slm kızlaaar:))) söylemesi ayıp maymunluktan insanlığa terfi ettim de geldimhafifledim valla.
delikafadulden hamileyken daha cok acıyomus olemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaaar:))) söylemesi ayıp maymunluktan insanlığa terfi ettim de geldimhafifledim valla.
umutlum naaptın canım,sıkma canını hakkında hayırlısı olur inşallah.
Yok canıım ya, sıkmıyorum artık canımı. Doktora gitmek iyi geldi. Sen naptın
canım 10.günümü geçtim daha adet olmadım,bikaçgün önce evde test yaptım bişey çıkmadı,ama adette yok bide karnımda acayip basınç var,adet belirtisi de yok.anlamadım gitti,vana dönünce dra gidicem ama çevremdekilerde yarın yine test yap diyo hamiş olabilirsin diolar,bilmiyom ne yapacağımı,sen ne düşünüyon canım,sence ne yapmalıyım,neden böle oluyo olabilir.bilmiyorumkismile
Aaa sen klomen kullanmıştın dimi Dilemciğim. Benim en fazla 2 gün gecikmişti klomen kullanırken. Şu eczanelerde satılan gebelik testlerinden alıver gülüm. Hatta ucuz olanlardan. Bişi varsa çıkar. İnşalllaaahhh vardır. Hadi hayırlısıı
selam kızlar bende martın 10 adet gunum kılomen ve catlma iğnesi oldom ama hıc belırtım yok daha hamılelıkle ilgili sizce erkenmı daha lutfen cevap
merhaba kızlar dün çatlatma ignesini oldum bu gece 2 gibi güreş zamanı kaydirigubbakcemile3
espiri bi yana çok agrım var sol yumurtalıgımda 1 yumurta oluştu öyle kötü agrı yapıyoki aşagıya sancısı vuruyo nasıl olucak bu arıyla bu iş akannehir
a.s. bana doktorum ilşkiden sonra 20 gün içinde adet olmazsan gel gebelik testi yapıcaz dedi kaç yumurtan oluştu klomenle ve ne kadar büyüdü benim 1 yumurta oldu 18 büyüklüğü
selam tatlım yumurta catlarken oluyor ağrı 36 saatı kacırma bendede 1 yumurta oldu 15 cn şasım cok az bu aydamafoldumben
senın şansın var gecen ay 17 cm olmadı bu ayda 15cm
olursa ilk bebeginmi olucak
3 yaşında oğlum varalkisalkisalkis
evet canım klomen kullanmıştım.geçen ayda gecikmem olmuştu ama 1 haftaydı,şimdi 10 günü geçtim,inşallah dediğin gibi vardır bebiş.bilemiyorum napcağımı hiç normal değil bukadar gecikme,bu belirtelere rağmen bide bişey çıkmazsa çok üzülücem.hayırlısı inşallah,rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Evet tatlım gittim. Bir hafta daha bekle gelir adetin dedi. Ama ya bebek varsa ve düşerse dedim, ama zaten sağlıksız bir gebelikle ne yaparsak yapalım yine de düşer dedi. O yüzden siz hiç endişe etmeyip bekleyin dedi. Bazen adet söktürücü ilacın bitiminden 10,15 günü buluyor adetin sökülmesi dedi. bekleyecem bakalım artık, hayırlısı