Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlaaaar klomen ve pregly igne yazdıracaklara duyuru!!!!

eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...

pregnyl zaten raporla veriliyordu onu biliyordum hatta öyle almıştım ama çok şükür kullanmama gerek kalmadı. klomeni duymamıştım ama.

arkadaşlar klomen göğüs ağrısı yapıyor mu?benim göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum,daha önce hiç olmazdı adetten önce,adetime 3 gün var

arkadaşlar klomen göğüs ağrısı yapıyor mu?benim göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum,daha önce hiç olmazdı adetten önce,adetime 3 gün var

Evet canım yapar. Gebeliğin ne belirtisi varsa hepsini yapaar. İnşallah seninki bebiştendir. Allah gönlüne göre versin.

Sağol canım ilgin için. Akşam eve giderken gebelik testi alacağım, sonuca göre de doktora falan giderim herhalde yarın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

ayyyy umutlum gebelik testimi alacan bi gün girmedim buraya bak hele neler olmuş canım yaaa inş. hamişsindirrr hamişsindirrr bunu çok istiyorum...yarın erkenden sonucu yaz:teytey::teytey:

etmem tabıkı ben sızlerı ozluyorummm:)) gece yola cıktık esım yarın cın e gıdıyor ya vıze almaya geldık benıde yanında getırdı yolda bana aradas ol bıraz ankara yı gezerız evde oturma canın sıkılır dedı ben zaten hemen hazırdım cıktık yollara sabah 9 da geldık kahvaltı yaptıkk sımdı de kahve ıcıyoruzzz

aaaa canım aşkolsun neden söylemedin ankaraya geleceğini gelmişken seninle tanışırdık bak şimdi sana küstüm:dilcikar::dilcikar:ve kızdım:oklava::oklava:

Merhaba canıım. 27 Şubat adet tarihim ama 6 günden bu yana kahverengi lekelenmelerim oluyor. Adetim bi türlü sökülemedi. Daha önce böyle deneyim yaşadığım için korkmaya başladım. 5 ay önce de böyle olmuştu sonra adetim söküldü diye 3. günü doktora kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim ve birkaç gün sonra düştü zaten yavruum. Bu ay da yeni bir doktora başlamıştım ya, adet söktürücü verdi, gününde gelir bari adetin dedi. Çünkü düzensizdir benim adetlerim. Ama dediğim gibi 6 günden bu yana lekelenme dışında birşey yokk. Adet olsaydım tedaviye başlayacaktım. Ve dünden bu yana çook korkuyorum Uhdeciğiimm senağlama

tatlım inş. bukez öyle bisorunla karşılaşmazsın içini rahat tut kötüyü düşünme canım benim sabahtan haber ver bize canım merakta bırakma bizleri:teselli:

zemuszemuskızlarrrr bu arada buranın eskilerinden hemen hemen çoğumuzun tanıdığı ve çok yerimsenibensevdiği bi arkadaşımız hamileeeee ismini şimdilik vermek istemedim belki kendisi buraya gelip açıklamak ister sonra banakızmasın dimiii ama bence tahmin ettiğiniz kişi doğruuuukaydirigubbakcemile5

Herkese günaaydıın. Hayırlı sabahlaar
Alminasım güle güle git, güle güle gel canım.
Serselom sahi sen son zamanlarda bizi çok ihmal ettin. Artık bi uğra da kendinden haber et güüülüm.
Jale ciğim kendi kendine uyguladığın tedavin hayırlı olsun. Ben de bi adet olsam, bal+tarçın+çörek otu karışımını yapacam. İncir kürünü yapacaam. Eşime de keçiboynuzu kürü yapacam ama hala adet olmadıım.
Sahi kızlaaar benim kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyor. Bugün 6. gün ve hala adetim olmadı. Aranızda bu şekilde adet olan var mı?

canım çok sağol eşimde keçiboynuzu kürünü yapıyor ailecek kürlendik yani.umarım hayırlı olur.bende arkadaşlara katılıyrum hemen bir dr git yanlış ilaç falan kullanırsın boşa vakit harcama tez git dr.

