Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tedavin hayırlı olsun canım senin daha yaşın gençmiş bende 26 yaşındayım temmuzda 2 yıl olcak evleneli.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım

sagol canım teşekkürleer.benimde temmuzda 2yıl olcak canımm sagoll

bugün nasılsınız kızlar,

foruma benim gibi pkolu olan ecrin katılmış.kendisine hoşgeldin diyorum bu konuda umutsuzluk yok ecrin.çünkü bir sürü kadın böyle bir rahatsızlığı olduğunu farketmeden hamile kalıp çocuk sahibi oluyor.bende şubat 15 ten sonra klomen+ çatlatma iğnesi oldum.bir tıp makalesinde bu tedavi uygulanan 35 kadından 12 sinin hamile kaldığı görülmüş. an beklemedeyim güzel haberler almak, o 12 kadından briri olmak istiyorum.

bu arada ben cirone vajnal jel kullanıyorum. bundan kullanan var mı içinizde sizde ne gibi etkiler yarattı? bende ara sıra karında kasılmlar oluyor. bu iyi birşey mi? bunun dışında yapılabilecekler var mı?

birde doktor 11 martta kan testi yaparız demişti o zamandan önce idrar testi yapsam mı yoksa kendimi tutup beklesem mi karar veremiyorum?

hoşbulduk sagol canım allah razı olsun daha yolun başındayım bugun klomene başlıyorum.
biraz daha umutluyum artıkk.

hayırlı olsun canım, inşallah bu ay fayda görürsün, ay olarak toplamda kacıncı kullanısın?
ilk kullanıyorum diyebilirim 1 yıl önce klomenle hamile kaldım ama bebeğim virüs sebebiyle alındı şimdi tekrar başladım kendim ama yumurta takibi için gidicem doktora
kızlar dün aşılama için ilk iğnemi yaptırdım çok heyecanlandım hayırlısı artık
hadi hayırlısı olsun canım
hoşbulduk sagol canım allah razı olsun daha yolun başındayım bugun klomene başlıyorum.
biraz daha umutluyum artıkk.
hepimiz birlikte yol alacağız inşallah

kızlar şimdi ben dün doktora gittim adetimin 3. günü idi, dedi sen toplamda kac ay klomen kullandın, ardarda 2 kez ama toplamda 3... yani bu klomen kaç ay verilebiliyor ki?? bana yeniden yazdı, günde 4 dedi yine, sabah akşam 2şer tane..gecen ay ki klomenden kaynaklı olusan bi kist yokmus şükürler olsun ki... bu tedavi var ya hiç bunalıma girmeye izin vermiyor hee, dün moralim yerlerdeydi, ama bugün umudumu tekrar toplayıp iyi beslenip iyi düşünmek zorundayım, ilaçların faydasını göreyim...hakkımızda hayırlısı kızlar yaaa

günaydın canım inş.tedavin cvp veriri canımm.moralını yüksek tut canım

Melocum canım haklısın hep bırlıkte yol alcaz.bende c.tesı gıtcem yumurta takıbı ıÇın canımm.ınŞ.yumurtam olurrr geÇen ay ılaÇ falan kullanmamıstım yumurtam yoktu gelıŞmemıŞtı.ınŞ.bu ay klomenle olurr

ilk kullanıyorum diyebilirim 1 yıl önce klomenle hamile kaldım ama bebeğim virüs sebebiyle alındı şimdi tekrar başladım kendim ama yumurta takibi için gidicem doktora
hadi bu kez tedavinden fayda görürsün de bebegin gelir ve hep seninle kalır canım...

günaydın canım inş.tedavin cvp veriri canımm.moralını yüksek tut canım

yok yok moralimi yükselttim allaha şükür de klomen beni dağıtıyor biraz, inşallah canım, çok saol, allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin

Melocum canım haklısın hep bİrlİkte yol alcaz.bende c.tesİ gİtcem yumurta takıbı İÇİn canımm.İnŞ.yumurtam olurrr geÇen ay İlaÇ falan kullanmamıstım yumurtam yoktu gelİŞmemİŞtİ.İnŞ.bu ay klomenle olurr

olur mutlaka
sat kaçtı senin son adet?

birde ne kadar verdi doktor klomeni

kızlaaaar klomen ve pregly igne yazdıracaklara duyuru!!!!

eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...

eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...

bu nasıl iş ya..başbakan hem 3 çocuk yapın dedi hem de tüp bebeğe ve bu tür ilaçlara ksıtlama getiriyorlar bilmiyorumkismile

hadi hayırlısı olsun canım

hepimiz birlikte yol alacağız inşallah

tşk. ederim canım inş. en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

olur mutlaka
sat kaçtı senin son adet?

birde ne kadar verdi doktor klomeni

bugun hastalıgım 5,günü canımm dun doktor yarın sabah akşam birer tane iç dedi ben ilk defa içiyorumm.50 mg c.teside yumurta takıbıne başlayacam canım

canım klomen dagıttıderken yan etkısı falanmı varr.klomen ben dün 50mg aldım sigortayla 5ytl verdim.sigortasızda 10ytl dedi eczane

artık bizlerde ne yapacagımızı şaşırdık heran birşeyler değiştiriyolar Allahım daha fazla bunlarla uğraştırmasında hepimiz kavuşalım artık

bu nasıl iş ya..başbakan hem 3 çocuk yapın dedi hem de tüp bebeğe ve bu tür ilaçlara ksıtlama getiriyorlar bilmiyorumkismile

yaa sorma nasıl canım sıkıldı yaaa, zaten allah vurmus bi de devlet vuruyor, yani gebelik ve infertilte konularında insanlar bir sürü imkanlarından kısıp özele gitmeyi yeğliyorlar, çünkü devlet hastaneleri bu işe hiç önem vermiyor. özel parası ilac parası katkı parası derken insanların umutlarını kırıyolar yaa , o kadar verdiğimiz vergi saglık kesintileri nereye gidiyor madem ilacımızı alamayacaksak???

yaa sorma nasıl canım sıkıldı yaaa, zaten allah vurmus bi de devlet vuruyor, yani gebelik ve infertilte konularında insanlar bir sürü imkanlarından kısıp özele gitmeyi yeğliyorlar, çünkü devlet hastaneleri bu işe hiç önem vermiyor. özel parası ilac parası katkı parası derken insanların umutlarını kırıyolar yaa , o kadar verdiğimiz vergi saglık kesintileri nereye gidiyor madem ilacımızı alamayacaksak???

haklısın canım sana katılıyorumm daha tedavının basındayımm.dünya kadar paramı aldılar yaa yok muayne parası yok sgk parası yok tahlıl yok yumurta takıbı.yumurta takıbım yapılırken bılee55ytl para verdim artı sigortalı oldugum için ssk parası verdim12ytl.bi yumurta takıbım 67ytl çıktı bana 4kez muayne oldumm.mafoldumben ve muayda çok zorlandımm napcaz anlamadım valla.başbbakan bide enaz3çocuk diyorrr

Back
X