Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet elimizden bisey gelmiyor ne yazik...adeti bekliyorum artik umarim bi an once olurum da..su film cekilir anlasilir nedir sorun..bu ay da koruncaksiniz dedi doktor..ilacliymis film:olmaz:

tabii canım filmi çektir inş. ondan sonrası iyi olur, herşey yoluna girer

Selam kızlar. Kadınlar kulübünde sorun var. Sabahtan beri biz yazdık ama yazılanların hepsi kaybolmuş. Öğlenden önce de sorun vardı girememiştik. Noldu böyle yaa iyice kafam karıştı vallahi. :uhm::uhm:

Selam kızlar. Kadınlar kulübünde sorun var. Sabahtan beri biz yazdık ama yazılanların hepsi kaybolmuş. Öğlenden önce de sorun vardı girememiştik. Noldu böyle yaa iyice kafam karıştı vallahi. :uhm::uhm:

evet umutlum problem var sabahki yazdıklarımız yok haklısın herhalde düzeltirler..

Vallahi bi tuhaf oldum canım yaa. O kadar konuştuk hepsi uçmuş gitmiiş. Sen aşılama falan dedin galiba sabah. aşılama mı yaptıracaksın canım.

evet canım aşılama olacak ilk iğnemi pzt günü yaptırdım, cuma yumurta takibi olacak ondan sonra bakacaz artık inş. iyi birşeyler olur artık

teşekkürler,inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi görürüz,bu benim neredeyse 5. ay klomen kullanmamda ilk kez bukadar göğüs acısı yaşadım,adetten 10 gün önce başladı

evet canım aşılama olacak ilk iğnemi pzt günü yaptırdım, cuma yumurta takibi olacak ondan sonra bakacaz artık inş. iyi birşeyler olur artık

umutlum sen randevu aldınmı doktordan gidecekmisin canım

Hayırlısı olur inşallahh. Ben de iğneye başlayacam bu ay. Daha önce olmuştum ama aşılama olmadı bende. Sadece yumurtaları büyütmek için kullandım. Şimdi de adet olabilsem yine başlayacam. Elimde vardı o zamandan iğne. Bu ay kullandım kullandım, yoksa nisanda son kullanma tarihi doluyor. Sen hangi iğneyi vuruyorsun. Yanlış anlamadım dimi şu göbekten yapılan iğnelerden bahsediyorsun. Ben az önce aldım randevumu yarın 12 de gidecem bakalım. Söktürücüye rağmen neden adet olamadım bi baksın. Canım eminim sana da bazen oluyordur, istemesem de sanki içimde artık bi yıpranmışlık bi umutsuzluk oluşuyor.

Back
X