Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar slm herkese doktorumuza gittik bugün.oğlum çok hareketli maşallah.213 gr olmuş bebişim.Allah isteyen herkese versin inşallah oonu orda kıpırdıyor görünce çok güzel oluyor.parmağını ağzına koydu tam biz bakarken :)

maaşallah canım:nazar::nazar:büyümüş ne güzel...

merhaba bende yeni üyelerdenim hamilelik istiyorum benide eklermisin listeye klomen kullanıyorum adet gunum 28 mart
selam canım hosgeldın tabıkı eklerımm hayırlı olsun
çatlatma iğnesi olarak hangisi kullanılıyor bana neden vermedi dr. anlamadım bir tanesi piyasadada yokmuş şansım varmı acaba sizce cevaylarsanız sevinirim...
ben ovitrelle kullandım koldan vuruldum ama klomen ve catlatma ıgnesını 3 ay kullanmama ragmen ılacla hamıle kalamadım klomenı bıraktıktan 2 ay sonra hamıle kaldım suan 18 haftalık hamıleyım ve bır kızım olacak darısı sızlerın basına
kızlar slm herkese doktorumuza gittik bugün.oğlum çok hareketli maşallah.213 gr olmuş bebişim.Allah isteyen herkese versin inşallah oonu orda kıpırdıyor görünce çok güzel oluyor.parmağını ağzına koydu tam biz bakarken :)

cıvcıvım nasılsın cok sevındım oglusunun masaallahı var kocaman olmuss bızım kızda cok hareketlendı artık bası poposu karnıma bakınca ve dokununca bellı oluyor cok kımıldıyor bası nerde poposu nerde gozukuyor ve anlayabılıyorsun bızımde kontrolumuz ayın 25 ınde bakalım ne kadar olmus boyu posu :ecrin_bebek:

çatlatma iğnesi herkese verilmiyor.ben iğnesiz hamile kaldım.stres yapma sakin ol doktorunu dinle.iğnenin bi tanesi piyasada var ama az.sadecce çook araman gerek bazı eczanelerin depolarında oluyor.ama doktor vermediyse gerek görmemiştir.

tebrik ederim hamilesin sanırım allah kucagına almayı nasip etsin çok heycanlı güzel şeyler evet bir tane iğne zor bulunuyomuş piyasada evet takmıyacagım bu ay gerek görmedi dr.

alminasım sende burdasın...nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara..gerçi ben bugün evde değildim yeni geldim..

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.esemos........................................ ..................İLAÇSIZ
112.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
113.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
114.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

CENNETİMSİN.................3 MART
YUMURCEK....................10 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
FERYAD.........................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
MELOCUM.....................20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
BEKLEYİS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

SERSELOM ...................4 NİSAN
CENNETİMSİN................4 NİSAN

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

esemosum canım benım nasılsın bebıs nasıl buyudumu gordun mu hıcccc:emir_bebek:

kalp kalbe karşı derler aynı anda yazdıkkaydirigubbakcemile3canım benim biz iyiyiz sadece dün belimin sol tarafı ağrıdı bacağıma kadar vurdu ama bugün iyiyiz... kalp atışlarını duyduğum günden beri görmedim bebişimi inş. 20 martta kontrolüm var heyecanla bekliyoruz..sen nasılsın cici kızımız nasıl tekme atıyomu:emir_bebek:

alminasım sende burdasın...nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara..gerçi ben bugün evde değildim yeni geldim..

IYIYIM CANIM HERSEY YOLUNDA bende eve bugun geldım esım yoktu çin e gıtmıstı bende annemlerde kaldım busabah esımde gelınce eve dondumm hemen ınternetın basına oturdum sızlere baktım nasılsınız dıyeee

kalp kalbe karşı derler aynı anda yazdıkkaydirigubbakcemile3canım benim biz iyiyiz sadece dün belimin sol tarafı ağrıdı bacağıma kadar vurdu ama bugün iyiyiz... kalp atışlarını duyduğum günden beri görmedim bebişimi inş. 20 martta kontrolüm var heyecanla bekliyoruz..sen nasılsın cici kızımız nasıl tekme atıyomu:emir_bebek:

cımcımem cok buyudu artık bası poposu karnımdan bellı oluyor hareketlerını gorup hıssedebılıyoruzz vakıt hemen gecsede dogsalar yuzunu cok merak edıyorum nasıl bır kız olacak kıme benzeyecek aklımda hep bunlar varr babamızda havaalanında bır kız gormus 2 yaslarında babasına seslenıyormuss babasını goruncede kosup sarılıp oynuyormuss cok canı cekmıss gelınce hemen kızıyla konustu sende cabucak dogg baba baba dıye seslen dıyorr yarın gıdıp ultrasonda bakalım dıye tutturdu kontrolume de daha 2 hafta varr :)))

Alıntı:
kuzu84 kullanıcısından alıntı
cnm bu ay bıraz garıp oldu reglm ama oldum.dr tedavıyı bırakma olmaz falan diee konustuk klomen verdı bu 4. kullanısım olcak zatn 5 defa kullandırcakmıs ole dedi.bende sordum pekı 5. kullanısımdada olmazsa ne olcak tüp bebek dedı şok oldum mafoldumbenmoralım ii ce bozuldu.anlamadımkı ,ben daha once hamıle kalmıstım ama nıe bana tüp bebek dedıkı

kuzum uzulme tup bebek ıcın falan erken bıraz rahat bırak kendını klomenden sonra kendılıgınden olacaktır ben emınım gerılme sakın sadece kafandan bebek fıkrını cıkar unutt o gelecektır

