Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb ecrin sen kaç yıldır pko tedavis görüyorsun ben evlenmeden önce de sürekli adet düzensizliği yaşıyordum zaman zaman da dr. gittim sadece d.kontrol ilacı verdiler

mrb ecrin sen kaç yıldır pko tedavis görüyorsun ben evlenmeden önce de sürekli adet düzensizliği yaşıyordum zaman zaman da dr. gittim sadece d.kontrol ilacı verdiler

canım bende 18yasından beri gitmediğim doktor hastane kalmadı adet düzensizliği yüzünden 2-3ay hasta olmadıgımı biliyorumm hangi doktora gittiysem dogum kontrol hapı ve farlutal verdıler.dogum kontrol hapı olarakda diana35kullandım canımm.şimdi 1,5yıllık evliyim canım.23yaşımdayım.kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var canım.ilaç kullannıyor.diana35.birdahakı ay oluyorum.sonrakı ay yıne olmuyordum.geçen ay doktora gittim adet düzensizliği içinn.doktorum bana pkosun dedi.gttmediğim hastane doktor kamadı kımse bana böyle bişey dememişti.farlutal verdı hasta oldum.tahlıller yaptırdım temız dedi.yumurta takıbım yapıldı yumurta yok dedi.4kez yumurta takıbıne gitim ama yumurta yok gelişmiyor.tedavıye başlayalım dedi.sonra tekrar farlutal verdı hastalıgın 3,günü gel dedi.bende dün gittim.muayne oldum klomen yazı 50mg sabah akşam iç.c.tesi gel yumurta takıbıne başlayalımdedi.yanı hastalıgım 1ay önce ögrendım ve ögrendıkten sonra doktorum çocuk için tedavı görebilirsin dedi bizde madem tedavi görcem şimdiden başlayalım dedik öyle canımm.
biraz uzun oldu galıbaaa bilmiyorumkismile

anlıyorum seni ecrin bende aynıyım çünkü hiç düzenli adet görmedim sürekli ilaçla bende dün gittim bana adetin 5. günü başla dedi yarın balayacağım günde 1 tane iç dedi p.tesi de yumurtalara bakacak haftada 3-4 kez çağırabilirim dedi aslında 1 yıldır farklı bir dr. a gidiyordum bu dr.a yeni başladım canım inş. herkesin tedavisi sonuç verir rabbim herkese nasip eder

[color="ındigo"]merhaba canıım. 27 şubat adet tarihim ama 6 günden bu yana kahverengi lekelenmelerim oluyor. Adetim bi türlü sökülemedi. Daha önce böyle deneyim yaşadığım için korkmaya başladım. 5 ay önce de böyle olmuştu sonra adetim söküldü diye 3. Günü doktora kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim ve birkaç gün sonra düştü zaten yavruum. Bu ay da yeni bir doktora başlamıştım ya, adet söktürücü verdi, gününde gelir bari adetin dedi. çünkü düzensizdir benim adetlerim. Ama dediğim gibi 6 günden bu yana lekelenme dışında birşey yokk. Adet olsaydım tedaviye başlayacaktım. Ve dünden bu yana çook korkuyorum uhdeciğiimm senağlama[/color]

merhaba canım gebelık testı yatınmı istersen ıdrardan yap bır bakalım

anlıyorum seni ecrin bende aynıyım çünkü hiç düzenli adet görmedim sürekli ilaçla bende dün gittim bana adetin 5. günü başla dedi yarın balayacağım günde 1 tane iç dedi p.tesi de yumurtalara bakacak haftada 3-4 kez çağırabilirim dedi aslında 1 yıldır farklı bir dr. a gidiyordum bu dr.a yeni başladım canım inş. herkesin tedavisi sonuç verir rabbim herkese nasip eder

beraber başladık gibi oldu tedaviye canım birgün var arada senın nıye günde 1 1000mg mı

kizlar kanda gebelik testi yaptirdim azonce sonuca bakmaya korkuyorum internetten gorulwebiliyor sonuc...offff bakamiyorum siz bakin benim yerimeee..hissediyorum ama yine sifiri gorucem

slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesef :( ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş :( bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo :(

