Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo Alminasım gelmiişş hoşgellmiişş
sagol canım ama hosbuldum dıyemeyecegımm serselomuz gıtmıs cok uzuldum senınle ıkımız kaldık((
Canııım kıyamam sen üzülme sakıın.
Serselom böyle bir karar almış. Senin de dediğin gibi mutlu olacaksa gelmeyiversin.
Ama benim tahminim o da bizsizliğe fazla dayanamaaz.
Ben böyle giderse hiiç ayrılamayacam canım buradan. Baksana hamiş neyim de kalamıyorum. Ama senin gibi ben de hamile kalsam bile bırakıp gitmeyi düşünmüyorum.
Evine de hoşgeldin bu arada.
Üzülmek yok anlaştıkk mı
tamam canım anlastıkk
sen nasılsın nasıl gıdıyorrr bugun kızıma cıcıler aldım. ama almayada korkuyorum anamm yıne erkege donecek dıyeeee
merhaba şekerlerim çikolatalarım ballarım nasılsınızaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile2 hehehe senin iştahın birhaylı açılmış gülüüüm, bizi çikolata gibi görüyüüünnn kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz yok bi yaramazlık. bebişinle sen nasılsın
hosgeldın esemosummm nasılsın
kızlar cevap gelmedi..sizce kist belirtisimi bu?selam arkadaşlar..size bişey sorcaktım.ablam kürtaj oldu buarada 2. çocugu istiyolar kürtajdan sonra hem adeti düzelsin hemde çocuk olsun diye doktor klomen vermiş
ablam kullandı ilacı şuan 45 günü geçti sanırım adet olmadı ara ara lekelenmeleri var hamilede degil sizce kist olmuş olabilir mi?
kızlar cevap gelmedi..sizce kist belirtisimi bu?
Yok datlııım gelen giden yok daha kırmızı namınaa. Aferin tatlı bebiişimizee hiiiç üzmesin annesinii. Bol bol ye gülüm. Ye ki bebiş hemencecik büyüsünoyyy canım bende iyiyim ewet iştahım öğleden sonra pek açılıyor sabahları tık yok bende acısını öğleden sonra çıkarıyorumcokacimcoookbebişte iyi beni hiç üzmüyor sen nasılsın geldimi senin kırmızılar
kızlar cevap gelmedi..sizce kist belirtisimi bu?
iyiyim canım saol sen nasılsın bebişin nasıl.. eşin gitti dimi ALLAH kavuştursun....
kilo durumun nasılcokacimcoook
sagol canım cevabın için...canım doktoruna bi gitsin bence eğer test yaptıysanız sonuç negatifse doktor muaynesinden sonra kist olup olmadığı kesinleşir en azından içiniz rahatlar...
ıyıyız canım ıkımızde esım gıttı kılo durmumuz buay normale dondu yaptıgımız rejımle 2 kılo verdık sımdılık durum ıyı
kan testi yaptırmış kesin gebe degil , inşallah kist degildir..Yok datlııım gelen giden yok daha kırmızı namınaa. Aferin tatlı bebiişimizee hiiiç üzmesin annesinii. Bol bol ye gülüm. Ye ki bebiş hemencecik büyüsün
Vallahi Loveciğim kelin ilacçı olsa kendine sürermiş güzelim. Birkaç arkadaş aynı durumdayız bu aralar. Klişeleşmiş bir soru olacak belki ama, gebelik testi yaptın mı canım