haklısın canım sana katılıyorumm daha tedavının basındayımm.dünya kadar paramı aldılar yaa yok muayne parası yok sgk parası yok tahlıl yok yumurta takıbı.yumurta takıbım yapılırken bılee55ytl para verdim artı sigortalı oldugum için ssk parası verdim12ytl.bi yumurta takıbım 67ytl çıktı bana 4kez muayne oldumm.mafoldumben ve muayda çok zorlandımm napcaz anlamadım valla.başbbakan bide enaz3çocuk diyorrr

sormayın yaa bir hastaneye gidiyoruz hastaneye para,muayene parası,eczaneye para,iliğimizi kemirdiler valla.insanın çocuk istemeyesi geliyo sırf onlara para yedirmemek için.herşey ticarete dökülmüş artık bıktık ya.

zemuszemuskızlarrrr bu arada buranın eskilerinden hemen hemen çoğumuzun tanıdığı ve çok yerimsenibensevdiği bi arkadaşımız hamileeeee ismini şimdilik vermek istemedim belki kendisi buraya gelip açıklamak ister sonra banakızmasın dimiii ama bence tahmin ettiğiniz kişi doğruuuukaydirigubbakcemile5

bende okudum söyledıgın kısının hamıle oldugunu cok sevındım.

ayyyy öğrendimmmm
çok sevindim yaaaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşmzın

slm kızlar ben de bu ay klomen kullanacağım galiba. dr. 3. gün gel yumurta geliştirici hap verelim dedi. az dozda alırsın başta ki kist yapmasın dedi. daha önce 2 defa kist olmuştu klomen falan kullanmadan. 1 yıldır uğraşıyoruz. son 2 aydır adetlerim hep gecikiyor progestan kullanıp adet oluyorum. ben 31-32 günde adet oluyorum. klomen sürede kısaltma veya uzatma yapıor mu?cvp verirseniz çok sevinirim. liste var mı bilmiyorum ama adet tarihim 1 nisan. bakalım bu ay neler bekliyor beni. hoşçakalın.

slm kızlr adetn 13. günü gittim doktr rahmin incelmiş dedi progestan kullanıyorum ama yerlesme zamnıakadar kalınlastırımıki :( bu klomn sadece banamı ters etki yapıyo rahim incelmesi yasayanınınz varmı bnm gibi

canım hemen bırakıverme kendini lütfen umut etmekten başka çaremiz yokki hepimiz senle aynı şeyleri yaşıyoruz elimizden birşey gelmiyoki keşke gelebilseydi karamsar olma iyi düşün iyi olsun canım

evet elimizden bisey gelmiyor ne yazik...adeti bekliyorum artik umarim bi an once olurum da..su film cekilir anlasilir nedir sorun..bu ay da koruncaksiniz dedi doktor..ilacliymis film:olmaz:

etmem tabıkı ben sızlerı ozluyorummm:)) gece yola cıktık esım yarın cın e gıdıyor ya vıze almaya geldık benıde yanında getırdı yolda bana aradas ol bıraz ankara yı gezerız evde oturma canın sıkılır dedı ben zaten hemen hazırdım cıktık yollara sabah 9 da geldık kahvaltı yaptıkk sımdı de kahve ıcıyoruzzz

canım slm ne güzel degişiklik olur stres atarsınız hemde benide eklermisin listeye 2 ayım klomen kullanıyorum adet tarihim 26 mart sevgiler...

Merhaba kızlar nasılsın? uzun zamandır giremedim internete.Annemin rahmi alındı miyomdan dolayı ondan sonrada işlerim vardı giremedim nete.Pazar günü klomen bitti.Bugün gittim doktora sol yumurtalıkta 2 tane 13cm falan yumurtam var Cumartesi vurulmak üzere 2 tane pregnyl 5000 yazdı doktor. Umarım bu sefer hamileyim diye müjdemi veririm sizlere.

Back
X