Üzülme canım hiç.Ben de 2 ay klomen kullandım ilkinde 3,ikincisinde 1 tane yumurtam oluştu ve çatladı ama hamile kalamadım.Sonra iğnelere geçtik ve ben şu an 7 haftalık ikizlerime hamileyim.Yan etkisi filanda olmadı,sadece şişkinlik oldu biraz o da sonlara doğru.Yumurtan olmuyor değilki normalde hamile kalmak için 1 yumurta bile yeterli.

Üzülme canım hiç.Ben de 2 ay klomen kullandım ilkinde 3,ikincisinde 1 tane yumurtam oluştu ve çatladı ama hamile kalamadım.Sonra iğnelere geçtik ve ben şu an 7 haftalık ikizlerime hamileyim.Yan etkisi filanda olmadı,sadece şişkinlik oldu biraz o da sonlara doğru.Yumurtan olmuyor değilki normalde hamile kalmak için 1 yumurta bile yeterli.

canım yaaa hayırlı olsunnn.inş.rabbim bizede nasıp eder .

etmem tabıkı ben sızlerı ozluyorummm:)) gece yola cıktık esım yarın cın e gıdıyor ya vıze almaya geldık benıde yanında getırdı yolda bana aradas ol bıraz ankara yı gezerız evde oturma canın sıkılır dedı ben zaten hemen hazırdım cıktık yollara sabah 9 da geldık kahvaltı yaptıkk sımdı de kahve ıcıyoruzzz
Oohhh yarasın tatlııım. Hamileliğin sorunsuz çok şükürr tadını çıkar. İnşallahh hep böyle devam eder tatlı kızımızı doğurana kadar
merhaba canım gebelık testı yatınmı istersen ıdrardan yap bır bakalım
Öğlen saatinde gidip alacaktım eczaneden gebelik testi ama işyerinde nasıl yapacam diye düşündüm. Akşam eve giderken almayı düşünüyorum canım. Teşekkür ederim ilginden dolayı.
kizlar kanda gebelik testi yaptirdim azonce sonuca bakmaya korkuyorum internetten gorulwebiliyor sonuc...offff bakamiyorum siz bakin benim yerimeee..hissediyorum ama yine sifiri gorucem

Allahh hayırlı sonuçlar versin gülüüm. Korkma hiç bence. Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu ay olmazsa bile bi dahaki aya inşallahh. Hadi bi cesareett

evet hep bi dahaki ay opsiyonumuz vAR ama bekle bele nereye kadar...yasim 30..daha ilk bebek bile olmadi ikincisi nerde olcak...acayip karamsarlastim gozyaslarimi tutamiyorum

evet hep bi dahaki ay opsiyonumuz vAR ama bekle bele nereye kadar...yasim 30..daha ilk bebek bile olmadi ikincisi nerde olcak...acayip karamsarlastim gozyaslarimi tutamiyorum

Canıııımm inan seni taa yürekten anlıyoruum. Hatta buradaki herkes anlıyordur. Çünkü hepimiz adet olduğumuzda ya da neğgatif sonuç aldığımızda bu duyguları yaşıyoruz. Ama ol diyecek olan Rabbim. Keşke bizim elimizde birşey olsaydı ama yok. Haydi biraz toparla canım kendini. İyi günler ilerde inşallahhh

canım hemen bırakıverme kendini lütfen umut etmekten başka çaremiz yokki hepimiz senle aynı şeyleri yaşıyoruz elimizden birşey gelmiyoki keşke gelebilseydi karamsar olma iyi düşün iyi olsun canım

