artık.bugün dr a gitmem gerekiyordu ama gitmedim çünkü klomeni kullanmadım.uydururum artık dr bişeyler.

alminas canım allah kavuştursun canım sayılı gün çabuk geçer.hem sen yalnız değilsinki aslan gibi kızın var senin yanında.sana yoldaş olur.biz ne yapalım evde yalnız başımıza kalıveriyoruz.allah bize o günleri en kısa zamanda yaşatmayı nasip eder umarım.AMıNNNNN

ktg canım bu kadar umutsuzluğa kapılma güçlü olmamız gerekiyor.moralini yüksek tut.benimde her ay bir yada iki yumurtam oluyor,ben inanıyorum elbet birgün olcak öyle yada böyle.sende olacağına inan canım

Back
X