Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıyamam sana kuzummmmm sıkma canını olcak bebişin ben bugun incir ve havuc kürüne baslıyorum bakalım nolcekkkk sende dene bak

sağol canım hayırlı olsun kürün,bende yarın evime dönüyom,malum ailemin yanına gelmiştim,eve gittiğim gün başlayacam incir havuç kürüne,bakalım inşallah güler yüzümüz.:Saruboceq:

Canıııım beeniim. kıyamam ağlama lütfeeen. neredeyse aynı durumdayız Dilemimmm. Bi de dünden beri acayip bulantım başladıı. Öğürüyorum resmeenn. Eee bu kadar adet olmayınca vücudum da kendini hamiş sanıyıı galiba. tek farkımız benim herzamanki haliim. Ama klomen kullanırken o kadar gecikmemişti hiçç benimki. Ne halllerdeyiz, nelerle uğraşıyoruzz iyice şaştı bünyeleer :tomato:

sağol bitanem,walla moralim çok bozuldu.aynen 3 gündür acayip bulantılarım var,karnımda basınç var ama bulantı daha fena.gerçekten şaştı bünyede.adetimi olsaydım bukadar takmazdım ama hem gecikme hem bulantılar pek bir ümitlendiydim.bu gidişle hamiş olucaz bigün ama inanmıycaz gibime geliyo,walla artık bigün anne olabilecekmiyim diye soruyom kendime.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canlar,moralim sıfır,sabahtan salya sümük ağlıyodum,adet gecikmemin 12.günü bugün,test yaptım hiçbişey yok.anlamıyorum niye böle oldu.yani ne güzel düzenli adetimi oluyodum,şimdi böyle gecikince bişey var sanıp ümitlendim,canım çok sıkıldı,hala ortada adette yok.kafam allak bullak.mafoldumben

canım benim sıkma canını hayırlısı olsun benim de ilk denememde adetim 14 gün geçmişti ve hamile olduğumu düşünmüştüm sonra test yaptım ve 0 dı söktürücüyle geldi adetim sonraki bir kaç ayda adetim olunca takdım kafama ağla bakalım ağla ama insan zamanla alışıyor hiç beklemediğim bir anda yumurtamın normal zamanında oluşmadığı bir anda hamile olduğumu öğrendim kafana takma güzelim stres olacağı varsa da etkiliyor zor biliyorum ama dua et tatlım ben incir+havuç kürünü uyguladım normalde 21 gün uygulanması gerek ya doktor 12.gün baktığında yumurta yok diyince kürümü yarım bıraktım ve sonrada hamile olduğumu öğrendim moral çok önemli

canım benim sıkma canını hayırlısı olsun benim de ilk denememde adetim 14 gün geçmişti ve hamile olduğumu düşünmüştüm sonra test yaptım ve 0 dı söktürücüyle geldi adetim sonraki bir kaç ayda adetim olunca takdım kafama ağla bakalım ağla ama insan zamanla alışıyor hiç beklemediğim bir anda yumurtamın normal zamanında oluşmadığı bir anda hamile olduğumu öğrendim kafana takma güzelim stres olacağı varsa da etkiliyor zor biliyorum ama dua et tatlım ben incir+havuç kürünü uyguladım normalde 21 gün uygulanması gerek ya doktor 12.gün baktığında yumurta yok diyince kürümü yarım bıraktım ve sonrada hamile olduğumu öğrendim moral çok önemli

sağol canım haklısın valla biliyorum moral çok önemli ama bu ay çok ümitlenmiştim,pazartesi gitcem drma.çok sevindim senin adına,inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına.yaroın başlayacam incir havuç kürüne,hayırlısı bakem.opuyorumnanaktan

sağol canım haklısın valla biliyorum moral çok önemli ama bu ay çok ümitlenmiştim,pazartesi gitcem drma.çok sevindim senin adına,inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına.yaroın başlayacam incir havuç kürüne,hayırlısı bakem.opuyorumnanaktan

inşallah canım üzme o tatlı canını üzerek bebeğin gelmesini de etkilersin

Sağol Ecrinciğim sana da hayırlı cumalaar. Tam anlamıyla berbatıım. Adetime yakın midem bulanır benim. Geciktiği için de epey bi bulantı yaptıı. Yani çıkardım çıkaracaam. sen nasılsın

Ooo maşallaahh bu saatte günaydın haaa? sengözlerimebaksanab kız senin çociukların bekliy mi senii. Sanırım dersin yok güülümm bu sabahh. bulantılarının geçmesi çok güzel. İnşallah bundan sonra da olmaazz.

canım benim bu dönem dersim az.biraz fazla halsiz düşünce çok ders istemedim.çok çabuk yoruluyorum.o yüzden kendime daha çok vakit ayırıyorum.

selam arkadaşlar..size bişey sorcaktım.ablam kürtaj oldu buarada 2. çocugu istiyolar kürtajdan sonra hem adeti düzelsin hemde çocuk olsun diye doktor klomen vermiş
ablam kullandı ilacı şuan 45 günü geçti sanırım adet olmadı ara ara lekelenmeleri var hamilede degil sizce kist olmuş olabilir mi?

sağol bitanem,walla moralim çok bozuldu.aynen 3 gündür acayip bulantılarım var,karnımda basınç var ama bulantı daha fena.gerçekten şaştı bünyede.adetimi olsaydım bukadar takmazdım ama hem gecikme hem bulantılar pek bir ümitlendiydim.bu gidişle hamiş olucaz bigün ama inanmıycaz gibime geliyo,walla artık bigün anne olabilecekmiyim diye soruyom kendime.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız adetın gecıktıyse test yap yoksa psgolejıkmı oluyr bulantılarınÇok üzgünüm çoook

kızlar bişey sorcam doktor bu ay günde iki tane klomen iç dedi.ama saatlerini sormadım.kaç saat arayla alıyım sizce?

tok karnına diyo cnm saat vermedi banada doktor bn bi sabah bi aksam içiyodum kızlar bnm basımı cok döndürüyo bu hap resmen ayakta duramıyorum bu progestanı alttanda kullanabiliyomusuz dogrumu daha az doner belki 1 saat kenidme gelemiyorum

tok karnına diyo cnm saat vermedi banada doktor bn bi sabah bi aksam içiyodum kızlar bnm basımı cok döndürüyo bu hap resmen ayakta duramıyorum bu progestanı alttanda kullanabiliyomusuz dogrumu daha az doner belki 1 saat kenidme gelemiyorum

sen kactane atıyon hapı bende yapmıyor baş donmesı falan:1no2:

bana günde 3 tane dedi bi sabah 2 aksam içiyorum yatarken yoksa bütüngün leyla gibi dolasmak var bn içiyomda artık icmesemde alttanmı atsam dedim bnmde kullanmam sart rahmi inceltti bu ay klomn

sen kactane atıyon hapı bende yapmıyor baş donmesı falan:1no2:

bende günde 2 kullandım,ama bazıları 3 yada 4 kullanabiliyor.bende de baş dönmesi yapmıyo,sadece aşırı asabiyet yaptı.demek değişiyo kişiden kişiye.ayrıca klomeni drlar birer birer arttırıyo diye biliyom ben.yumoş gelişimine göre.

bende 2 tane kullandıydım.sabah akşam içtiydim.bende hiç bir bellirti yapmadı valla.kişiden kişiye değişiyor demek.

Back
X