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek..........................................................KLOMEN
110.ceydammm.....................................................KLOMEN
111.esemos..........................................................İLAÇSIZ
112.nurtopu...........................................................TÜP BEBEK
113.emine kaya.....................................................KLOMEN
114.firstmoonxxx...................................................MERİONAL 75

deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİLEMYARE..........................25 ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

SERSELO.......................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
HELENA_........................4 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
MELOCUM.....................20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

Arkadaslar merhaba ben eski uyeyim fakat aktif olamiyordum.Benim tek yumurtaligim var 4 yil once 11 cm kist sol yumurtaligim ile birlikte alindi.Bundan 5 ay once de sag yumurtaligimda 5 cmlik kist cikti dr yasmin verdi 1 ay kullandim gecmedi ama Saracoglunun sogan kurunu kullandim simdi 1 cm e inmis dr onemli bir kistg degil dedi.Sogan kurunu kisti olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim keske diger kistimde de kullansaydim.Ben Londra da yasiyorum aslen Izmir liyim ama burdaki Dr.larin hersoyledigini TR.deki Izmir deki Dr.Resat Bozoklar a da teyit ettiriyorum.Ayrica Izmir de yasayan varsa aranizda dr.umu da siddetle tavsiye ederim.Oglumu erken dogum olmasini onlemisti.Ben 38 yasindayim tekrar cocuk istiyoruz ama 1 yildir olmadi ustune de dusmedik burdaki dr bana clomid verdi TR de Klomen olarak biliniyormus.Simdi bu ay kullanacagim ama dezavantajlarim yasim+tek yumurtaligimin olmasi.Biraz arastirdim bu ilaci bilmiyorum Rabbim hayirlisini versin herseyin.
Hic umudunuzu kaybetmeyin ve stres te yapmayin kirmizilari gorunce insanin neler hissettigini cok iyi biliyorum.
Herkese sevgi ve selamlar memleketimi de coook ozledimm..Rabbim herkesin dularini acilan elleri cevirmesin.Saglicakla kalin.Artik aktif olmaya calisacagim.
Listeye beni de yazarmisiniz gecen ay 17 sinde regl oldum duzenli 25-26 gunde muhtemelen bu ay 12-15 gibi olur sanirim.

mrb kızlar
dün okuldan öğretmen arkadaşlarım vardı bnde
o yüzden uğrayamadım ve yok yazılmışımm :))

alminascım benm içinde gez Ankarayı özledim üni. yıllarını
helenacım sende sıkma canını
hepimiz yaşıorus aynı şeyleri
umutlum senn durumunuda merak ettim çok inş. hayırlı sonuçlar alırsın

mrb kızlar
dün okuldan öğretmen arkadaşlarım vardı bnde
o yüzden uğrayamadım ve yok yazılmışımm :))

alminascım benm içinde gez Ankarayı özledim üni. yıllarını
helenacım sende sıkma canını
hepimiz yaşıorus aynı şeyleri
umutlum senn durumunuda merak ettim çok inş. hayırlı sonuçlar alırsın

Sağol canım ilgin için. Akşam eve giderken gebelik testi alacağım, sonuca göre de doktora falan giderim herhalde yarın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

sıkma canını helena.30 yaş bence hiçte öyle geç bi yaş değil.daha bu yaşta yeni evlenen insanlar var.Allah'tan ümit kesilmez.elbette olacak bebeğin.sen yeter ki sabret ve kafana takma.çok düşünme oluruna bırak bak o zaman daha rahat olacak.

sıkma canını helena.30 yaş bence hiçte öyle geç bi yaş değil.daha bu yaşta yeni evlenen insanlar var.Allah'tan ümit kesilmez.elbette olacak bebeğin.sen yeter ki sabret ve kafana takma.çok düşünme oluruna bırak bak o zaman daha rahat olacak.

Hoşgeldin civcivciğim. Nasılsın. Oğlun nasıl?:emir_bebek:

Back
X