Alıntı:
SULTAN1984 kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlar hepinize esemosum ikili testimize pazartesi günü gideceğiz inşallah sen nasılsın bakalım bebiş nasıl

sultancım cok sevındımm bebısınle sana saglıklar dılerımmm

Alıntı:
umutlu22 kullanıcısından alıntı
Canııımm sana hiiç kıyarmıyızzz, seni hiiçç ihmal eder miyiiz. Alminasım da bugün gelecekti annesinden. Ben hala kahverengilere devam canım yaaa. İyice sinirlerim bozuldu bu işe. Doktor bekle gelir dedi ama ne gelen vaaar, ne de gideen. Beşin ve sen iyisiniz dimi canım. Mide bulantın oluyor mu, yoksa çook rahat mı devam ediyor hamileliğin. Ben de seni çoookk seviyorum canıım olumunekankayizsmile

Özgeciğim sana bu konuyla ilgili bir iki defa daha yazmıştım ama okumadın sanırım. Ne güzel iştee, biz yumurtamız oluşsun diye çırpınıyoruz senin yumurtalar coşmuuş. neden hala canını sıkıyorsun kii? Bol bol çalışın şekerim. çalışın çalışııınn ...

Sultaanııım, fıstık arkadaşııımm sana da günaydıın. Hayırlısıyla yaptır bakalım ikili testini. Güzel haberlerini bekliyoruz.

umutlummm canımmm ozledım sızlerı geldımmm bennnn kocısımde bu sabah geldı hemen acamadımm malum ozledık bırbırımızı ancak fırsat buldumm

kuzu84 canım ne olur ağlama biraz dinlen istersen bak ilk zamanlar banada tüp bebek tek çözüm dediler hatta o bile tutmaz dediler ben doktorumu değiştirdim şu an hamileyim sende başka bi doktora git istersen...
sultan1984 canım pazartesi güzel sonuçlarını beklicem canım benim büyüyor bebişlerimiz gün gün..

umutlu canııımm kız bu ara ama hiç karşılaşamadık ondan özledim sizleri..benim bebiş rahat içimi bulatmıyor sempatiksalakcinnişimdilik arada alsanaalsanasmileacıtıyor okadar onada katlanacaz artık...

cımcımem cok buyudu artık bası poposu karnımdan bellı oluyor hareketlerını gorup hıssedebılıyoruzz vakıt hemen gecsede dogsalar yuzunu cok merak edıyorum nasıl bır kız olacak kıme benzeyecek aklımda hep bunlar varr babamızda havaalanında bır kız gormus 2 yaslarında babasına seslenıyormuss babasını goruncede kosup sarılıp oynuyormuss cok canı cekmıss gelınce hemen kızıyla konustu sende cabucak dogg baba baba dıye seslen dıyorr yarın gıdıp ultrasonda bakalım dıye tutturdu kontrolume de daha 2 hafta varr :)))

ooo maaşallah:nazar::nazar: büyüttük seninkinide:ecrin_bebek: bak bide kız oldu diye eşim üzüldü diyordun hemen alıştı bu duruma kızını çok sevecek sana bile fırsat kalmayacak bencebayanssulusmile

ooo maaşallah:nazar::nazar: büyüttük seninkinide:ecrin_bebek: bak bide kız oldu diye eşim üzüldü diyordun hemen alıştı bu duruma kızını çok sevecek sana bile fırsat kalmayacak bencebayanssulusmile

evet evet sorma :)) oda babayı hıssedınce basladı harekete avcunun ıcınde kımıldadıkca adamcagız sevıncten olecekkk:)) onun hareketlerını hısetmmek cok acayıp bır hıss
bak bırkac hafta sonra dedıgımı anlayacaksınn cok guzel bır duyguuuolumunekankayizsmile

ecrin devam et klomen sonra etki etmeye başlıyor bazı bunyelerde bazen de dr.lar ilacı değiştiriyor

1kutu içtim sabah akşam bitti yumurta takıbı yapıldı yumurta yok son takıbpden saonra ilaç yazcak galıbaabilmiyorumkismile

evet evet sorma :)) oda babayı hıssedınce basladı harekete avcunun ıcınde kımıldadıkca adamcagız sevıncten olecekkk:)) onun hareketlerını hısetmmek cok acayıp bır hıss
bak bırkac hafta sonra dedıgımı anlayacaksınn cok guzel bır duyguuuolumunekankayizsmile

şu bikaç hafta bi geçse ayyy sanki zaman durdu çatlayacam meraktan sabah akşam takvime bakıyorum 10 gün var ay hiçmi geçmez...

gozumden kacmıstır canım tarıhını soyle hemen ekleyeyımm

2martta klomen kullanmaya başladım bi kutu kullandım bitti ama malesef yumurta gelişmedi.adet tarıhım belli degıl 2ayda bır adet oluyorumö pko hastasıyım canım cuma kontrolum var bakalım belkiden klomenın dozunu yukseltecek

Back
X